Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 7

• 97 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
И аз на другата къща нямах въртящи механизми на ъгловите шкафове в кухнята. Можех да побера цялата Вселена.

# 541
Здравейте,
Къде мога да намеря тези кошници за гардероб?

Благодаря предварително!

Това мисля е такава етажерка, поставена в гардероба
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/open-storage-syst … 2bce2777313ac0bd0

# 542
В Икеа има такива кошници за гардероб, но всяка е с отделен механизъм на издърпване

# 543
Има да...много работи има. Понеже питането беше конкретно по снимка, отговорих. Зависи дали има и страница, на която да се захване механизма за чекмеджето. На снимката няма, за това тази готова етажерка е подходяща в случая.

https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/freestanding-ward … us-ramka/10177630
 може и тази всъщност да беше...

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 10:55 от teta75

# 544
Такива разделители за чорапи има в Джъмбо,не са скъпи.Аз на малката и направи и е много удобно.
Hug

# 545
  • густо майна Филибето
Не знам пускано ли е, но ми се стори много спестяващо място, а и удобно.

Simple Smile

# 546
Този шкаф не е дълбок, максимум 15 инча е. Според мен това накачване на чашите - абе имах такова нещо и се изпочупиха ръбчетата на чашите

# 547
Не знам пускано ли е, но ми се стори много спестяващо място, а и удобно.

Simple Smile
Откъде са тези закачалки?

# 548
Грешка, дълбоки са 12", 15" са долните шкафове.
Закачалките ги има в строителните маркети в САЩ

# 549
А какво мислите за съхранение на зеленчуци и плодове на терасата? Имам подвижно остъкляване и зимата не е отворено нон стоп като лятото.

# 550
  • München, Deutschland
А какво мислите за съхранение на зеленчуци и плодове на терасата? Имам подвижно остъкляване и зимата не е отворено нон стоп като лятото.

Преди го практикувах, ползвах ето такова и седеше във вътрешната част на НЕостъклена тераса.

# 551
  • Майничка
Екстра е. На терасата съм изкарала един неработещ хладилник с долен фризер и в него стоят резерви от консерви, паста, леща, брашно и сладка. До него, на завет, има обърнато, легнало на късата страна, шкафче от Раховец (без вратичка), с три касетки, една над друга. В тях държа зимата картофи в зебло, лук, плодове и зеленчуци, както и 3 литрови туби за вода  с насипан вътре боб. Нищо им няма, дерт ми е само ако е навалял сняг, че трябва да се обувам до там.

# 552
  • Асеновград

Момичета, търся такъв или подобен органайзер за бижута, който да влиза в шкаф или чекмедже, но никъде не съм срещала, ако някоя от вас види моля да ми каже, в икеа имат такива ама са към системата им pax която ти нареждаш както искаш и не ме устройва

# 553
  • София
В алиекспрес има,ако ти се занимава.Ето само пример,има и други
https://ru.aliexpress.com/item/33023701426.html?spm=a2g0o.produc … earchweb201603_53

А ако си малко по-сръчна можеш да ги направиш сама.

# 554
Закачалките за чаши много ми допаднаха, снощи показах снимката на ММ, но при мен няма място над чиниите Simple Smile Иначе спокойно може да си ги направи от Г-образен профил, на който да се пробият дупки за кукички. Кукички пък продават и в левчето, и в железариите.
Неработещ хладилник е чудесен изолиран шкаф на терасата. Нямам такъв и се питам картофите, макар и в зеблен чувал не измръзват ли? При - 15 градуса едва ли ще става нещо от тях

Общи условия

Активация на акаунт