Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 285
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, юнски мами 🤗
Последния ми цикъл беше на 07.09.2018г. И след 10 дена закъснение реших да си направя тест. Ако се питате защо толкова късно съм го направила да ви кажа. След 3 отрицателни теста след като ми е закъснявало просто ме беше страх. 🙄😃🤗
Но ето и при мен се получи. Заветните 2 чертички. 🏵🏵🏵 Свалих си приложение Pregnancy + ми показва Термин 14.06.2019г. В шеста седмица. Все още не съм ходила на гинеколог. На 26.10 имам запазен час. Симптомите са стандартни ниско долу болки. Оголемени и много чувствителни гърди. Отпадналост и само ми се спи. Все още нямам гадене,но честото уриниране ме побърква....😍😍😍

# 211
Добре дошла в клуба! Май се оказва, че сме доста бъдещи мами с термин 14.06.19г:hugs:
Моя първи преглед е скоро-23.10,чакам с нетърпение да чуя, че всичко е наред. При мен симптоми почти няма, което на моменти ме притеснява дали всичко е наред. Надявам се да се присъединят още много щатсливи бъдещи мами към групичката🤩

# 212
Добре дошла в клуба! Май се оказва, че сме доста бъдещи мами с термин 14.06.19г:hugs:
Моя първи преглед е скоро-23.10,чакам с нетърпение да чуя, че всичко е наред. При мен симптоми почти няма, което на моменти ме притеснява дали всичко е наред. Надявам се да се присъединят още много щатсливи бъдещи мами към групичката🤩
Добре заварила. Страхотна група се оформя и се надявам за всички да е със щастлив край.
Ще чакам с нетърпение да споделиш кал е минало прегледа, че и аз съм много притеснена, макар всички симптоми да са на лице, но винаги има едно АМА .... 🏵🤗😍

# 213
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, мами. Аз днес видях две чертички, след 2 дни закъснение. Имам принцеса на почти 2 годинки. Калкулатора ми дава термин 28.06, доста е рано, мисля в понеделник да направя кръвен чхг и тсх, че миналия път имах завишение като забременях.
Между другото аз съм родена на 14.06 виждам, че доста мами са с тоя термин, успех на всички! ❤️

# 214
Здравейте, мами. Аз днес видях две чертички, след 2 дни закъснение. Имам принцеса на почти 2 годинки. Калкулатора ми дава термин 28.06, доста е рано, мисля в понеделник да направя кръвен чхг и тсх, че миналия път имах завишение като забременях.
Между другото аз съм родена на 14.06 виждам, че доста мами са с тоя термин, успех на всички! ❤️
И моя термин е на 14.06. Имаме годишнина на 16.06. и моя рожден ден на 18.06.
Много ще се празнува... ❤❤❤

# 215
  • София
Очертава се един страхотен и изпълнен с любов Юни месец Heart

# 216
Здравейте, днес да ви кажа малко съм се притеснила сутринта и преди ден имах някакво бледо течение с леко раждив цвят ,в 6г.с  съм и утре мисля да посетя гинеколог.Някой да му се е случвало?

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 10:03 от kivity

# 217
  • София
Чела съм, че ръждив цвят е ок. Проблем е ален, розов, червен тн.

# 218
Здравейте и от мен! В 8 седмица и няколко дена съм. Някъде четох, че е възможно ръждиво течение около датата, когато евентуално би ти дошло, ако не беше бременна. Казвало се "имплантационно кървене". При мен специално нямаше, ама то си е до организъм. Дано всичко е наред! 😊

# 219
Здравейте, днес да ви кажа малко съм се притеснила сутринта и преди ден имах някакво бледо течение с леко раждив цвят ,в 6г.с  съм и утре мисля да посетя гинеколог.Някой да му се е случвало?
От много хора съм чувала, че това е нормално в тези седмици. Но за твое успокоение си иди на преглед по-добре. И аз съм в 6г.с. но засега имам само бяло течение и нз дали е нормално.

# 220
От много хора съм чувала, че това е нормално в тези седмици. Но за твое успокоение си иди на преглед по-добре. И аз съм в 6г.с. но засега имам само бяло течение и нз дали е нормално.
Доколкото знам и бялото течение е нормално, даже съм чувала, че по-късно още повече се засилвало. При мен засега е съвсем леко.

# 221
Здравейте. Аз съм вече почти 7 седмица ( 6+6г.с) и от вчера започна гаденето. Проблемът е, че не мога да хапна нищо - повдига ми се само при мисълта за храна. Има ли някой в подобна ситуация. Дали няма някакви хомеопатични лекарства? Не знам защо, но си мислех, че ще ми се размине и въобще не го очаквах Sad

# 222
  • София
Сухарчета, кисели ябълки, кисели краставички, от време на време шоколад черен...така се справям аз. Готвено не ям.  Просто не мога.

# 223
Здравейте. Аз съм вече почти 7 седмица ( 6+6г.с) и от вчера започна гаденето. Проблемът е, че не мога да хапна нищо - повдига ми се само при мисълта за храна. Има ли някой в подобна ситуация. Дали няма някакви хомеопатични лекарства? Не знам защо, но си мислех, че ще ми се размине и въобще не го очаквах Sad
Пробвай с лимончета, портокалчета и мандарини, може фрешче. Лично на мен ми помагат.

# 224
Здравейте бъдещи мами.. В четвъртък и при мен се появиха двете чертички.. Като термина е 19.06.2019

Пожелавам лека бременност на всички

Общи условия

Активация на акаунт