Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 245
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, пиете ли фолиева киселина?

Аз пия още от както започнахме опитите... Но последно време хич не я пиех редовно 1ден пия 3 не... Но сега си възстанових режима и пия всеки ден по 1 хапче неофилик

# 151
Аз изобщо не съм я почвала и нямам идея какво трябва да си купя, как да го пия и т.н... В понеделник мисля да питам АГ да ми обясни малко.

# 152
Няма какво да питаш. ФК е много препоръчително да се пие преди и по време на бременността като най вече през първото тримесечие. Има толкова много информация за нея...

# 153
  • Перник
Honey, може от дуфастона да ти е прилошало. Аз съм на утрогестан 3х2 и първата седмица не знаех къде съм половин час след приема на хапчетата. Сега явно организмът ми привикна и съм по-добре.
Пиши като минеш на преглед, надявам се всичко да е наред!

# 154
Здравей те момичета.
От два дни съм като прегазена от камион лежа повръщам пия дуфастон и фемибион 1.
Кажете нешто което да хапна за да спре гаденето?

# 155
Здравей те момичета.
От два дни съм като прегазена от камион лежа повръщам пия дуфастон и фемибион 1.

Чувала съм, че солети или препечени филийки помагат, но не съм пробвала. Можеш да опиташ. Simple Smile Дано по-бързо спре това мъчение.

# 156
  • София
Пия фолиева киселина от месец преди да стане бебето.
Хапвам кисели краставички, бейби царевички в буркан и пия кисели сокове. Това ме спасява.
Днес, първи преглед при АГ - ембрион и сърце:)

# 157
Пия фолиева киселина от месец преди да стане бебето.
Хапвам кисели краставички, бейби царевички в буркан и пия кисели сокове. Това ме спасява.
Днес, първи преглед при АГ - ембрион и сърце:)

Благодаря за отговора. И честито! :*

# 158
някой по-нагоре беше писал за обърнатата матка и че боляло и трудно се забременявало, излъгали са ви. И аз съм така, първата бременност я изкарах без ах и ох, сега не смея още да се хваля, но освен болезнени гърди и често ходене по-малка нужда, друго не мога да се оплача. Желая на всички леко бременеене. Другия четвъртък съм на преглед за сърчице. Ще полудея дотогава...

# 159
  • София
Здравей те момичета.
Чела съм, че авокадо много помага при гадене и повръщане и също така е много полезно за образуване на здрав плоден сак

# 160
някой по-нагоре беше писал за обърнатата матка и че боляло и трудно се забременявало, излъгали са ви. И аз съм така, първата бременност я изкарах без ах и ох, сега не смея още да се хваля, но освен болезнени гърди и често ходене по-малка нужда, друго не мога да се оплача. Желая на всички леко бременеене. Другия четвъртък съм на преглед за сърчице. Ще полудея дотогава...

Аз бях писала по темата. Така бях чела, но сега разбирам, че няма нищо вярно, нито при зачеването, нито при износването или поне от това, което съм видяла, все още съм в много ранна бременност, за да трвърдя със сиурност, но и аз като Вас имам само болезнени гърди и по-често уриниране. Надявам се изобщо да не се появят други неприятни симптоми. Simple Smile Леко бременеене! Simple Smile

# 161
Момичета, пиете ли фолиева киселина?
Аз пия месец преди да забременея. В аптеката ми препоръчаха Solac, но има на мн различни марки. Зная, че е хубаво поне 3 месеца преди планирана бременност, но както знаем забременяването не може да се планира Simple Smile При първата бременност ми бяха казали да пия до 12 г.с.

# 162
  • София
И на мен ми казаха до 12 гс., но после пих витамини, а в тях така или иначе има.

# 163
Привет момичета. Ще ми бъде много приятно да се присъединя към вас. В 5 г.с съм, скоро видях точката. След 2 седмици доки ме вика пак  да чуем сърчице Heart . Термина ми е на 20 юни. Пожелавам ни на всички лека бременност и пухкаф финал !!

# 164

Аз бях писала по темата. Така бях чела, но сега разбирам, че няма нищо вярно, нито при зачеването, нито при износването или поне от това, което съм видяла, все още съм в много ранна бременност, за да трвърдя със сиурност, но и аз като Вас имам само болезнени гърди и по-често уриниране. Надявам се изобщо да не се появят други неприятни симптоми. Simple Smile Леко бременеене! Simple Smile
Няма нищо вярно за обърнатата матка, при първата бременност нямах никакви болки.

Общи условия

Активация на акаунт