Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 747
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз вчера бях на поредния преглед , гледахме тупкащото сърчице , бебешлака е 14 mm Simple Smile  записах си час за скрининг  и сега обмислям да се консултирам с още един лекар та финално да преценя при кого ще се следя .

# 466
Аз вчера бях на поредния преглед , гледахме тупкащото сърчице , бебешлака е 14 mm Simple Smile  записах си час за скрининг  и сега обмислям да се консултирам с още един лекар та финално да преценя при кого ще се следя .

А ти в коя седмица си, че се записваш за скрининг, не е ли рано още?

# 467
Мен също от време на време ме боли доста главата /вероятно от ниското кръвно/. Четох, че чай от джинджифил е много полезен основно против гаденето, но и против главоболие действал добре. Малко е особен на вкус и налютва, ама като не може друго -ще го пием Simple Smile

# 468
И моя дактор вчера ми препоръча Биозин мама и от днес го почвам.

# 469
Здравейте, бъдещи мами. Записвам се и аз при вас. Днес бях на преглед, видяхме сърчицето на бебо. Термина ми е на 20.06.2019. Но ми е доста притеснено, понеже още на предния преглед (преди 13дена)лекарят видя доста голяма киста. Надявах се да е понамаляла, но за съжаление е станала по-голяма. По принцип в 90% тези кисти изчезвали от самосебе си, но ме притеснява, че моята е доста голяма-6см на 8см. Отделно, че имам леко зацапване от две седмици. Почна се и гаденето, което ме мъчи ужасно-за 2 седмици свалих 3 кила, не мога да ям почти нищо. Абе изобщо тази ми бременността започва с доста проблеми. Гледам да се успокоявам, да се настройвам положително, но ми е доста трудно понякога. Някоя от вас имала ли е подобен проблем с киста по време на бременност. Ще се радвам, ако споделите как са били нещата при вас.

# 470
Здравейте, бъдещи мами. Записвам се и аз при вас. Днес бях на преглед, видяхме сърчицето на бебо. Термина ми е на 20.06.2019. Но ми е доста притеснено, понеже още на предния преглед (преди 13дена)лекарят видя доста голяма киста. Надявах се да е понамаляла, но за съжаление е станала по-голяма. По принцип в 90% тези кисти изчезвали от самосебе си, но ме притеснява, че моята е доста голяма-6см на 8см. Отделно, че имам леко зацапване от две седмици. Почна се и гаденето, което ме мъчи ужасно-за 2 седмици свалих 3 кила, не мога да ям почти нищо. Абе изобщо тази ми бременността започва с доста проблеми. Гледам да се успокоявам, да се настройвам положително, но ми е доста трудно понякога. Някоя от вас имала ли е подобен проблем с киста по време на бременност. Ще се радвам, ако споделите как са били нещата при вас.
Здравей, Ичка, аз съм с майски термин, но пиша да те успокоя малко. Сестра ми изкара бременността си с малкия ми племенник с киста и двурога матка. Първите месеци.имаше много сериозно кървене, но като истински боец беше оптимист до края и въпреки проблемите успя да стигне до финал и дс сбъдне мечтата си за второ детенце. Най-важното е да се довериш на читав доктор, на който да имаш доверие! Сигурна съм, че ти е притеснено, щеше да е ненормално да не е, но вярвай в добрия изход, бъди позитивна и следвай препоръките на доктора си! Успех и много положителни емоции ти желая на теб и на всички други момичета тук! Всички си приличаме по едно..общата кауза, наречена „майка”!😉😍

# 471
Здравейте бъдещи мами. Моят термин е 17.06. Но съм много притеснена. Вчера бях на преглед и лекарката ми каза, че е по-малко,но вече има нещо беличко пораснало било от първия път (каквото и да значеше това) вероятно овулацията ми е била по-късна. Та днес реших да отида при друг специалист и той ми каза, че е „кухо яйце” и че бебе няма да има и в най скоро време да направя кюртаж.
Веднага отидохме при друг 3ти специалист и той каза, че според него нещата се развиват нормално, но ми е объркана седмицата. Възможно ли е ембрионът да се позабави малко ..
Съжелавам за дългото и отегчително писание .. но имам нужда от съвет, подкрепа или каквото и да е.

# 472
Здравейте бъдещи мами. Моят термин е 17.06. Но съм много притеснена. Вчера бях на преглед и лекарката ми каза, че е по-малко,но вече има нещо беличко пораснало било от първия път (каквото и да значеше това) вероятно овулацията ми е била по-късна. Та днес реших да отида при друг специалист и той ми каза, че е „кухо яйце” и че бебе няма да има и в най скоро време да направя кюртаж.
Веднага отидохме при друг 3ти специалист и той каза, че според него нещата се развиват нормално, но ми е объркана седмицата. Възможно ли е ембрионът да се позабави малко ..
Съжелавам за дългото и отегчително писание .. но имам нужда от съвет, подкрепа или каквото и да е.
Коя гестационна седмица си? С какъв ехограф те гледаха? Възможно е да си имала късна овулация и да си в по- малка седмици и още да не се вижда ембриона.

# 473
Въдможно е да си с по-късна овулация и оттам да идва забавянето. На една приятелка преди време и казаха същото и се оказа, че докторката не е видяла добре. Детето й сега е на 3. Намери си добър специалист, който да те диагностизира правилно. Стискам палци всичко да е наред с бебо.

# 474

Привет и добре дошла Wink хубаво е, че сте потърсили допълнително мнение и от други лекари, само гледай да не се объркаш от различни такива...не бързай да се подлагаш на каквито и да е интервенции, мисля че можеш да дадеш още малко време на емриончето да се развие, сега е още рано и никак не е сигурно какво ще се случи, така че за сега смело напред с надежда и оптимизъм. Не знам от кой град си, но ако ни кажеш.... може някое от момичетата тук да те посъветва за някой добър лекар при когото да идеш.

# 475
Благодаря ви за бързите отговори, нямам никакво намерение да дам да ми правят кюртаж, но ми остава само да чакам до 12ти за нов преглед и да ае надявам да не прокървя ..
Но тъй като са много две седмици днес щв ходя на бета чхг и в събота пак, тъй като четох, чв има възможност да се разбере дали бебчо се бави илии го няма изобщо..
Ами в момента живея в Добрич.

# 476
Добре си намислила за чхг-то. Стискам палци всичко да е наред,пък и нали третия лекар е казал, че всичко се развива нормално - изчакай, дай му време на бебчо да порастне и да се покаже по-хубаво!

# 477
Благодаря ви на всички за подкрепата и позитивните коментари, пожелавам ви леко бременеене и здрави бебчета.

# 478
Здравейте момичета, вчера бях на преглед - имаме тупкащо сърце и ембрионче, което си отговаря на седмицата. : ) Докторът ми изреди по седмици и дати кога и какво ще се случва и нещата бяха толкова много, че се обърках. Колко време след първия преглед и ви викат отново на преглед? На мен ми каза да отида след 2 седмици, тоест в 8 г.с.+3 дни. Не е ли прекалено скоро / рано?  Какво би следвало да се гледа тогава?

Вие какви витамини за бременни пиете?

# 479
  • София
Мен ме викат чак в 12 седница, но първия ми преглед беше в 8. Витамини не пия.

Общи условия

Активация на акаунт