Отговори
# 525
  • София
И трите имена са много хубави. Относно това как ще му викат, няма как да го контролираш, както и да го кръстите. Вие ще си му викате както ви харесва, а другите да правят каквото щат 😋.
За секциото - мен не ме е страх от него, защото е нещо познато и съм минавала през него. А и предния път възстановяването беше бързо. От естественото повечко ме е страх. Имам чувството, че при него могат да се объркат сто неща. Но въпреки това ми се искаше да опитам да родя естествено. Но днес на последната фетална ми казаха, че и тоя бебчо върви голям. Станал е 1,5 кг., а съм в 29 седмица. Ако и той се заформи 4,5 кг. като батко си, хич няма да се правя на герой излишно. Не държа на всяка цена на естественото раждане. Важното е да сме добре и двамата.

# 526
Име ах това име, за момче (Георги) би било много по лесно, но сега за малката принцеса ми е трудно и то много. Харесала съм си няколко имена Виктория, Михаела, Емануела, Антония,Мария, Зорница, Деница, Християна името на баща ми е Георги за мъжко име го обожавам, но за женско Гергана не ми допада. Майка ми е Катерина и това име не ми пасва нещо, и клоня повече към горните няколко,но не мога да избера. Освен да си дойде с името на 12.01 св.Татяна.Емоционално не се чувствам добре, най вече без подкрепата на човекът до теб този период на бременността вместо цветя и рози е кошмар. Но съм решена да се справя само ме мори, мисълта детето ми да носи моето през име, идеи как да не се случи? Знам за варианта в които детето да носи презимето на баща ми, но той е починал, също и за препознаване от близък, но в този случай ще се води и баща в актът за раждане а това не е ми харесва. Та в общи линии с името ми е много трудно.

# 527
Еххх, тези имена! Ние сме го решили. Изборът не беше труден. Името се е закотвило дълбоко в съзнанието ми и незнам какво трябва да се случи, за да мисля друго.
За емоциите- ревливо ми е. От всичко ми се реве, без причина. Ама и това ще мине Simple Smile
За имената, които споменавате, много харесвам Катерина, Гергана, Мария, изобщо класически хубави имена. Струва ми се по-добър вариант от уникалните имена напоследък, на които в повечето случаи трябва да уточняваш с коя точно буква се пише. Както и да се казват бъдещите ни мъници, човек свиква с името им и то си им отива. Само да са ни живи и здрави Simple Smile

# 528
Синът ми се казва Борислав,а сега госпожицата ще се казва Стефания.Мъжът ми не хареса Сиана,а аз бях убедена,че ще му хареса 😕

# 529
Поли , всичко ще бъде наред! Не мисли за лоши неща ,че бебето всичко усеща Simple Smile
Името ми хрумна още в самото начало. Предложих го на таткото и каката и двамата го харесаха много. После ми допаднаха още няколко имена,но таткото категорично настоява за първото. Много го харесва .  Асоциира го с хубави емоции. Та това ще си остане.

# 530
  • с. Дълго поле
то и аз за момиче нямах никаква дилема и щеле да е на майка ми, но с този господин нещата станаха по сложни. И то най-вече защото уж сме го решили вече, но аз съзнателно или не все си мисля за някакви други имена. И си мълча пред ММ защото не съм сигурна, а той прави много драматична физиономия като му кажа, "не знам" в отговор на въпроса "какво искаш". Въобще и аз не мога да си се понасям последно време, а по принцип съм доста решителна и знам какво искам, но уви.....Blush

# 531
С първото дете бях така. До последно не бях избрала име. Накрая като я видях и веднага реших как ще се казва. Ох, още си спомням с умиление този момент. Все едно беше вчера.

# 532
Още преди да забременея казах на мъжа ми, че ако имаме момче ще го кръстя на баща си Никола и той се съгласи. За момиче щях да се затрудня...

# 533
Siiv за имената не мисли как ще му викат. Ние в класа имахме такива прякори... Нищо общо с имената. А на едната ми приятелка майка и каза, че ако е знаела, че на Михаела ще викат Мише никога нямало да я кръсти така.
На мен и трите имена ми харесват.
Боян е воин, не е нужно да се бие  и да го свързваш с бой. Може да е борбен. Мъжът ми чете, че и сексулаен било. Ахаха. Борис същата логика  прекрасно българско име е. Трябва да се борят тези мъже с живота. Няма на мама да чакат ахаха.

# 534
Благодаря ви момичета за успокоението. Аз все пак си се чух с мойто АГ и тя каза, че най -вероятно на протеинова диета ще мина. Откакто говорих с нея съм много по спокойна...

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 21:28 от poliii1990

# 535
Ние поне дилеми с името нямаме никакви, госпожицата си има име още преди да забременея, много го харесваме с таткото. Ще носи неговата буква, която съвпада с тази на майка ми.

# 536
Здравейте и от мен.

poliii1990, всичко ще бъде наред. Стискам палци.

Името ми е голяма драма. Имам име за момиче, но то не може да се трансформира в мъжко. Така че бебчо за момента е безименен, милия. Измислих някакъв резервен вариант, но никак ни ми харесва съкратената версия. Ще го мисля още.

# 537
Ние имаме име от 6 м, дъщеря ми го избра, даже вече я наричаме така. Дъщеря ми каза, че чувства, че това е името. И ние го харесахме и така. Аз с тази бременност съм доста спокойна. С първата бях като зъл дух в малко тяло. Но сега мъжът ми каза, че няма абсолютно нищо общо с тогава.

# 538
Аз честно казано малко еднолично избрах името. В петия месец ни казаха че ще е момиче и аз понеже винаги съм искала момиче написах около 20 имена на едно листче и попитах ММ дали и той ще направи един. Той чете,чете и каза че няма да прави списък но ще задраска имена които не харесва от моя. Аз естествено се съгласих и само се надявах да не ми задраска фаворита. Е не го задраска и сега ако е момиче най вероятно ще я запиша така. Проблемът е че друго АГ ни каза в 6 месец момче и аз направо забих. Викам докторе аз вече се нагласил че е момиче така че пак погледни. Както и да е. Утре съм на трета фетална морфология и се надявам на точен отговор. Надявам се и всичко с нас да е наред и да изкарам последните 10 седмици спокойно.

# 539
мами ,някоя от вас следи ли се в Окръжна болница ....препоръ4айте гинеколог за раждане там....

Общи условия

Активация на акаунт