iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 104

• 54 800
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Денис, давам и на двете деца това:
https://www.iherb.com/pr/Nordic-Naturals-Children-s-DHA-Strawber … fl-oz-119-ml/4193
Месец давам, после около месец - не. Мислех сега да започна да давам до пролетта. Има ли проблем постоянно да се дава на деца на 3,5 и 5 години? С коя стандартна Омега 3 мога да редувам за деца на тази възраст?
Omega 3  може да даваш постоянно - ти преценяваш.
Това е стандартната омега 3:
https://www.iherb.com/pr/Carlson-Labs-Kid-s-Norwegian-The-Very-F … fl-oz-200-ml/8768
Може да редуваш трите вида, така няма и да предозираш и ще бъде максимално полезно за децата.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 61
Денис, според теб как би трябвало да се пие теломеразата, на гладно или с храна?
4 таблетки не са ли много?
https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals-Telomeron-60-Tablets/64692
Според мен, трябва да е на гладно, защото по-важните елементи, които действат на  ниво клетка / клетъчно ядро=>хромозоми/, се приемат на гладно.
Дозата не е висока, приемай ги 2х2 капс.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Денис, БЛАГОДАРЯ!

# 62
Момичета, получих си пратка от 24.09. Не съм в София и ми дойде по пощата. Много съм щастлива, защото ми е първата такава и се притеснявах от митници идр.

# 63
Denis,прочетох в предишната страница,че си фен на добавките на прах да се хапват.Аз сега пия коластра,по-добре ли ще бъде,ако отварям капсулите и разтварям съдържанието в нещо?И каква е разликата всъщност дали ще се пият капсулите или ще се разтваря съдържанието?

# 64
Аз току що бях на митницата в София, не знам къде съм зяпала, но след приспадане на лоялти кредит и доставка, сумата беше 30.35 лв. Като си подадох документите пощенския служител започна да ми рецитира -12 лв за представителство, 20%ддс и 3.50 такса. Като му обърнах внимание, че сумата е само 0.35 лв над 30 отиде да говори с митническия инспектор. Освободиха ми пратката срещу само 1.50 лв пощенска такса, но ме предупредиха да съм по-внимателно, и една стотинка имала значение. Освободих пратката за 15 Мин общо (за трите гишета).

Ей такива заядливи идиоти мога само да им кажа да правят като вятъра... За много важен държавен служител спазващ закона ли се мисли? Сигурно на пътя нарушава всеки ден по няколко точки и алинеи от закона за движение по пътищата, ама в пощата или митницата се прави на много примерен пред шефовете си... долен боклук

# 65
Принципно за стимулиране на растеж на коса ги взех. Но пия още вечерна иглика и пуерария магнифика. Трябва и вит Д да взема. При мен проблемите са хормонални. Притеснявам се че приемам толкова много неща. Но без пуерария си чувствам зле. Вечерната иглика също не мога да я спра. А вит Д ми е в недостиг. Взела съм си и колаген за кожата, но ме е страх да го почна.. Някаква идея как да ги комбинирам
Много са ми странни тези отромни дози на Maxi hair. Няма ли опасност от предозиране. Чудя се дали да не ги пия по 2 на ден. На опаковката пише 4. Вие как ги пиете.
Ако дозите са ниски, няма да може да се стимулира растежа на косата. В този продукт, те имат терапевтичен ефект. Освен това се приемат определен период от време, не постоянно.
При добавките, всеки може да си избира дозата, според причината за която се приема - ако мислиш, че дозата посочена от производителя е висока, опасна - намаляваш я или се консултираш с лекар / в случая дерматолог/.
Има състояния, които изискват високи дози вит. В - високи нива на хомоцистеина, проблем с нерната -с-ма, невропатии и т.н - затова се предлага напр. и В-100.

# 66
  • София
Denis,прочетох в предишната страница,че си фен на добавките на прах да се хапват.Аз сега пия коластра,по-добре ли ще бъде,ако отварям капсулите и разтварям съдържанието в нещо?И каква е разликата всъщност дали ще се пият капсулите или ще се разтваря съдържанието?
Не казвам, че е много нормално, само споделям, че и на мен ми харесва и го правя.
Някои са много вкусни. Wink.
Дали са на прах или в капс. - разликата е в в другите съставки и бързината на усвояване, което няма никакво значение.

