Звездни компромати- 383 част

• 89 256
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
И орлови нокти около врата на Любо...

# 331
  • Варна
Гледайки снимката си помислих : таз София Вергара много съблечена на фона на всички наоколо облечени.
А, то било наша Гергина-Николина!

# 332
Аня Пенчева е по БТВ. Със змийски аутфит!

ей, тъкмо оня ден си мислех, че изчезна от небосклона.

# 333
  • Rock & Roll feeling ...
Не харесах песента на Любо. А Теа ми харесва, първо като телце - форма,пропорция, дупето й  е секси и не е го е пълнила,а е плод на фитнес и режим. Има силикон в гърдите,но не са ми прекалено големи. Аз самата имам големи гърди и харесвам големи гърди.

# 334
Пф, мислех, че съм единствената, която изобщо не харесва клипа към песента. Тази девойка работела в банка, нещо не мога да я приема насериозно след тези кадри Thinking

# 335
Момичето е хубаво, секси, по калъп си е. Типична. Ако още една операция си направи се пуска по пързалката на жените котки и ще стане като траверс.
Клипът е кофти. Просто е глупав и безидеен.

# 336
Има ли според вас причина Аня Пенчева да е с перука?

# 337
От любопитство пуснах клипа, без звук .
Ми те само секс правят, какъв е текста за да му отива такъв клип.
Иначе бельото е супер !

# 338
  • ГО
Пуснах клипа без звук. Ту мач ми дойде сексът. Мислех, че има и друга идея, ама - не. Само секс. Не ми хареса.

# 339
Снимка на Аня Пенчева?

# 340
  • Sofia
Даже и секс не правят, само го почват няколко пъти на различно място и с различно бельо, но напредък няма. А мацето постоянно си прехапва долната устна, сигурно е чувала че е много секси. Joy Скучна песен и скучен клип.

# 341
Ми той любо кога е правил читава песен,още по-малко клип?!

# 342
Ми той любо кога е правил читава песен,още по-малко клип?!

Айде да не си говорим колкото да не заспим, Любо е много талантлив и има страхотни песни.

# 343
Когааааааааа Grinning Grinning Grinning
Мей би бифор фифтийн иърс.
Сега защо не се пенсионира,не вижда ли че нищо не става от него.Неговото време минА,както и на Лора Караджова и тем подобни.
/мерси Кулагин/ Grinning

# 344
Гледах инстаграма на Цеццо Андреев - този човек  прави всички с грим да приличат на опушени сьомги. Става да го вземат да прави чудовища във филм на ужасите.
Клипът на Любо го изтърпях минута - прилича на реклама на шоколад или кафе-машина. Наум Шопов джуниър е изключително противен с публичността която не ми е ясно дали иска, но му я дават и момчето изглежда нелепо. Гледала съм няколко негови интервюта - за момче, което учи медицина, едвам свързва десет думи в изречение. Прилича по мозък и мускули на Ричко-Мекичко от Вип Брадър. От многото ненужни интервюта с това момче съм си изградила впечатление, че с приятелката си са едни скучни млади хора, които са ангажирани само със суетата си. Но имат късмет с родители, чиито блясък ще се погрижи за бъдещето им.

Общи условия

Активация на акаунт