Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне със задръстванията по време на бременност?
Как да се справя с предположението, че първата ми бременност е означена като втора?
Как да се подготвя за предстоящото раждане и какви са очакванията за помощ след него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне със задръстванията по време на бременност?
-
Как да се справя с предположението, че първата ми бременност е означена като втора?
-
Как да се подготвя за предстоящото раждане и какви са очакванията за помощ след него?
-
Какви са преживяванията на други майки при отглеждането на първото и второто дете?
-
Каква е причината за изоставането на бебето в корема точно?
дано сега е леко по-леко и да мога да се справям. Абе да сме живи и здрави пък с всичко ще се справим. Иначе напоследък не мога да спя от киселини и мн оригване. До към 2-3 съм будна, спи ми се зверски, а не мога защото се чувствам надута от въздуха който изкарвам... странна работа е
Понеже това ще ни е второ бебче в семейството тази година и се нагледах на драми и колко е трудно като свикнат бабите с бебето. Идва един момент, в който родителите се освестват малко след първоначалния шок и предпочитат основно сами да се грижат и взимат решения. Да обаче, ако бабите или дядовците са се привързали много, за тях е доста трудно да се поотдръпнат и да оставят родителите сами да се справят, и сами да решават какво е най-добро за детето им.
То си е цяла философия за запознанството,напасването,ревнуването и т.н,но да питам миналите през това и всички,които имат идеи и мнение
.
, днес бях на ЖК и бързам да се похваля, че нашият бебок расте стремглаво и вече е 1070 гр., 26-та г. с. Все още не се е обърнал, но се надявам скоро да се случи
Аз все още не съм решила дали ще раждам нормално, преди няколко години ми откриха ЧПВ /човешки папилома вирус/, който уж се изчисти и доктора ме убеждава, че няма проблем да родя нормално, но аз много се притеснявам