Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 284
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 750
И аз не успявам... Все грешка ми дава. Успех на непроверилите Flowers Four Leaf Clover
Даже съветвам проверилите, да проверят пак...... кой знае 😎

# 751
Аз признавам, че не съм наясно с данните от статистиката, но съм в чуденка дали 411 за 2019 не важи за Лотария-2019? Реално сега излиза Лотария-2020...

# 752
Аз признавам, че не съм наясно с данните от статистиката, но съм в чуденка дали 411 за 2019 не важи за Лотария-2019? Реално сега излиза Лотария-2020...
Разбира се, че е за 2019та.

# 753
Здравейте, аз все още не съм проверила резултата от тази година, нека се надявам още малко Pensive , но бих искала да попитам дали имате информация от ваши познати, които живеят на семейни начала (без брак), имат дете/деца и единия от двамата или и двамата са печелили ЗК някога? Мисълта ми е, възможно ли е това да е фактор за неизбиране (че нямаме брак)? От толкова години подаваме документи и не става и не става.....

# 754
Здравейте, аз все още не съм проверила резултата от тази година, нека се надявам още малко Pensive , но бих искала да попитам дали имате информация от ваши познати, които живеят на семейни начала (без брак), имат дете/деца и единия от двамата или и двамата са печелили ЗК някога? Мисълта ми е, възможно ли е това да е фактор за неизбиране (че нямаме брак)? От толкова години подаваме документи и не става и не става.....

Не се самонавивай - няма такъв скрит критерий. ... Неуспехът е само заради малкото визи и многото кандидати.
...
И между другото и аз все още не мога да отворя сайта.

# 755
И от нас са 2 НЕ.....за поредна година .....

# 756
Е как проверявате , аз немога да вляза постоянно ми дава грешка и не зарежда сайта Sad

# 757
Още снощи към 23ч успях...сега е невъзможно.

# 758
Странното е, че дава, че сайта въобще не съществува. А в чуждите форуми дали имат проблем с логването, някой чел ли е?

# 759
  • Sunshine state
И аз успях снощи, но днес абсурд.

# 760
Сега видях в официалния сайт на dvlottery си пише, че имат проблем със сайта, който се опитват да отстранят.
"Due to the increased result query for the DV2020 a technical problem occured on the official U.S. website, which also influences our status check.Please try again later "

# 761
Е, пак ли. Всяка година драми.

# 762
  • Down south
Снощи, мое време, имаше проблясъци и успях да направя проверката. След това, явно е угаснал.

# 763
Снощи, мое време, имаше проблясъци и успях да направя проверката. След това, явно е угаснал.
Съветвам те да провериш отново когато се върне, не се знае какво е станало.

# 764
  • Sunshine state
И аз мисля да ударя още една проверка като се оправи сайтът, за по-сигурно, дето се вика. Надеждата умира последна, а и за сега само един се е похвалил и то с огромен номер ч. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт