Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 330
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Може да променяш дати, след като се обадите в посолството в определените часове за това.

Благодаря Flowers Hibiscus

Има тема за туристическите визи. Peace

Търсачката нищо не ми "изплю" по въпроса, върнах се и няколко страници назад  в туристическия . Но благодаря, утре ще звънна в посолството да питам ,какво може да се направи .

# 586
  • Down south
Цитат
Търсачката нищо не ми "изплю" по въпроса, върнах се и няколко страници назад  в туристическия . Но благодаря, утре ще звънна в посолството да питам ,какво може да се направи .

http://old.bg-mamma.com/?topic=1023842

# 587
  • Калифорния
r.i.angelova, ако ми се беше случило нещо такова щях да съм бясна на българската му зъболекарка. Rage И 100 лв. да сте й дали пак е много! Аз преди да замина също минах през зъболекар, гинеколог и още лекари, които ми бяха необходими. Всички бяха много старателни и отговорни. Направиха ми всички възможни изследвания и манипулации, за да не се притеснявам в следващите две години докато се установим в САЩ.

А вашата зъболекарка не само, че му е загубила времето, изчовъркала му е части от зъбите и му е дала измамно чувство за сигурност. Ако не беше отишъл изобщо при нея и след като знаете, че има проблемни зъби, сигурно щяхте да си направите застраховка още на първия ден и щяхте да си спестите голяма част от разхода.

Надявам се, да няма намерение да я посещава отново, когато си идва в България и ще я "препоръчате" във всички форуми, които намерите. Smiling Imp

# 588
  • Варна
За месец май - Европа 21900...

# 589
  • САЩ
Всъщност, това е доста добре ^^ Ако номерата не са толкова високи тази година де, но май не са.

Интересното е, че за България в перода от началото на фискалната година до края на месец януари са издадени 43 визи.
За същия този период миналага година, когато скоковете на кейс номерата бяха далеч по-малки, е имало издадени 85 визи, двойно повече.

Явно все по-малко българи кандидатстват и минават през процеса.

# 590
Аз искам да попитам, вероятно вече има отговор на този въпрос, но ако случайно се сдобия с такава работна виза от лотарията, има ли възможност по някакъв начин и моята приятелка да я взема с някаква виза за придружител? Мерси предварително.

# 591
Аз искам да попитам, вероятно вече има отговор на този въпрос, но ако случайно се сдобия с такава работна виза от лотарията, има ли възможност по някакъв начин и моята приятелка да я взема с някаква виза за придружител? Мерси предварително.
Лотарията е за ЗК, не за работна виза!
Ако спечелиш, можеш да се ожениш за приятелката си и тя да дойде със теб.

# 592
Може и за мен.

# 593
Здравейте!
Доста хаотично рових и четох до сега в темите. Явно ще трябва да започна в последователен ред от миналогодишните, за да си отговоря на доста неизвестни. Благодаря, че споделяте!
Единствено искам да попитам, тъй като до сега никога не сме кандидатствали за зелена карта, а имаме желание, едва октомври месец ли ще имаме тази възможност? Кога стават известни сроковете?

# 594
Здравейте!
Доста хаотично рових и четох до сега в темите. Явно ще трябва да започна в последователен ред от миналогодишните, за да си отговоря на доста неизвестни. Благодаря, че споделяте!
Единствено искам да попитам, тъй като до сега никога не сме кандидатствали за зелена карта, а имаме желание, едва октомври месец ли ще имаме тази възможност? Кога стават известни сроковете?

Ослучвай се и се оглеждай най--рано от началото на есента. А най-добре си вкючи следене на тая тема. Тук по някое време ще видиш препратка към следващото издание на лотарията, в случай, че такова се планира.

# 595
Много благодаря! С удоволствие ще ви следя в темата.

# 596
  • с трима мъже :)
Да, се прибера в България.ХАХАХА.Опазил мe Господ.

Извинявай, просто ме грабна с това изказване.
Бих искала да попитам: Защо?

Ние също бихме искали да отидем в Америка, да живеем там и т.н, но Господ, дето на теб ти го е дал, на нас не ни го дава. Той винаги знае какво и защо за всеки човек.

Защо, обаче, трябва да се ПАЗИМ от България? Просто се впечатлих от изказването ти, ама  много силно. Моля те, сподели.

# 597
Да, се прибера в България.ХАХАХА.Опазил мe Господ.

Извинявай, просто ме грабна с това изказване.
Бих искала да попитам: Защо?

Ние също бихме искали да отидем в Америка, да живеем там и т.н, но Господ, дето на теб ти го е дал, на нас не ни го дава. Той винаги знае какво и защо за всеки човек.

Защо, обаче, трябва да се ПАЗИМ от България? Просто се впечатлих от изказването ти, ама  много силно. Моля те, сподели.

Всеки си има лични причини да иска или да не иска да се връща в България. Отделно на ръка, всеизвестно е, че много българи желаят и биха живели в България, но ниският стандарт на живота в страната ги спира. Т.е., иска им се, но обстоятелствата ги спират да го направят. Това важи за всички икономически емигранти по света, не само за щатите. Друга връзка са приятелите и роднините - ако в България нямаш такива (вече), и тая причина да искаш да се връщаш отпада, пък и да имаш такива с годините тоя фактор все повече избледнява...

Дописвам:
Уроците на Господ си имат конкретни условия и места (!) на които да се научат.

# 598
  • Fort Worth, TX
Не искам, защото това което видях преди година не ми хареса.Не искам, защото направих разликата между живота тук и живота там.Разликата в отношението на хората .това което имаме тук с нормален труд за 3 г никога не бих го имала в България.И да може би съдбата си знае работата.Аз един ден в яда си казах-Няма ли да ме изтеглят, да се махна.Аз не искам да се прибирам вече и за ваканция.

# 599
Е толкова ли е по добре от България?.
Нали казват ,че се иска яко бачкане там и ако не бачкаш не става.Кое е толкова хубаво интересно ми Е, толкова ли е уредено?Сподели и за храната какво се яде едва ли е като в Бг.Толкова ли много ти се покачи стандарта на живот за 3г?
Наистина ми е много интересно аз нямам база за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт