Отговори
# 210
Неви аз мисля,че в тези седмици е нормално да се качва повечко. Бях чела,че каквото качиш до края на 6ти месец,още толкова ще качиш в 7ми и 8ми. 9ти се качвало много малко или нищо... Та ако си качила 6-7 кила до края на 6ти ,после идват по около 3,5 кила на месец. Не знам колко е валидно като закономерност това.
Иначе не знам колко си висока,но 60 кила не са никак много според мен.  Аз съм 58 сега на 170 при старт 52,5-53 варирах и съм едва 25та седмица. Влизам си в старите панталони ,които са с ниска талия обаче. 

# 211
Здравейте мами ! Напоследък само ви чета няма толкова какво да добавя , за количка съм си харесала Cangaroo S-line   3v1 , набелязала съм си и креватче , но мисля да ги купим по наратък към декември живот и здраве 😊
Искам да попитам дали , ще направите фотосесия ? Какво мислите по въпроса ?
Аз мисля този или другия месец да отидем все пак е важен момент и е много красиво.  😊🍀💙

# 212
Здравейте мами ! Напоследък само ви чета няма толкова какво да добавя , за количка съм си харесала Cangaroo S-line   3v1 , набелязала съм си и креватче , но мисля да ги купим по наратък към декември живот и здраве 😊
Искам да попитам дали , ще направите фотосесия ? Какво мислите по въпроса ?
Аз мисля този или другия месец да отидем все пак е важен момент и е много красиво.  😊🍀💙
Добре, че ми напомни да запазим час.

# 213
Днес се обадих на няколко места в Пловдив  и почвали коледните фотосесии и нямат часове 😀 дано намерим 😊

# 214
  • София
Здравейте! При кого ще раждате в Токуда? За кг - в нета има калкулатор, според ръст, колко кг си била преди да забременееш и г.с и ти определя колко кг трябва да си сега и колко да качиш до края. Аз не знам колко кг съм, защото навсякъде ми излиза различно. в 28г.с. в нас ми сочи 50,9кг без дрехи сутрин на гладно, в майка ми 50,9кг вечер на гладно, при АГ 50кг с дрехи и обувки. Бях 44,7кг преди да забременея, не преди да разбера, а преди да забременея, защото аз си се меря всяка седмица от 2-3 години.

# 215
моми4ета,боядисвате ли косата си и с какви бои ?

# 216
Вчера реших да се боядисам,купих си боя на палете,прибрах се в къщи и...не се боядисах.Скоро една приятелка получи алергичен шок от боя,като се има в предвид,че се боядисва от 10 години и до сега не е имала проблем.Не ми се рискуваше и прецених,че мога да издържа още 3 месеца без боя(нямам бели коси)Според мен ако решите да се боядисвате е най-добре с без амонячна боя.

# 217
моми4ета,боядисвате ли косата си и с какви бои ?
Да, с безамонячна боя на Лореал. От години се боядисвам с такава и не съм правила промени заради бременността.

# 218
Само веднъж съм се боядисвала, скоро ще ходя пак. На фризьор се боядисвам с безамонячна италианска боя. Не е толкова вредно боядисването, колкото експериментирането с нови бои. Не е сега моментът.

# 219
Не се боядисвам от две години. Оставила съм си косата да почива. От сестра ми знам, че кичури е най-безвредно по време на бременност, защото не се почва от корена кичур. Тя е фризьор в Италия.

# 220
Аз се боядисвах два пъти вече. Тези дни пак и преди раждането пак.

# 221
Аз се боядисвам при фризьорката си, с каквато боя са преценили. Не съм имала проблеми до сега.

Килограмите и при мен започнаха да скачат доста. Май ще се наложи да мина на безвъглехидратна диета скоро.

На женска консултация съм другата седмица и нямам търпение вече. Мина цял месец от последния преглед. Корема ми расте (основно вечер) и е доста солиден вече, а бебчо мърда вътре. Не мога да му хвана посоката.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
Аз се боядисвам с тази, но я нося в салона, не знам в салон да я предлагат: https://sopharmacy.bg/phyto-boia-za-kosa-4-kesteniav.html

Налага ми се поне веднъж месечно...

Julian, коя седмица си? Аз не раста толкова, чак се притесних, но на последния преглед бебето вървеше седмица по-голямо. Може би, защото още съм 25-та

# 223
  • Лапландия
Боядисвам косата си всеки месец от няколко години. Пробвала съм с различни къни и безамонячни бои, но не ми покриват белите коси. Само безамонячната боя на Олиа действа при мен, но изсушава косата и мислех да търся алтернатива. Не съм срещала Phyto досега. Може да я пробвам по-нататък Thinking .

# 224
Phyto я има в Lili много често на промоция, от както съм бременна ползвам само серията им sensitive. Има разлика от обикновената им серия според мен. Иначе и аз с къна няколко години се боядисвах, покриваше ми белите коси, слагах даже индиго, за да докарам цвета, който искам и косата ми се повлия много добре, но много разправия и накрая се отказах.   

Общи условия

Активация на акаунт