Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 297
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета имате ли проблем със съня? Спя на пресекулки по няколко часа...
И нощно време много огладнявам...
През деня обядвам и после нищо не ми се яде цял ден, но дойде ли нощта не мога спра да мисля за ядене Joy

# 226
И аз се будя по няколко пъти! Чувствам се много гладна, все едно цял ден нищо не съм яла😁
Гледам да хапна нещо като солети или соленки защото почва да ми се гади.
Но събуждането през няколко часа е нещо определено нетипично за мен.

# 227
  • София
И аз се будя по няколко пъти! Чувствам се много гладна, все едно цял ден нищо не съм яла😁
Гледам да хапна нещо като солети или соленки защото почва да ми се гади.
Но събуждането през няколко часа е нещо определено нетипично за мен.

И при мен така, аз като спя по принцип съм непробудна... Сега на пресекулки... Joy
Аз пък се наливам с вода, хич не искам да ям по нощите Joy ноооо понякога намазвам някоя препечена филийка с нещо Joy

# 228
  • София
Малкия ми син не спи добре нощем, съответно и аз...Simple Smile

# 229
Аз път с това зацапване от няколко дни хич не спя сякаш сутрин ме е страх да ида до тоалетна,но днес в 10съм на преглед ,че ще полудея вече,толкова чакана бременност е че всичко ме плаши😑

# 230
Аз път с това зацапване от няколко дни хич не спя сякаш сутрин ме е страх да ида до тоалетна,но днес в 10съм на преглед ,че ще полудея вече,толкова чакана бременност е че всичко ме плаши😑
Успех, дано всичко да е наред. Но все пак щом все още е зацапване, предполагам ще ти изпише някакъв прогестеронов препарат и с повечко почивка всичко ще се оправи!
И аз не спя много, симптоми все още чат пат, кръста почна да ме боли на моменти, ужас още от сега Sad

# 231
  • Пловдив
😊😗♥️Здравейте мили бъдещи мамчета🤗Аз съм от юнки 2018, видях че вече си имате тема и ми стана много мило! Просто реших да ви пожелая леко бременеене! Наслаждавайте се на всеки ден от бременността, защото после ще ви е носталгично:)С моето юнче (второто ми детенце) имах прекрасна бременност и изживях най-прекрасното раждане. Желая и на вас всичко да мине така леко и живот и здраве да си гушкате милите бебчета!

# 232
  • София
kivity драсни след прегледа да знаем как си Simple Smile 
Аз за сега симптоми нямам кой знае какви , само подути гърди , продърпване ниско долу иии някаква тежест над стомаха , все едно си се понапил , но не до толкова , че да ти е съвсем лошо , уф и аз го обясних Close  ,
успешна седмица мили бъдещи мами !

# 233
Мале малеее колко съм изпуснала за 2 дена не е истина! Simple Smile Аз в събота си направих един шопинг туризъм до одрин, взех че прихванах от щерката и аз се разболях (една луда хрема ме гони, че и ухо ме боля),  таа уикенда ми е мноооого "забавен", но какво  да се прави и това ще мине.
Гледам за симптоми си говорите - аз почти от самото начало на закъснението съм с гадене (без повръщане) за 1 седмица преминах от разстройство към запек и в това отношение още ми е хаос (няма друга причина за това мисля), спи ми се нон стоп и като че съм прегазена от валяк та и сили за нищо нямам. А с първата бременност повръщах сутрин като стана и след час всичко свършваше и цял ден си бях супер, а сега нон стоп нещо има. Дано ни разминат бързо тия гадости и да останат само приятните емоции.
С щерката разбрах, че съм бременна точно като почна да ми се гади от цигарите, а този път едва сега почват да ми дразнят и честно казано се радвам та тъкмо да ги спра. Grinning

# 234
#kivity Пиши да знаем как си и че всичко е наред.
Аз тази сутрин се събудих със страшно главоболие в задната част на главата и болката сякаш удря в очите. Много ми е неприятно. Незнам при вас дали има главоболия. Иска ми се да изпия един аналгин ама ме е страх. Някой може ли да ми препоръча нещо?

# 235
Здравейте! Simple Smile Да се разпиша и аз с термин на 10.06. предполагаем. Още не съм ходила на лекар, а и не съм се записвала. Втора бременност ми е и макар че се вълнувам някак ми е много спокойно в същото време, за разлика от таткото май май - на него му е за сефте, а аз имам една госпожица на 7г и 4м от първия си брак.
Видях че някой пита за мами от Велико Търново, аз съм наблизо. 
здравееей аз питах за мами Simple Smile и аз съм от окръга Wink

Сега ако кажеш, че си от Лясковец/Горна... и направо да уреждаме среща за по кафе Grinning Coffee Donut

# 236
Аз тази сутрин се събудих със страшно главоболие в задната част на главата и болката сякаш удря в очите. Много ми е неприятно. Незнам при вас дали има главоболия. Иска ми се да изпия един аналгин ама ме е страх. Някой може ли да ми препоръча нещо?
Аналгин в никакъв случай. Най-много парацетемол или рапидол и нищо друго за съжаление.Frowning1
И аз бях с ужасно главоболие ден преди очакваната менструация. Аз пък ту мрънкам, че нямам симптоми, пък като ме заболи нещо, мрънкам, че ме боли Rolling Eyes

# 237
Аналгин в никакъв случай. Най-много парацетемол или рапидол и нищо друго за съжаление.Frowning1
И аз бях с ужасно главоболие ден преди очакваната менструация. Аз пък ту мрънкам, че нямам симптоми, пък като ме заболи нещо, мрънкам, че ме боли Rolling Eyes

Благодаря ти за съвета. 😊
В някакъв друг филм също се вкараб тази сутрин да си споделя аз. Имам чувството че гърдите вече не ме болят толкова много както първата седмица след закъснението и незнам това дали е за добре и заради главоболието мисля че ми се гади.... оооо незнам ще се побъркам... 🙄🙄🙄

# 238
И мен ме болят по-малко, даже почти не отпреди няколко дни, не се шашкай за такива неща. Миналата бременност бях изтрещяла, четях, симпотми следях, луда работа, сега тази дано да съм по-спокойна.

# 239
Всички е наред,не е извън маточната както ме наплаши личната.Имам плоден сак предписа утрогестан вечер вагинално и фолиевата киселина.каза посредата на месеца да ида пак . Интересното е че сметнах че съм в края на шеста седмици ,а тя каза че месец и 5 седмици ,надявах се да чуя сърчице , но явно бързам следващия път 😊

Общи условия

Активация на акаунт