Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 295
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Мами, ПМС ми беше на 09.09, по мои сметки съм в 6г.с., според калкулстора съм 5г.с. Как се определя? Другата седмица съм на преглед при гинеколожката ми, за сега ходих само на един бърз преглед при друг гинеколог, понеже на съм си в града. Апаратурата беше доста остаряла, така че видяхме само малко сакче.
При мен симптомите за сега са леко неразположение ниско долу (дано това е нормално) и болки в гърдите ☺👶🏼

Аз някъде бях чела, че се изчисляват седмици като започнеш да броиш от деня на последната М седем дни, т.е. в твоя случай 09.09. + 7 - първа седмица и т.н. Някой ми беше казал, че се брои от втората седмица, та не знам и аз, най -добре лекаря ще ти каже. Simple Smile

# 181
Аз пък съм чувала, че чай от джинджифил и лимон помага много при гадене. При мен симптомите за сега са само бързо нарастващите гърди и пишкане на често. На доктор още не съм ходила. Мислех за следващата седмица когато ще съм вече в средата на 7 седмица.
Иначе това с параноята дали всичко ще е ок при всички ли е? Не мислех, че се ушашкам толкова , но явно подсъзнателно ми се въртят някакви страхове 😳.

# 182
Аз пък съм чувала, че чай от джинджифил и лимон помага много при гадене. При мен симптомите за сега са само бързо нарастващите гърди и пишкане на често. На доктор още не съм ходила. Мислех за следващата седмица когато ще съм вече в средата на 7 седмица.
Иначе това с параноята дали всичко ще е ок при всички ли е? Не мислех, че се ушашкам толкова , но явно подсъзнателно ми се въртят някакви страхове 😳.

Най-важното е да се успокоиш. Всичко ще е наред и накрая ще гушкаме малки, следки бебчета. Ние сме на разположение за духовна подкрепа, ако нещо те притеснява - пиши, ще се опитаме да те успокоим.
При мен пък е обратното - мислех, че ще се ушашкам, когато забременея, а се оказа обратното, доста съм спокойна,  бих казала, повече от преди. Дано с напредване на бременността не започне и мен да ме гони параноята. Grinning

# 183
  • София
О и аз по принцип съм супер спокойна и уравновесена... Но от както видях 2те черти и 2та кръвни теста не мога да си намеря място... Постоянно се чудя всичко наред ли е? При всяко прорязва е на корема ниско долу тръпки ме пробиват от страх чак...
Щом хора, които ме познават не могат да повярват какво шубе станах за 2седмици, значи добре съм се докарала Joy

# 184
Привет 🙃
Мили момичета не се страхувайте, от страх полза няма, дори напротив, хич не е добре да се паникьосвате! Прорязванията ниско долу и стяганията са нормални в определени граници...ембриона се намества (прикрепя) в матката и при някои жени това е по - осезаемо, но най - често чувството е все едно ще ви идва М! Постарайте се физически да не се натоварвате и да си почивате достатъчно! Ако все пак усещането е силно се консултирайте с лекаря си и той ще прецени как да действате занапред! Като цяло това би трябвало да отмине до края на втория месец т.е. до около 8-9г.с.

# 185
Благодаря за топлите думи момичета.
Кокондрелка, ти вече си съобщила новината и на близките ли?
Какво е мнението ви за това колко е добре да се изчака за това? Аз си мислех да изчакаме до края на трите месец, когато стане ясно дали всичко е наред.. но на мъжа ми му се вижда мн далеч 😅

# 186
  • София
Всичко зависи как ти е комфортно на теб. И с първата бременност и сега казах още преди първия преглед. В крайна сметка, ако не дай си боже нещо се случи -случи. Божа работа. Пък и кой , ако не близките ти ще те подкрепят в такъв момент.
Аз такава параноя нямам, но и не съм имала проблеми до сега. Предполагам, че ако ми се беше случило нещо лошо и аз щях да съм притеснена. Обаче както казах, божа работа и да се тревожиш и да не се, то ако има да става ще стане. За това по-добре по-спокойно и само положителни мисли.

