Каним всички майки и татковци от Варна и региона, на 27 октомври в Детски център „Мама и аз”.


Грижата за детето започва от грижата за себе си - от 9.30 до 17.00ч в съботния ден, бъдещите родители ще могат да научат от доказани специалисти от София и Варна, най-важното за здравето на бременната, храненето в този важен период, има ли нужда от подготовка за раждането, какво да очакват от първите дни с бебето, как да започнат с кърмене, таткото в тази нова роля, и още много интересни теми. Настоящите родители ще могат да научат повече за ранното детско развитие, какво са Монтесори и Валдорф, и как да ги прилагат у̀ дома, как децата учат чрез преживяване, най-важното за здравословното хранене и ключчът за справяне с детските протести.

На разположение на родителите през целия ден на „Академия за родители” в кътовете за консултации ще бъдат представители на различни организации, от които могат да получат насоки и индивидуални съвети по различни теми - ранно детско развитие, стимулиране на речта, здравословно хранене за цялото семейство, първа помощ при падане и задавяне, семеен бюджет, и още много.

Както винаги организаторите са помислили и за децата, за които ще има различни интересни, развиващи и безплатни детски работилници и забавления.

Повече информация можете да намерите на сайта на събитието: www.parentacademy.bg

Входът е безплатен, но местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация.