Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 235
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
По принцип ми се иска нормално с упойка, но до колкото разбрах в нашия район не го предлагат...и ми остават две опции. Четох доста по темата и общо взето риск има и пеи двете раждания. Просто исках да чуя и вашето мнение Simple Smile

Аз не съм чела все още нищо по тази тема, но ми се иска, ако имам възможност да родя нормално.
Първо - не искам да имам огромен белег след секциото, второ - смятам, че болките ще са еднакви и в двата случая, само дето след секцио, доколкото знам от познати, има дълго въстановяване, придружено със силни болки, което при нормално раждане не съм чувала и трето - биологично така сме създадени да се възпроизвеждаме. Ако има риск за бебето, естествено, колкото и да не ми се иска, ще е секцио, най-важно е мъника да е добре.

# 91
Здравейте бъдещи мами Hug И аз се включвам тук, като съвсем скоро научих ^^ Очакваната дата на термина, според калкулатора е 16 юни Hug Още на първият ден от закъснението реших да си направя тест вечерта Grinning Излее положителен, после още един и отидох и на кръвен днес. Като стойност ми излезе малко над 360 и съм в 4та седмица. Болна съм малко и доста ме боли главата Simple Smile
ditmade от Бургас ли си?

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 20:19 от Mish0lin

# 92
  • София
На половина:)

# 93
За раждането, първия път раждах нормално, смятам и сега да е така. Но за това има време, нека само всичко да е наред.
Момичета, ще правите ли ФМ? Аз смятам да направя поне две, но се чудя първата и втората или втората и третата... през първата бременност направих последните две само.

# 94
  • София
През първата бременност правих само една. Сега, както каже доктора. Вероятно и аз ще искам две, че с тия лекарства дето ги пия...

# 95
Здравейте бъдещи мами Hug И аз се включвам тук, като съвсем скоро научих ^^ Очакваната дата на термина, според калкулатора е 16 юни Hug Още на първият ден от закъснението реших да си направя тест вечерта Grinning Излее положителен, после още един и отидох и на кръвен днес. Като стойност ми излезе малко над 360 и съм в 4та седмица. Болна съм малко и доста ме боли главата Simple Smile
ditmade от Бургас ли си?
Аз съм от Бургас.

# 96
  • София
Здравейте,
По съвет на доктора да изслвдвам днес чхг ми е 280, а във вторник 63. Това нали е добър показател?

# 97
Здравейте,
По съвет на доктора да изслвдвам днес чхг ми е 280, а във вторник 63. Това нали е добър показател?

Здравей, зависи в коя седмица си. Но по принцип стойностите нарастват бързо с всеки изминал ден и съобразно гестационните седмици. Ето линк: http://bremennost.bg/hcg-stoinosti.html Simple Smile

# 98
  • Перник
Gerber, добре се удвоява Чхг. Simple Smile

# 99
Здравейте, и аз да се включа.Очаквана дата на термина 15.06.2019.Все още не съм ходила на лекар.Часът ми е за 19.10. бързам да отида тъй като имам ИР и СПКЯ и пия медикаменти.На ендо трябваше да съм вчера, но лекарката я нямаше . Така че ме презаписаха за 18.10.Има ли някоя мама с подобни проблеми/

# 100
  • София
Здравейте,

Здравей, зависи в коя седмица си. Но по принцип стойностите нарастват бързо с всеки изминал ден и съобразно гестационните седмици. Ето линк: http://bremennost.bg/hcg-stoinosti.html Simple Smile

В края на 4 г.с.

# 101
Здравейте,

В края на 4 г.с.

Удвоява се, което е добър знак. Съветвам Ви, ако сте решили да си следите ЧХГ да го правите през 2 дни в определено време, например само сутрин или само вечер. В началото е добре да нараства двойно за 48-72 часа.

# 102
  • София
Здравейте,

В края на 4 г.с.

Удвоява се, което е добър знак. Съветвам Ви, ако сте решили да си следите ЧХГ да го правите през 2 дни в определено време, например само сутрин или само вечер. В началото е добре да нараства двойно за 48-72 часа.

Да, решила съм в неделя сутрин пак да го пусна, защото в понеделник следобед съм на лекар, тъй като онзи ден не се видя нищо на видеозона.

# 103
  • София
Не мога аз такова напрежение да си вкарвам. Първо посещение на доктор 7-8 седмица, че да е ясно- има ли нещо няма ли, има ли пулс и тн. Хич не мога да се напрягам така.

# 104
Avrora87, tinkata123 значи за сега ставаме 3 бургаски юнски мами Simple Smile)) Много се радвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт