Отговори
# 240
Аз съм при д-р Иван Главчев , за прегледите ходя в частния му кабинет , ходила съм и в Торакс наистина и аз съм много доволна.
Ваня братовчетка ми роди при него преди 6 години , тя е много труден характер и доктора с усмивка приемаше всичко , много е доволна и от него и от болницата . 😊

# 241
И аз съм от Пловдив. Ще раждам в Селена, надявам се всичко да е нормално и да не ми измислят причина за секцио.
Предния път раждах там и въпреки голямото бебе дори не са ми споменавали за секцио. Цените са вдигнати от 5.10. Присъствието на таткото също. Беше 200лв преди, сега е 400.

# 242
Здравейте Simple Smile
Днес бях на преглед при лекаря, при който ще раждам. Всичко изглеждаше добре, с изключение на това, че бебчо се е обърнал седалищно /което не е проблем, защото ще раждам със секцио/ и че пъпната връв се е увила един път около вратлето му. Това вече ме притесни. Препоръча ми внимателно да се следя. Та сега го мисля...
Хубава вечер от мен!

# 243
  • с. Дълго поле
Аз съм при д-р Иван Главчев , за прегледите ходя в частния му кабинет , ходила съм и в Торакс наистина и аз съм много доволна.
Ваня братовчетка ми роди при него преди 6 години , тя е много труден характер и доктора с усмивка приемаше всичко , много е доволна и от него и от болницата . 😊
Дано не са се променили нещата или да са се подобрили, но както споделих съм доволна от отношението, от обясняването и от вниманието, което ми обръщат на прегледите. Не сме обсъждали все още как и къде искам да раждам с него, но предполагам е рано и не искам да пресилвам нещата. А за д-р Главчев и аз съм чувала само хубави неща, а и винаги е усмихнат, това само по себе си говори много.

# 244
Здравейте Simple Smile
Днес бях на преглед при лекаря, при който ще раждам. Всичко изглеждаше добре, с изключение на това, че бебчо се е обърнал седалищно /което не е проблем, защото ще раждам със секцио/ и че пъпната връв се е увила един път около вратлето му. Това вече ме притесни. Препоръча ми внимателно да се следя. Та сега го мисля...
Хубава вечер от мен!

Моята лекарка ми каза , че щом съм секцио няма значение на къде е обърнато бебето и че пъпната връв не е проблем много бебенца се увиват и развиват сами , но няма за какво да се тревожа и аз гледам да не го мисля , че ще се побъркам 😃

# 245
Здравейте Simple Smile
Хубава вечер от мен!

Моята лекарка ми каза , че щом съм секцио няма значение на къде е обърнато бебето и че пъпната връв не е проблем много бебенца се увиват и развиват сами , но няма за какво да се тревожа и аз гледам да не го мисля , че ще се побъркам 😃

Нашата госпожица също беше с омотана пъпна връв около вратлето и то два пъти омотана,но и лекарката на феталната и тази която ме следи ме увериха,че това не е такъв проблем какъвто ми изглежда на мен.И вде пак настоях да ме гледат на две седмици,а не яеднъж месечно.

# 246
Здравейте момичета! 🙂 Аз съм в 29г.с. и при последния преглед всичко беше наред с бебето, но беше седалищно, ще видим до следващия преглед как ще е. Има упражнения за обръщане на бебето, да ви попитам дали сте ги пробвали  и имат ли ефект?     За пъпната връв, при първото ми раждане бебето се роди с 2 пъти увита около вратлето пъпна връв и слава Богу всичко беше наред, при естествено раждане, но до последно на прегледите веднъж беше увита после не. Важно е да се ходи на прегледи редовно и да се следят тоновете на бебето и всичко ще е наред.

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 16:53 от Silvi_88

# 247
https://www.youtube.com/watch?v=dVkgf8YDRcc
Малко встрани от нещата,които обсъждате в момента,но пак свързано с бебчовците и раждането.На курсове и лекции за бременни не съм била и това клипче ми се стори интересно,ако на някой му хареса -супер Simple Smile лек ден от мен

# 248
  • Sofia
Здравейте момичета! 🙂 Аз съм в 29г.с. и при последния преглед всичко беше наред с бебето, но беше седалищно, ще видим до следващия преглед как ще е. Има упражнения за обръщане на бебето, да ви попитам дали сте ги пробвали  и имат ли ефект?     За пъпната връв, при първото ми раждане бебето се роди с 2 пъти увита около вратлето пъпна връв и слава Богу всичко беше наред, при естествено раждане, но до последно на прегледите веднъж беше увита после не. Важно е да се ходи на прегледи редовно и да се следят тоновете на бебето и всичко ще е наред.
Има ухражнения, най-добре е да видиш в интернет статии със снимки. Най-доброто е да стоиш повече права, да се движиш и да спиш на лявата си страна. Гравитацията е най-добрия метод Simple Smile

# 249
Моята бебка в 27 седмица беше вече с главата надолу. Усещам ритници най-много около ребрата вдясно. Тези дни е по-спокойна. Но има дни в които рита много мощно, тресе целия ми корем. По калкулатор съм в 28 седмица, но според двете лекарки върви седмица напред.

# 250
Мами не мога да се насоча към стерилизатор ... на ток ли , на пара ли , за микровълнова ли да е , 3 в едно ли да е Sad коя марка е добра ? Колко голям трябва да е ? Едни стерилизират за час , други за цяла вечер ? Споделете мнението си 🤰🤗

# 251
Кои стерлидатори работят толкова дълго?

# 252
  • София
Аз си поръчах таблетки за студена стерилизация. Така стерилизирах с първото дете и ми беше много лесно. Не ми се занимава с уреди за стерилизация.

# 253
Аз си поръчах таблетки за студена стерилизация. Така стерилизирах с първото дете и ми беше много лесно. Не ми се занимава с уреди за стерилизация.
Какво представляват тези таблетки? На какъв принцип става стерилизацията с тях ?

# 254
За стерилизаторите след доста прочетена информация съм се спряла категорично на електрически, за момента на Авент.

Общи условия

Активация на акаунт