Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 230
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 855
Извинете да питам само защо като проверя ми изписва Session time out ?   
Преди няколко години, когато последно подавахме всички session time out станаха избрани..... Така,  че за Вас има надежда и то реална. Пробвай пак тия дни...Късмет 👍

На мен вчера цял ден ми излизаше session time out. Или изобщо не зареждаше след като въвеждах номерата за проверка (моя и на приятеля ми). Чак вечерта успях да проверя и двамата НЕ сме избрани.

# 856
Скрит текст:
ето извлечение от статистиката им от сайта на travel.state.gov през годините:

DV 2013
Брой апликации за участие - 52506
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 44633
Общо: 97139
брой изтеглени от тези 52506 са 1299
Брой получени визи от тези изтеглени 1299 са получили 965

DV 2014
Брой апликации за участие - 55687
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 48191
Общо: 103787
брой изтеглени от тези 55687 са 1957
Брой получени визи от тези изтеглени 1957 са получили 1026

DV 2015
Брой апликации за участие - 48840
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 42339
Общо: 91179
брой изтеглени от тези 48840 са 1418
Брой получени визи от тези изтеглени 1418 са получили 834

DV 2016
Брой апликации за участие - 49869
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 44644
Общо: 94513
брой изтеглени от тези 49869 са 865
Брой получени визи от тези изтеглени 865 са получили 614

DV 2017
Брой апликации за участие - 46107
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 42249
Общо: 88365
брой изтеглени от тези 46107 са 666
Брой получени визи от тези изтеглени 666 са получили 540

DV 2018
Брой апликации за участие - 38614
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 35702
Общо: 74316
брой изтеглени от тези 38614 са 776
Брой получени визи от тези изтеглени 776 са получили (още няма данни)

за DV 2010 пък има данни че брой подали апликации за участие в лотарията са били едва 24000

Благодаря за данните.

# 857
за DV 2019 няма още данни т.к. още не е преключил процеса, ще приключи септември месец.
Та с тази статистика през годините процентно изтеглени спрямо подали апликации варира средно около 1,5% до 2,5% шанс, ако прибавим и процент на реално получили визи процента става направо жалък

# 858
И от мен Не.
Честно казано вече емигрирах, но в Англия и то съвсем скоро (6 месеца), така че ако беше Да, щеше да ме смути със сигурност. На този етап не знам дали ще подавам пак. Това ми беше 3тия път.
Успех на всички! Надявам се да им повече похвалили се в темата ни.

# 859
Извинете да питам само защо като проверя ми изписва Session time out ?   
Преди няколко години, когато последно подавахме всички session time out станаха избрани..... Така,  че за Вас има надежда и то реална. Пробвай пак тия дни...Късмет 👍

На мен вчера цял ден ми излизаше session time out. Или изобщо не зареждаше след като въвеждах номерата за проверка (моя и на приятеля ми). Чак вечерта успях да проверя и двамата НЕ сме избрани.

И при мен така!

# 860
Еми не ми зарежда изчаквам и вчера така или изписва Session time out ...

# 861
  • Sunshine state
Дай ми номера на лични и ще ти проверя, аз нямам проблем с отварянето на сайта. 👍🏻

# 862
И информация невалидна значи съм въвел нещо неправилно вероятно

# 863
И информация невалидна значи съм въвел нещо неправилно вероятно
Дай забравен номер, и копи пейст. Така няма как да сбъркаш.

# 864
Здравейте,
Има и изтеглени, брата на мъжът ми, четиричленно семейство са. Свекърът и свекърва ми са в САЩ отново от лотария, от 2006 са там. За момента нашето четиричленно семейство сме ходили само 1 път на екскурзия за месец и половина. Надежда не сме загубили 😀😀
Отделно си чакаме ред на петицията 😀😀😀

# 865
Здравейте,
Има и изтеглени, брата на мъжът ми, четиричленно семейство са. Свекърът и свекърва ми са в САЩ отново от лотария, от 2006 са там. За момента нашето четиричленно семейство сме ходили само 1 път на екскурзия за месец и половина. Надежда не сме загубили 😀😀
Отделно си чакаме ред на петицията 😀😀😀

Честито !!! Simple Smile

За кой щат чакате петицията?
Ние за Флорида ,но много бавно става ,казали са 11години. Минали са 3 ,откакто подадохме...

# 866
  • Down south
Цитат
Ние за Флорида ,но много бавно става ,казали са 11години. Минали са 3 ,откакто подадохме..
Щатите нямат общо.
Не искам да те отчайвам, но щом казваш "ние", явно сте семейство, могат да минат 13, а и повече години, преди реално да се задвижат нещата.

В олл-а има вече трима изтеглени и тук един.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 23:11 от Daylily

# 867

Хм...мислех ,че във всеки щат е различно...
Да семейство сме с дете на 6г. .Петицията е подадена на майката на моя мъж ....
Жалко , все се надявах да стане малко по-бързо..

# 868
  • Варна
Тази седмица ми беше много натоварено, а днес цял ден бях в движение и се прибрах преди час. И си казах, сега какво да правя - да гледам филм или да си лягам. И се сетих, че е седмицата на лотарията. Проверих и веднага ми даде резултат, но отрицателен. Е, жалко, но пък ще има повече шанс за други. Успех! Поне 3-ма похвалили се има до момента.

Нямах очаквания, че ще спечеля, даже бях почти сигурна, че не съм избрана, но като видях HAS NOT BEEN SELECTED и ми стана малко гадно. Миналата година ми беше все едно, не знам защо тази го ударих на разочарование.

Така или иначе се хванах да уча испански и си мисля за Испания. Но вероятно ще си опитам късмета пак наесен. Това е, че годините текат и след определена възраст на човек не му се мърда никъде. Установява се на едно място и после с по-малко ентусиазъм би се преместил. До преди 10 години имах такъв хъс да се развивам, да емигрирам, разучавах множество дестинации, въпреки че не ми се ходеше в Щатите пак (Едва преди 3 години започнах да пускам за Зелена карта). А сега ме е обхванала една летаргия и започнах да се чудя има ли смисъл да заминавам където и да е.

Много емоционално взех да философствам. Явно наистина ми е гадно, че не съм от късметлиите. Успех на всички, които още не са си проверили резултатите. А на неизбраните бих казала, че може да е за добро и да ви се отворят други по-обещаващи възможности.

# 869
  • Beyond the stars
Дебилен въпрос ама с опцията забравен номер, генерира номер за проверка нали?
Че мамешкият ми мозък не се сеща с новородено де съм си записала нещата октомври Grinning
Сега въвеждам данните и след submit юе връща обратно към страницата за проверка, де да си търся номера Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт