Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 754
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Nana27 направи още един преглед, колкото и да е малък шанса! Добрите репродуктивни док. обикновено са с по-добрите ехографи и опит. Диагноза кухо яйце се поставя ако плодния сак е по-голям от 25мм и не се вижда ембрион.

# 496
Стискам палци всичко да е наред. Пиши след прегледа.

# 497
Nana, в спешния на болница Надежда ще те приемат срещу 50лв и ще ти кажат със сигурност. Бях там, когато аз самата направих спонтанен аборт в 6г.с , беше спряло да се развива още в 5 и ме посъветваха да изчакам и да се изчистя сама. След 1 ден така и стана и след още 14 забременях отново. Сега съм в 8г.с и се следя там. Въпреки това вчеря от любопитство отидох при някакъв “псевдо” доктор в обедната почивка и той дори не можа да види ембриона , а аз знам, че е там защото го видях преди няколко дни, та както са казали хората разни хора, разни идеали Simple Smile

# 498
Здравейте отново!Ходих при друг лекар в друга болница.Лекарката видя,че в плодния сак има ембрион,видя и сърдечна дейност.Извика дори още една лекарка,за да потвърди и тя.Няма кухо яйце!Все пак ще изчакаме до вторник,за да видим дали се развива нормално.Направо нямам думи...

# 499
  • София
Потресена съм от лекарската некомпетентност, как с лека ръка действат...просто нямам думи. Добре, че не си се доверила на първото мнение...

# 500
Нана много се радвам, че все пак реши да отидеш и за второ мнение, преди да направиш нещо необратимо. Леко бременеене

# 501
Нямам думи и аз за тея лекари.Все още не смея да се зарадвам.Чакам да дойде вторник и да кажат,че бебчо се развива и всичко е окей.

# 502
Леле Nana27 това е ужасно, чак и кюртаж назначили...Astonished

Страхотно е, че доктора ( или апаратурата му) е сгрешил...Браво и честито за сърчиценцето на бебо Gift Heart

Аз не съм в София и лично на мен няма да помогнеш, но би могла да бъдеш полезна ако споделиш на останалите момичета при кого си ходила на първо мнение, че чак и кюртаж е назначил ей така от един преглед... нямам думи, що за хора Angry

# 503
Д-р Гергов в болница Сердика.Чух от познати доста добри отзиви,но не бих отишла никога повече при него.Не знам дали е заради апаратурата или той не е видял нещо както трябва,но това което преживях днес беше ужасно.

# 504
Казах ти нищо не губиш Wink Хубаво е, че поне разбра веднага, че има грешка, много се радвам. Аз до 12ти ноември ще се побъркам, но пък най-важното е да се вярва Simple Smile . Още веднъж честито и ти пожелавам едно здраво бебче

# 505
Nana27, много се радвам. Много неплиятно, за жалост и мои близки са имали подобни изживявания. Една приятелка загуби бебе в началото на бременността и докторът и каза, че вече кюртаж не се препоръчва, а се изчаква тялото само да се изчисти.

# 506
Здравейте отново!Ходих при друг лекар в друга болница.Лекарката видя,че в плодния сак има ембрион,видя и сърдечна дейност.Извика дори още една лекарка,за да потвърди и тя.Няма кухо яйце!Все пак ще изчакаме до вторник,за да видим дали се развива нормално.Направо нямам думи...

Много се радвааам InnocentSparkling HeartFlowers Four Leaf Clover Сегааа дишай спокойно и смело напред, всичко ще е добре, а във вторник ще е пораснало още и вече всичко ще е чудесно Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 507
За това винаги втора или трета консултация. Браво много се радвам, че и на следващия ден те е викал на кюртаж, като си помисля какво можеше да стане, ако не беше отишла на още един преглед, направо.....тръпки ме побиват.  Успех за напред и лека бременност до термин, а на финала едно пухакво, сладко бебенце People Baby

# 508
Благодаря ви,момичета! Heart Притеснява ме ,че имам леки болки днес ниско долу,но аз и преди това си имах от време на време ии ми казаха,че са нормални.Може заради вчерашните прегледи да са. Rolling Eyes

# 509
Nana27 браво за хубавите новини! А за този лекар, думи нямам...
Аз също имах като леки спазми 1-2 дни, казах на лекаря и ми предписа Дуфастон, след няколко приема изчезнаха болките. Каза ми до го пия до следващото посещение и тогава ще видим ще го спираме  ли.

Общи условия

Активация на акаунт