Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 255
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • England
Honey, може от дуфастона да ти е прилошало. Аз съм на утрогестан 3х2 и първата седмица не знаех къде съм половин час след приема на хапчетата. Сега явно организмът ми привикна и съм по-добре.
Пиши като минеш на преглед, надявам се всичко да е наред!
Да със сигурност ще пиша! След две седмици ще ида, накараме да пусна изледвания за щитовидната нямам представа защо ама и не я питах, то 100 въпроса имах. Иначе тоя дуфастон нещо не ми гаресва. Забелязвам, че ходя често до wc и се появиха то даже не е болка едно парещо усещане в стомаха просто прерязва я от ляво я от дясно. Забраних си да чета статии за такива болежки и проблеми защото съм доста страхлива и се вкарвам в разни филми бързо, още повече че ми е първа желана бременност! Предпочитам ето тук с вас да си коментирам Simple Smile
А не разбрах има ли мами от Велико Търново и региона?

# 166
Honey, може от дуфастона да ти е прилошало. Аз съм на утрогестан 3х2 и първата седмица не знаех къде съм половин час след приема на хапчетата. Сега явно организмът ми привикна и съм по-добре.
Пиши като минеш на преглед, надявам се всичко да е наред!
Да със сигурност ще пиша! След две седмици ще ида, накараме да пусна изледвания за щитовидната нямам представа защо ама и не я питах, то 100 въпроса имах. Иначе тоя дуфастон нещо не ми гаресва. Забелязвам, че ходя често до wc и се появиха то даже не е болка едно парещо усещане в стомаха просто прерязва я от ляво я от дясно. Забраних си да чета статии за такива болежки и проблеми защото съм доста страхлива и се вкарвам в разни филми бързо, още повече че ми е първа желана бременност! Предпочитам ето тук с вас да си коментирам Simple Smile
А не разбрах има ли мами от Велико Търново и региона?

Аз съм от Велико Търново, но живея в Истанбул. Петък ще ида на лекар и ще споделя и моите трепети.

# 167
  • София
Бъдещи мами и аз днес бях на пръв преглед и се видя малка точица! Heart
Термин ми каза 20 Юни, явно бая бебчета ще се родят на тази дата Kissing Heart
За болките ниско долу каза да пия ношпа и да си пия редовно фолиевата киселина и, че болката е защото организма започва да ми се намества а матката да се издуват...
Искам да ви питам имате ли косопад?
От 2 седмици съм със зверски косопад, чак се плаша понякога като се среща...

# 168
  • София
Имах и с първата бременност, имам и сега. Приключи чак няколко месеца след като родих.

# 169
Здравейте,момичета! Виждам,че групата се пълни с още и още бъдещи мамчета.Как се чувствате? ☺ Аз сутринта бях на преглед ии се видя плоден сак с жълтъчно мехурче вътре,на 01.11 пак ще ходя да видим сърчице. Така се зарадвах.. 😊

# 170
Здравейте, вчера бях на преглед. Чухме сърце и докторът каза, че за сега всичко е наред. Напоследък от всичко ми става лошо и се събуждам посред нощ много гладна.

# 171
Обмислите ли кога ще кажете ,че сте бременни? Или вече го направхте?!Ние още се чудим,другата сряда влизам в 7г.с и ще ходя за първи път на ехограф ,аз мислех ако всичко е наред да кажем ,но таткото чул след 3 месец може чак😁

# 172
  • София
Аз съм казала на всички почти вече

# 173
Аз все още на никой не съм казала, освен на таткото. А винаги съм си мислела, че ще кажа на всички веднага щом видя двете чертички. Grinning

# 174
Здравейте, момичета! И аз се присъединявам към вас - втора бременност с термин 25.06. Разбрах много рано с кръвен тест. Засега всичко е наред, но се боря с една упорита кашлица... След 10 дни съм на преглед за сърчице.

# 175
Здравейте! Simple Smile Да се разпиша и аз с термин на 10.06. предполагаем. Още не съм ходила на лекар, а и не съм се записвала. Втора бременност ми е и макар че се вълнувам някак ми е много спокойно в същото време, за разлика от таткото май май - на него му е за сефте, а аз имам една госпожица на 7г и 4м от първия си брак.
Видях че някой пита за мами от Велико Търново, аз съм наблизо. 

# 176
Включвам се и аз , при бъдещите мами Simple Smile Съвсем скоро разбрах добрата новина , предполагаем термин 26 юни... В понеделник съм на преглед , а междувременно направих два кръвни теста - един два дни преди закъснението с резултат 49,4 и втори в деня на очаквания цикъл-132,4/ понеделник и сряда/, Та сега се чудя дали и утре /петък/ да не направя още един или няма смисъл да се боцкам още.. и направо в понеделник на преглед 🤷🏻♀ н😊Не знам дали тези резултати са ОК, виждам доста момичета с много по-високи от моите 🤔 Какво е вашето мнение?

# 177
  • София
Здравейте бъдещи и настоящи мами , хайде и аз да се запиша при вас , 6-та седмица , 2 прегледа при доки ,
първият беше в 4-та седмица и 2 дни , вторият в 6-та седмица , на 30,10,2018 г съм отново и се надявам по-ясно да чуем сърцето .
Таткото хвърчи в небето , много е смешен , аз си пия фолиевата киселина и отказвам цигарите Simple Smile
Термин живот и здраве 14,06,2019 г.

# 178
  • София
Включвам се и аз , при бъдещите мами Simple Smile Съвсем скоро разбрах добрата новина , предполагаем термин 26 юни... В понеделник съм на преглед , а междувременно направих два кръвни теста - един два дни преди закъснението с резултат 49,4 и втори в деня на очаквания цикъл-132,4/ понеделник и сряда/, Та сега се чудя дали и утре /петък/ да не направя още един или няма смисъл да се боцкам още.. и направо в понеделник на преглед 🤷🏻♀ н😊Не знам дали тези резултати са ОК, виждам доста момичета с много по-високи от моите 🤔 Какво е вашето мнение?
Така и така в понеделник си на доктор, не виждам смисъл да се бодеш пак. То и при доктора няма да се види кой знае какво, но за твое успокоение е ок:)

# 179
Мами, ПМС ми беше на 09.09, по мои сметки съм в 6г.с., според калкулстора съм 5г.с. Как се определя? Другата седмица съм на преглед при гинеколожката ми, за сега ходих само на един бърз преглед при друг гинеколог, понеже на съм си в града. Апаратурата беше доста остаряла, така че видяхме само малко сакче.
При мен симптомите за сега са леко неразположение ниско долу (дано това е нормално) и болки в гърдите ☺👶🏼

Общи условия

Активация на акаунт