# 187
  • София
Благодаря за топлите думи момичета.
Кокондрелка, ти вече си съобщила новината и на близките ли?
Какво е мнението ви за това колко е добре да се изчака за това? Аз си мислех да изчакаме до края на трите месец, когато стане ясно дали всичко е наред.. но на мъжа ми му се вижда мн далеч 😅

Не съм казала още, в неделя се събираме на обяд с майкатс на мъжа ми и майка ми и тогава ще кажем на тях. Наложи ми се да съобщя на шефката ми, защото работя в производството( карам нощни смени, силен шум и вибрации) и още на следващия ден вече излезнах болничен.
Аз съм хем за хем против тези неща.
Съгласна съм да се мълчи до 3тия месец , заради хората с отрицателна енергия и лоши помисли. Просто се обедих, че има такива хора, които не винаги ти мислят доброто...
А съм против, защото това е една страхотна новина
, която трябва да се изкрещи на целия свят Joy
За това съм на принципа казвам на хора, които знам, че ще ми се зарадват истински и от сърце. Които няма да ми мислят лошо и няма да ме товарят с негативна енергия...

# 188
Здравейте момичета! Simple Smile
И аз видях двете черти. Последен цикъл на 15.09, според калкулаторите съм в 5 г.с. Очакван термин - 22.06.2018.
Все още не съм си записала час за преглед, а нямам възможност следващата седмица, тоест ще е в 7 г.с. най-рано. 
За сега усещам болки и стягания ниско долу, съвсем леко гадене от време на време и големи гърди Simple Smile

# 189
  • София
Първия в 7 г.с. беше с вагинален ехограф, след 12 седмица с другия.

# 190
Моя преглед е на 23-ти. Вече го чакам с нетърпение.
Още никой не знае освен таткото, но и аз имам хиляди притеснения. Не знам точно, но понеже имам една разбита връзка и детенце от нея, сега изпитвам неистов страх от това, дали ще се получи. Обичаме се, той ме уверява, че всичко ще е наред, но мен си ме е шубе.

# 191
  • София
Добро утро момичета , аз на този етап съм казала на таткото , той обаче от своя страна не се сдържа и каза на родителите си , те на сестра му Close и така , на майка ми още не съм казала , защото е на почивка и не мисля че е редно да го "изпляскам" по телефона Flushed  , утре ще е деня , даже на нея съм й поръчала една тениска с надпис " Само най-добрата майка бива повишена в баба"  , някак не се сдържах Bowtie .
Относно параноята аз я имах жестоко в първата седмица  след като разбрах , но си наложих да съм спокойна и да не се държа все едно съм болна , но при съпруга ми положението е страшно , третира ме като порцеланова кукла и чак се дразня , но се надявам да му мине защото ми идва в повече .
Успокойте се момичета , гледайте позитивно на всяка една промяна и се радвайте на предстоящото .

# 192
Здравейте момичета, мен също ме гони ужасна параноя. При всяка болка в корема ми иде да тичам при доктора. Старая се да си повтарям, че това е нормално и точно така трябва да бъде - първа бременност ми е.

А на вас гади ли ви се? Повръщате ли?
До преди 2 дни нищо ми нямаше (дори се бях притеснила че нищо ми няма) само едни гърди ме боляха и дърпането от време на време в корема. От два дни на сам ми се гади буквално от всичко, успявам да ям само солети, а от вчера вече и повръщам Sad Вие как сте? С какво се храните?

# 193
  • England
Здравейте! Simple Smile Да се разпиша и аз с термин на 10.06. предполагаем. Още не съм ходила на лекар, а и не съм се записвала. Втора бременност ми е и макар че се вълнувам някак ми е много спокойно в същото време, за разлика от таткото май май - на него му е за сефте, а аз имам една госпожица на 7г и 4м от първия си брак.
Видях че някой пита за мами от Велико Търново, аз съм наблизо. 
здравееей аз питах за мами Simple Smile и аз съм от окръга Wink

# 194
  • София
Mistralche да ти кажа и при мен имаше само напрежение в гърдите и придърпване в корема , но от няколко дни ми се вие свят и ми се гади , но това се случва след обяд и ме държи до привечер , не ми се пуши , кафе не ми се пие иии ужасно ми се спи .

Общи условия

Активация на акаунт