# 67
Цитат на: kaliya_kaliya

Благодаря! За същия продукт се интересувах, но се оказва ,че не е подходящ за ежедневен прием Simple Smile
Хмм, защо така? Пише ли го някъде или заради високите дози?
Заради високите дози Simple Smile

# 68
Благодаря за отговора! Кой В- комплекс бихте ми препоръчали от сайта?
Този става ли : https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Co-Enzyme-B-Complex-60-Veggie-Caps/71698
kaliya_kaliya Flowers Hibiscus,

Бих ти препоръчала коментирания Б комплекс/ в момента е на промоция/ https://www.iherb.com/pr/Paradise-Herbs-Orac-Energy-Earth-s-Blen … an-Capsules/77881 / 2 опаковки  са  с БД / В понеделник вечерта усетих  болка в рамото/нещо като плексит/Вече трети ден пия по една капсула/въпреки ,че препоръчват по две/ и болката отшумя.  Peace

действащ код 5  % за стари и нови клиенти  iHerb :  PEP491
Благодаря, ще го пробвам Relaxed
Код : AGZ2962

# 69
Аз току що бях на митницата в София, не знам къде съм зяпала, но след приспадане на лоялти кредит и доставка, сумата беше 30.35 лв. Като си подадох документите пощенския служител започна да ми рецитира -12 лв за представителство, 20%ддс и 3.50 такса. Като му обърнах внимание, че сумата е само 0.35 лв над 30 отиде да говори с митническия инспектор. Освободиха ми пратката срещу само 1.50 лв пощенска такса, но ме предупредиха да съм по-внимателно, и една стотинка имала значение. Освободих пратката за 15 Мин общо (за трите гишета).

Ей такива заядливи идиоти мога само да им кажа да правят като вятъра... За много важен държавен служител спазващ закона ли се мисли? Сигурно на пътя нарушава всеки ден по няколко точки и алинеи от закона за движение по пътищата, ама в пощата или митницата се прави на много примерен пред шефовете си... долен боклук
А пък аз голяма късметлиика!Първа поръчка 35.41лв.Настройвам се за митница...незнам къде и как...Днес си я взех от пащата с още 3 които са за малко под 30 лв.На кашончето пишеше 21.05 USD.Кеф  : Joy

# 70

е, хайде сега, то затова Бг е на това дередже, който може прескача правилата, гледаме и хвалим чужбината, ама там законите са яки, тук никой не ги спазва

# 71
Moмичета, какво мислите за тези продукти:
 - https://www.iherb.com/pr/Quantum-Health-Super-Lysine-Immune-Supp … -90-Tablets/6689? Купували ли сте нещо от марката?
 - По принцип харесвам нещата на ѝLife Extension и от текущата промоция за добавки против настинки открих този https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Immune-Modulator-with-Ti … Veggie-Caps/48807.

# 72
denis  bouquet, ако си се сблъсквала със суплементи в помощ на прекарали инсулт, би ли ми казала кое би заменило Мемостор? Четох за някакъв суплемент GABA. Но те са толкова много марки, че не мога да се ориентирам кое ще е от най-голяма полза. Благодаря ти  bouquet bouquet

Скрит текст:
От няколко дена си имам нов болен в нас-майка ми е изкарала лек инсулт. Слава на Бога, всичко е приемливо, движи се, с акъла си е, не е на легло. Разбира се, че ще се говори с доктор и ще се следват препоръки, но искам да съм подготвена и да ѝ изпратя и някакъв суплемент, преди да отиде да вземе тоя Мемостор за 25лв за 30 дена от първата аптека

# 73
  • София
denis  bouquet, ако си се сблъсквала със суплементи в помощ на прекарали инсулт, би ли ми казала кое би заменило Мемостор? Четох за някакъв суплемент GABA. Но те са толкова много марки, че не мога да се ориентирам кое ще е от най-голяма полза. Благодаря ти  bouquet bouquet

Скрит текст:
От няколко дена си имам нов болен в нас-майка ми е изкарала лек инсулт. Слава на Бога, всичко е приемливо, движи се, с акъла си е, не е на легло. Разбира се, че ще се говори с доктор и ще се следват препоръки, но искам да съм подготвена и да ѝ изпратя и някакъв суплемент, преди да отиде да вземе тоя Мемостор за 25лв за 30 дена от първата аптека
Не давам съвети, когато става въпрос за сериозни проблеми.

Няма точен аналог на Мемостор.
Разгледай това:
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Neuro-Optimizer-120-Capsules/350

GABA е невротрансмитер, действа на ЦНС / мозък и т.н./ и е добре да се консултираш с лекар - поне за дозата / започва се с ниска доза/.
Действие - най-общо, за памет, концентрация, фокус, при напрежение, стрес, подобрява настроението. 
Този продукт е хубав:
https://www.iherb.com/pr/Thorne-Research-PharmaGABA-100-60-Veggie-Caps/18741  (на PharmaGABA -патент) - естествена форма на GABA, с доказани положителни ефекти, за разлика от синтетичните GABA -продукти.

# 74
Момичета, кой е кода за намаление на andalou или са намелени определени продукти?

Общи условия

Активация на акаунт