Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 283
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • England
Здравейте момичета, мен също ме гони ужасна параноя. При всяка болка в корема ми иде да тичам при доктора. Старая се да си повтарям, че това е нормално и точно така трябва да бъде - първа бременност ми е.

А на вас гади ли ви се? Повръщате ли?
До преди 2 дни нищо ми нямаше (дори се бях притеснила че нищо ми няма) само едни гърди ме боляха и дърпането от време на време в корема. От два дни на сам ми се гади буквално от всичко, успявам да ям само солети, а от вчера вече и повръщам Sad Вие как сте? С какво се храните?
Здравей! Аз до онзи ден нямах никакви неразположения, но от два дни забелязвам едно гадене, не много но достатъчно. На мен също ми е първа бременност и съм на тръни ако нещо ме боли но тяка ще е...Пия дуфастон, ношпа и неофолик мета ... иначе се храня малко повече от нормално но с това гадене почнах да се притеснявам

# 196
Здравейте момичета, мен също ме гони ужасна параноя. При всяка болка в корема ми иде да тичам при доктора. Старая се да си повтарям, че това е нормално и точно така трябва да бъде - първа бременност ми е.

А на вас гади ли ви се? Повръщате ли?
До преди 2 дни нищо ми нямаше (дори се бях притеснила че нищо ми няма) само едни гърди ме боляха и дърпането от време на време в корема. От два дни на сам ми се гади буквално от всичко, успявам да ям само солети, а от вчера вече и повръщам Sad Вие как сте? С какво се храните?

И на мен до преди 2-3 дни ми нямаше нищо освен гърдите и придърпванията, много рядко ми се гадеше. Сега започна да ми се гади от всичко, което погледна или си помисля за него. Не съм повръщала все още. На мен също  ми става лошо вечер, преди да забременея пушх IQOS сега само като ги помириша и ми става зле.

# 197
А на мен много ми се пуши и кафе ми се пие Grinning успях да намаля цигарите до 2 на ден, което си е геройство за мен.Кафето - 1 сутрин след закуска с 1/2 лъжичка кафе и то с мляко. Преди пуших по кутия на ден и пиех по 3-4 кафета, като първото беше сутрин веднага щом си отворя очите. Не закусвах, а сега малко насила но гледам да хапна сутрин.

Много е странна тази работа с гаденето, при мен също е предимно вечер, а нали му казват сутрешно гадене, гледам при повечето от нас е вечер.

Дали е възможно от фолиевата киселина и другите витамини, които ми изписа доки да ми се гади? Вероятно си е чисто съвпадение, но аз понеделник ходих при него, от тогава започнах да ги пия и като по чудо от понеделник вечерта започна да ми се вие свят и да ми се гади и всеки ден все повече Sad

Ние като разбрахме още преди доктора казахме на родителите си, а майка ми искрено ми пожела да ми се гади от цигари за да ги спра. На останалите ще споделяме може би след 3-ти месец, а така искам да разкажа на всички! Но докъто се уверим че всичко е наред ще си се радваме само ние.

# 198
Да ви споделя и на мен до вчера ми нямаше нищо и от снощи ме връхлетя един ужасен дискомфорт.
На някоя от вас да се е случвало учестено сърцебиене?
Тази сутрин се чувствам като премазана от влак... и ми се гади и ми е замаяно и се чувствам като болна с температура, а така няма.
Въобще не искам да съобщавам в работата така скоро, но се замислям че няма да е мн лесно да скрия този дискомфорт.
На мен също ми е първа бременност и при това след операция с премахване на единия яйчник и тръба и голямо, наплашено чакане дали всичко ще е ок с едната останала. Може би това също помага за параноите ми. На теория обаче съм мн позитивна и знам чудесно как да се държа😅
Това със сърцетупа ме притесни обаче.. споделете дали някои друг има подобен симптом.
Да вметна само, че имам и Хашимото и това също мисля че може да е евентуална причина.
Хубав ден на всички💐

