Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 760
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,момичета!Днес бях на преглед,но за съжаление нещата не се развиха така както на мен ми се искаше.Доктора ми каза,че имам кухо яйце и ще ми правят кюретаж. Cry Има околоплоден сак,който е пораснал и мехурче в него,но няма ембрион.Направо съм съсипана.Мислех си,че днес вече ще чуем сърчице,а то какво се оказа... Cry

# 481
Nana27 в коя седмица би трябвало да си??
Аз онзи ден ходих при моята лекарка и тя ми каза, че всичко е наред. А вчера друг гинеколог ми сервира същата новина кухо яйце ..
Отидох на трето мнение и той каза, че може да съм по-късна овулация .
Днес си пуснах бета чхг ии чакам

# 482
Здравейте,момичета!Днес бях на преглед,но за съжаление нещата не се развиха така както на мен ми се искаше.Доктора ми каза,че имам кухо яйце и ще ми правят кюретаж. Cry Има околоплоден сак,който е пораснал и мехурче в него,но няма ембрион.Направо съм съсипана.Мислех си,че днес вече ще чуем сърчице,а то какво се оказа... Cry

Уау... Sad в коя седмица си? До колко сигурно е казаното от доктора? Ако трябва потърси и друго мнение...

# 483
В 7 седмица и 4 дни съм.Чудя се и аз дали да не потърся още едно мнение.Не знам какво да правя.Кюретажа ми е назначен за утре сутринта.Доктора ми каза,че просто е спряло да се развива в 5-6 седмица. Cry

# 484
И аз съм в  7 седмица според месечния цикъл, но ако е късна овулация трябва да съм в начало на 5та .. затова аз реших да чакам .. нищо не губиш, освен седмица две безсънни нощи ии няколко надежди

# 485
Nana27, потърси още едно мнение, не бързай!

# 486
Според доктора процедурата трябвало да се извърши възможно най-бързо,иначе можело да има усложнения после. Нещото,което не ми стана ясно е, че в плодния сак имало две жълтъчни мехурчета. Възможно ли е?

# 487
Според доктора процедурата трябвало да се извърши възможно най-бързо,иначе можело да има усложнения после. Нещото,което не ми стана ясно е, че в плодния сак имало две жълтъчни мехурчета. Възможно ли е?
Отиди за второ мнение още сега.

# 488
Какъв кюртаж без второ ( та и трето) лекарско мнение. Отивай веднага, ако трябва и в спешното, да те видят на ехограф- вагинален!!! Грешки стават и то много често, така че не се шашкай. Може пък всичко да е ок и да си с късна овулация.  От къде си?

# 489
От София съм.След малко ще ходя към друга болница за второ мнение.

# 490

Щом има жълтъчни мехурчета трябва да има и ембрион...това е нормалната логика, правило или каквото искаш го кажи...от това което изчетох щом са две мехурчета има вероятност да излязат близнаци, ако това е така всички знаем че близнаците се развиват малко по - бавно и размерите им са по-малки отколкото когато е 1 бебе, логично, следователно ембрион може да се види в по-късна седмица 8-9г.с. ....така че от прочетеното моя извод е - изчакване, за да е сигурно че наистина няма ембрион или дори два, консултация с друг лекар (не знам този с какъв видеозон е, но ако не е много нов хубаво е да се поинтересуваш кой разполага с по - модерна технология, защото и това е много важно...новите показват повече неща естествено), дори и в нормални случаи премахване (аборт) се прави дори и в по-късен етап, така че няма какво да загубиш ако изчакаш, напротив можеш само да спечелиш! Лично за себе си ако трябваше да реша, щях да следвам това, което написах Simple Smile Смело напред и горе главата, стискам палци всичко да се нареди!!!
Извинявам се за дългото писане.....

# 491
Дано да не е видял добре и всичко да е наред. Аз още не съм ходила на преглед и сега се шашнах. В коя седмица се чуваше сърчицето?

# 492
Дано да не е видял добре и всичко да е наред. Аз още не съм ходила на преглед и сега се шашнах. В коя седмица се чуваше сърчицето?

Според зависи 5-6г.с. би трябвало да се чуе, но пак не е гаранция, и аз още не съм ходила макар че вече катам 9-та седмица, но първо аз отлагах после пък трябваше да чакам повечко за час и вече сме напред с материала Grinning

# 493
Аз бях 5-6 седмица, доки ми каза след 2 седмици пак да дойда, тогава вече трябва да се вижда добре сърдечната дейност. Мисля, 7 е най-добре.

# 494
Момичета напомням, че имаме направена и Фб група, тези които искат да бъдат добавени да дадат линк към профила си, за да ги намерим и включим, понеже групата е тайна - никой освен добавените в нея не може да я открие, а още по - малко да чете или публикува в нея!

Общи условия

Активация на акаунт