Ин витро Плевен - 8

• 13 132
  • 138
  •   1
Отговори
# 135
Нямам идея. Аз правих инвитрото при него и го препоръчвам с две ръце. Бих те посъветвала да направиш една консултация с него. Ние бяхме решили да пробваме при него за да разучим всичко, преди да заминем за Турция. Резултата е батко на 4г и сестричка на 2г . Но темата е деликатна и всеки си знае случая

# 136
Нямам идея. Аз правих инвитрото при него и го препоръчвам с две ръце. Бих те посъветвала да направиш една консултация с него. Ние бяхме решили да пробваме при него за да разучим всичко, преди да заминем за Турция. Резултата е батко на 4г и сестричка на 2г . Но темата е деликатна и всеки си знае случая
Благодаря ви много за обратната връзка. Бяхте ми от полза Simple Smile

# 137
Преди 6г някъде правих цветна снимка при него и изобщо не съм доволна. В последствие се установи, че на снимката изобщо не се вижда формата на матката, а точно там е един от проблемите ми. Просто начина,по който е направена се вижда едно светло петно и тръбите. След години правих снимка в Турция и разликата е от небето до земята.
Лично на мен доц. Иванов ми загуби времето. На 36г за първи път започнах при него и му бях пациентка 3г. Обясняваше ни как нямаме никакви проблеми, да си пробваме още естествени опити, после инсеменации и така изтървахме важни години, когато качеството на яйцеклетките все още бива. Много му вярвах, но връщайки се назад мисля, че трябваше да ни насочи към инвитро много по-рано. Това е моят опит там.

# 138
  • Ловеч
Подкрепям, Penguin4e. И аз загубих време, пари и надежда при Иванов. Два опита и нищо не промени, само ми съсипаха яйцеклетките, махнах се и близнаци от първи опит. Но промениха протокола, добавиха инжекции, добавиха изследване и за по-малко от година при новия лекар, бях бременна с близнаци.
Направете цветната с упойка, за да няма контракции матката и да няма болка.
Успех

Общи условия

Активация на акаунт