# 199
Как е ТСХ? Сега обемът на кръвта се увеличава и е нормално да има учестен пулс.

# 200
Да ви споделя и на мен до вчера ми нямаше нищо и от снощи ме връхлетя един ужасен дискомфорт.
Тази сутрин се чувствам като премазана от влак... и ми се гади и ми е замаяно и се чувствам като болна с температура, а така няма.
Въобще не искам да съобщавам в работата така скоро, но се замислям че няма да е мн лесно да скрия този дискомфорт.
На мен също ми е първа бременност и при това след операция с премахване на единия яйчник и тръба и голямо, наплашено чакане дали всичко ще е ок с едната останала. Може би това също помага за параноите ми. На теория обаче съм мн позитивна и знам чудесно как да се държа😅
Това със сърцетупа ме притесни обаче.. споделете дали някои друг има подобен симптом.
Да вметна само, че имам и Хашимото и това също мисля че може да е евентуална причина.
Хубав ден на всички💐

Аз нямам сърцебиене, но едно момиче в друга тема се беше оплакала точно от това, успокоиха я че е нормално. Все пак може би трябва да се консултираш с лекар.

# 201
Тсх беше 3,25 началото на месеца, когато още не знаех че съм забременяла. Вдигнаха ми дозата от 75 на ден на 75/ден 100. Сега като разбрах голямата новина директно минах на 100 всички дни. Общо взето преди само два месеца със същата доза ми беше 2 и аз си бях спокойна.. немога да схвана как и защо се вдига това нещо. Докторите предполагам знаете са мн мили и казват че това е нормалния ход на болестта. С всеки месец все по зле става докато спре да функционира съвсем жлезата”.
Благодаря за бързите отговори! За сърцебиенето мисля да се консултирам още на първия преглед. Да видим какво ще каже доктора!
А междувременно вече започнах и да повръщам😳😅

# 202
Хубав ден на всички💐

Аз съм така със сърцебиенето и много се задъхвам на моменти чак е плашещо. Аз също съм с операция единият ми яйчник е премахнат на 70% и имам миометозен възел на задната външна стена на матката, не се тревожи всичко ще е наред. Докторът ми каза, че може и да имам проблеми с износването заради възела за сега се старая да не мисля за това и да се филмирам излишно.

# 203
Лилит, радвам се на позитивизма ти и знам, че това е пътя. Всичко ще е наред, вярвам.. може да ти се наложи повече да почиваш към края, но пък това е чудесна възможност за нови седящи хобита😅. Аз вече набелязах няколко за себе си.
На мен и работата ми е физическа и това вероятно не ми помага мн... а и съм свикнала все да бързам и притичквам насам-натам. Ще трябва да намаля темпото, няма как😉

# 204
     Прочетох някъде, че гаденето е вследствие на ЧХГ, който се произвежда от ембриона /на по-късен етап от плацентата/. На мен също започва да ми се гади все повече и повече, като добавим и задъхване, умора, сънливост, глад, постоянно пишкане, раздразнителност, леки болки в кръста и ниско долу от време на време. Относно съобщаването на новината - само бащата знае. Чакам прегледа за сърчице на 29.10. и тогава казвам на най-близките, живот и здраве. Simple Smile Всички симптоми са преодолими, но чакането си е... майката Grinning

# 205
Хубав ден на всички💐

Аз съм така със сърцебиенето и много се задъхвам на моменти чак е плашещо. Аз също съм с операция единият ми яйчник е премахнат на 70% и имам миометозен възел на задната външна стена на матката, не се тревожи всичко ще е наред. Докторът ми каза, че може и да имам проблеми с износването заради възела за сега се старая да не мисля за това и да се филмирам излишно.
Аз също имах миомен възел при първата бременност. Растеше и го наблюдавахме, но не ми създаде проблем. Родих секцио, но док каза, че няма да го махаме и ще изчакаме. След раждането се сви, 2-3 години след това дори изчезна май, защото гинеколозите не го виждат изобщо. Другата седмица съм на първи преглед и ще видим какво се случва Simple Smile

# 206
  • София
Тсх беше 3,25 началото на месеца, когато още не знаех че съм забременяла. Вдигнаха ми дозата от 75 на ден на 75/ден 100. Сега като разбрах голямата новина директно минах на 100 всички дни. Общо взето преди само два месеца със същата доза ми беше 2 и аз си бях спокойна.. немога да схвана как и защо се вдига това нещо. Докторите предполагам знаете са мн мили и казват че това е нормалния ход на болестта. С всеки месец все по зле става докато спре да функционира съвсем жлезата”.
Благодаря за бързите отговори! За сърцебиенето мисля да се консултирам още на първия преглед. Да видим какво ще каже доктора!
А междувременно вече започнах и да повръщам😳😅

Аз съм също с хашимото, но моето Тсх го вкарах в ремисия и от 1 година не е надвишавало 1.6 в момента ми е 1.21
Откриха ми го 2009г и хапчета пих точно 6месеца от, които ми ставаше супер лошо и треперех цялата (еутирокс 25мг) минах през всякакви лекари лекарки и чувах изречения от сорта на "Нали знаете, че с тази болест няма да можете да имате деца"... Е това беше върха на всичко и ме отказа от всички лекари! Не стъпих повече при никого и не се доверих на никого!
Много е важно да приемаш канела под някаква форма. Не я подценявай! От 6 тсх 1 година всяка сутрин пиех кланела лимон и джинджифил Тсх беше паднало на 1.16. Личната ми лекарка до ден днешен не може да повярва че е възможно...
Вярно тат и мат са ми много над стойностите, но те и никога няма да влязат в норма... За мен беше важно Тсх да падне под 1.8 за да забременея и да не се притеснявам.
Сърцебиене не точно, но имам едно като вълнение Joy сигурно странно звучи, но като седя и изведнъж ме почват вълни Joy такива не топло студени а от тези дето минават през цялото ти тяло и те карат да настръхваш Joy
Много се извинявам за дългия пост Hug

# 207
Кокондрелка, ще се радвам да споделиш и други тънкости. Каква канела си използвала? Спряла ли си глутена? На мен за щастие никой не ми е казал, че няма да мога да забременея.. иначе щях още повече да се смажа..
Конвенционалната медицина за съжаление не признава никакви немедикаментозни лечения..

# 208
Здравейте бъдещи юнки. И аз се присъединявам към вас с термин 27.06 според календара. Имам записан час на 31ви. Дано всичко е наред, засега имам доста положителни тестчета, разбрах ден преди очакваната менструация, когато ми зацапа малко и адски ме заболя главата, помислих да направя едно тестче, преди да прибягна към аналгина и се показа бледа чертичка.
Това ми е втора бременност, засега нямам кой знае какви симптоми, много леко напрегнати гърди и чат пат малко гадене, чат пат малко болки.
Желая ви на всички успех до термин!

# 209
  • София
Кокондрелка, ще се радвам да споделиш и други тънкости. Каква канела си използвала? Спряла ли си глутена? На мен за щастие никой не ми е казал, че няма да мога да забременея.. иначе щях още повече да се смажа..
Конвенционалната медицина за съжаление не признава никакви немедикаментозни лечения..

Всъщност идеята беше, че много напълнях последните 2години и една колежка отслабна с топла вода мед и лимони. И от там започнах да чета за различните варианти: топла вода с мед и джинджифил, лимони и мед и действията на всяка една от съставките. Лимона набавя витамин ц, джинджифила е полезен за стомаха (аз имах изключително нередовен стомах, но и това не ми помогна) ме да и той за всичко си е полезен когато е домашен и канелата е за регулиране на кръвна захар, кръвно налягане и изключително полезно при хашимото и проблеми с щитовидната жлеза. За това започнах да пия топла вода с мед, лимони, джинджифил и добавих канела към този бълбоч всяка сутрин на гладно.
Не е приятно, но се свиква. Нещото, което трябва да знаеш е, че канелата е с натрупване и сваля кръвното. Аз не го знаех и си изпатих от това. Купувах си най обикновенна канела от тази българската в пакетчетата. Пробвах тази скъпата на краух или нещо такова в едни зелени пакетчета,не се лъжи ужасна е и става на ципи и не се разтваря в топлата вода. Ако искаш и имаш още въпроси предлагам на лично да минем, че сменихме темата Joy

Общи условия

Активация на акаунт