Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 166
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, юнски мами, присъединявам се и аз! Simple Smile Последен цикъл - на 04.09.2018г., до момента с 6 дни закъснение, при страшно нередовен цикъл /изчислила съм закъснението, след като улових овулацията си с тест/ и 2 категорично положителни уринарни теста. Първа бременност ми е, според калкулаторите в интернет съм в 5 г.с. с термин 11.06.2019г. Simple Smile Симптоми - от всичко по малко: тъпа болка ниско в корема, леки бодежи в десния яйчник, чувствителни и доста забележимо нараснали гърди, от време на време гадене, често уриниране, леко главоболие, лесно се задъхвам. Още не съм ходила на гинеколог и общо взето се чудя кога трябва да отида и задължително ли се прави и кръвен тест преди това? Thinking

# 76
  • София
Аз много се чудя на тези калкулатори. Моя последен цикъл беше 28.08 с предполагаем термин 04.06, пък и мен ме пишат в 5+6.
Като отида на доктор сигурно най-точно ще каже.
Някой да препоръча къде да се следя в София?

# 77
Здравейте,
Идвам от ултразвук, но доктора нищо не можа да види. В понеделник пак ме вика. Казаха ми,че четвърта седмица е рано, но ми е удебелена лигавицата на матката. Иначе и кръвния, и уринарния тест са положителни. Вие как мислите?
При мен се видя сакчето на 32д.

# 78
  • София
На 32 ден от кое?

# 79
  • Перник
Pinkyflor, на преглед се ходи след поне 10-дневно закъснение. Не е задължително да се прави кръвен тест. Кръвен се прави или ако много рано трябва да се установи  бременността, или при някакъв проблем, за да се види дали се удвоява Чхг.
Аз се записвам с предполагаем термин 4-5 юни по цикъл. В понеделник бях на преглед и се видя плоден сак. След две седмици съм на преглед за сърчице. Малко ми е притеснено, защото имам един мисед и една биохимична.

# 80
Аз много се чудя на тези калкулатори. Моя последен цикъл беше 28.08 с предполагаем термин 04.06, пък и мен ме пишат в 5+6.
Като отида на доктор сигурно най-точно ще каже.
Някой да препоръча къде да се следя в София?

Преди 2 години моя близка се следеше и роди при д-р Хасан в София Мед. До колко знам беше много доволна и от него, и от екипа му, и от болница.

# 81
Карамел, благодаря за отговора! Дано всичко е наред при теб, както и при всички мами. Simple Smile

# 82
От последния цикъл.

# 83
  • England
Момичета то както се казва има време бол до момента на раждането но искам да попитам вие на какво мнение сте относно начина на раждане?
Да ви кажа честно населеното място на което живея не се слави с добри лекари и истории за не една и две родилки съм чула към, които отношението е отвратително ме накара рязко да се замисля какво да правя. Проблема ми е породен от факта, че не търпя на болка, второ четох и чух разни мнения че било хубаво лекаря който ти следи бременността, да те изроди. Като цяло би ми било интересно да чуя вашите мнения... 😊🌹💐

# 84
  • София
И предния път и сега, живот и здраве в Шейново без избор на екип + евентуално упойка.

# 85
  • Sofia, Bulgaria
Момичета аз два пъти ходих на лекар. Първия път при моята АГ. Тогава се видя плоден сак - но 4.10. В понеделник на 8.10 усетих някакво зацапване и се паникьосах - имам един мисед зад гърба си. Отидох в Токуда и там жената ме прегледа обстойно, каза че кървенето не е от матката, а от раничка и се видя жълтучно мехурче, от което както разбрах бебо се храни. От тогава съм на по-лек режим и така. Колкото до казването, нашите близки вече знаят и чакаме с нетърпение 23.10 да чуем сърчице Simple Smile

# 86
Здравей те и аз във съботата съм на преглед ще се видили нещо според вас на 20 дни закъснени?

# 87
Здравей те и аз във съботата съм на преглед ще се видили нещо според вас на 20 дни закъснени?

Здравей,
При мен след 7 дневно закъснение се видя, така, че при 20 дневно би трябвало да се види, ако има бременност.
Успех! Simple Smile

# 88
Момичета то както се казва има време бол до момента на раждането но искам да попитам вие на какво мнение сте относно начина на раждане?
Да ви кажа честно населеното място на което живея не се слави с добри лекари и истории за не една и две родилки съм чула към, които отношението е отвратително ме накара рязко да се замисля какво да правя. Проблема ми е породен от факта, че не търпя на болка, второ четох и чух разни мнения че било хубаво лекаря който ти следи бременността, да те изроди. Като цяло би ми било интересно да чуя вашите мнения... 😊🌹💐
Аз раждаха в София, защото не им вярвам на нашите лекари. Болките са силно преувеличени, правилното дишане много помага. Сложиха ми и епидурална на 7см, с която нямаш и помен за болка, но трябва да са добри специалисти Simple Smile

# 89
  • England
По принцип ми се иска нормално с упойка, но до колкото разбрах в нашия район не го предлагат...и ми остават две опции. Четох доста по темата и общо взето риск има и пеи двете раждания. Просто исках да чуя и вашето мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт