Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне със задръстванията по време на бременност?
Как да се справя с предположението, че първата ми бременност е означена като втора?
Как да се подготвя за предстоящото раждане и какви са очакванията за помощ след него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне със задръстванията по време на бременност?
-
Как да се справя с предположението, че първата ми бременност е означена като втора?
-
Как да се подготвя за предстоящото раждане и какви са очакванията за помощ след него?
-
Какви са преживяванията на други майки при отглеждането на първото и второто дете?
-
Каква е причината за изоставането на бебето в корема точно?
незнам какво става тези дни все нещо ме мъчи .Във вторник ще мина преглед да видим какво ще правим с този ускорен пулс
Ходих на кино и макар че бях с маска, там доста хора кашляха и явно нещо съм прихванала. Много ми стана мъчно, аз по принцип много се пазя и почти не излизам на места, където се събират повече хора, но явно ще трябва съвсем да прекратя социалните контакти. Сезона е такъв и вирусите са навсякъде във въздуха. Сега правя гаргара със смрадлика и сода, пия лимони, джинджифил, надявам се, че ще помогне.
Много ми е коледно напоследък, макар че е още ноември. Може би защото свързвам очакването на бебечо с празниците, а то малко по малко си наближава времето и си е вълнуващо