Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 222
  • 752
  •   1
Отговори
# 615

И аз туку що чух сърчице, 7+1 седмица

# 616
Здравейте! Дълго се чудих дали да се присъединя към групата, тъй като още е рано, но се надявам всичко да е наред! Терминът ми е на 29.06.19г, другата седмица съм на преглед и се надявам да чуем сърчице. Това ми е втора бременност, резултатът  от първата е ученичка във втори клас. Simple Smile Лека бременност и по-малко неразположения на всички пожелавам! ❤️ На кой да пиша да ме добави във фейсбук групата?

# 617
Добавете ме и мен във Фб групата
https://www.facebook.com/nadejda.rosenova.1

# 618
Аз кафе не пия, но 3в1 по две на ден си позволявам... момичета, има ли из бременните коремчета пушачки и как се справяте с това?

# 619
  • София
По-добре пий кафе с мляко и захар. 3 в 1 е голям боклук, поне според съдържанието на пакетчето.

# 620
  • Plovdiv, Bulgaria
На кой да пиша да ме добави във фейсбук групата?
Може на лични да ми пратиш профила си и ще те добавя Simple Smile

# 621
Аз кафе не пия, но 3в1 по две на ден си позволявам... момичета, има ли из бременните коремчета пушачки и как се справяте с това?
Още като започнахме с опитите спрях цигарите от раз, като ми се допуши си носех бонбони с мен и постоянно дъвчех.
От време на време ми се пуши доста, но гледам да се занимавам с нещо и вече много рядко се сещам за цигара, въпреки, че около мен постоянно се пуши

# 622

И пиех и пушех Simple Smile в началото като разбрах ми беше много трудно, не бях сигурна дали е истина( след последния ми неуспешен опит) и около седмица след теста пушех по 1 на ден или си дърпах от електронната на някой , след това за мой късмет започна да ми става лошо и не мога да си го представя дори. Същото е и с алкохола - започнах на безалкохолна бира и сега просто нямам нуждата.

# 623
  • София
Момичета един въпрос може да звучи тъпичак, но не го разбрах! Какво е ЖК за което говорите?! 😊😊😊
Междудругото аз си записах час за Фетална морфология за 4ти Декември тогава живот и здраве ще съм в 12 седмица +
Леко бременеене на всички бъдещи мами 😘😊😘😊🙏🙏🙏

ЖК- Женска Консултация Joy

# 624
Здравейте, моето „кухо яйце” за сега не е кухо, или поне така казва новият лекар при когото ходя. Само, че по последна м. съм в 8ма седмица, а на ехографа вчера се показа 6сед. и 5 дни. Сакчето е 14,9мм , което не знам дали е нормално и има една мъничка точица..
Но ме притесняват две неща все още не сме видяли сърдечна дейност, не можела да се улови толкова рано, чак след 2 седмици. И също така от два дни имам кафеникаво течение, като снощи се появи и кръв с малки съсиреци и днес отново е кафеникаво .. Лекаря каза, че всичко е наред и да си пия дуфастона и ношпато, но според но не е наред ..

Кървиш ли още? Не е зле да те погледнат, щом и кръв се е появила, според мен не отлагай прегледа. Дано всичко е наред!
Иначе не пуша, но пиех винце вечер по една чашка, щом видях теста, веднага прекратих. Но някак си не ми се и пие, същото е с кафето. Организма си знае работата Simple Smile

# 625

И пиех и пушех Simple Smile в началото като разбрах ми беше много трудно, не бях сигурна дали е истина( след последния ми неуспешен опит) и около седмица след теста пушех по 1 на ден или си дърпах от електронната на някой , след това за мой късмет започна да ми става лошо и не мога да си го представя дори. Същото е и с алкохола - започнах на безалкохолна бира и сега просто нямам нуждата.

Кафе продължавам да пия сутрин по половин чаша, просто не мога да погълна повече и му се мръщя, ама иначе няма тоалетна без кафе... Цигарите ги спрях преди доста време, с оглед забременяването /останах само на мохабетчийски цигари от време на време Grinning/, ама пък обичам да си посръбвам алкохол - я биричка, я винце, я уискинце... и си мислех, че ще ми липсва, но сега направо ми става лошо като подуша бира... за цигари да не говорим.

# 626
Здравейте момичета! Вчера бях на преглед имам две ембриончета отговарящи на 7 седмица  и 3 дена със сърдечна дейност, но в едното плодно  сакче доктора видя течност и каза, че най-вероятно няма да го бъде.  Чуствам се много объркана.

# 627
Привет момичета, да се запиша и аз в темичката, втора бременност, термин 30.06.2019. Днес сутринта бях на преглед, в 6 г.с. , каза ми след 2 седмици да отида за тонове Simple Smile леко бременеене на всички Simple Smile

# 628

Кафе продължавам да пия сутрин по половин чаша, просто не мога да погълна повече и му се мръщя, ама иначе няма тоалетна без кафе...

Една лъжица ленено брашно със закуската, с малко кисело мляко или ако е нещо, което позваолява направо омешано с това което закусваш. Това единствено ме спасяваше при първата ми бременност. И кафе си пиех, но за кеф, за този проблем не помагаше.

# 629
  • София
Здравейте момичета! Вчера бях на преглед имам две ембриончета отговарящи на 7 седмица  и 3 дена със сърдечна дейност, но в едното плодно  сакче доктора видя течност и каза, че най-вероятно няма да го бъде.  Чуствам се много объркана.
Хриси, стискам палци всичко да е наред!

А момичета, я кажете как сте с апетита и какво ви се яде? Аз по принцип съм си доста ящна, но сега нещо не ми е комфортно - като не ям ми е лошо, като ям пак ми е лошо. Лошо може би не е точната дума - просто неприятно усещане все едно имам киселини и неприятен вкус в устата, независимо какво съм яла. Не ми се яде нищо, нямам предишното желание за определени храни, но си хапвам добре по навик.

Общи условия

Активация на акаунт