Звездни компромати- 383 част

• 89 212
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Някой виждал ли е Весела усмихната? И тя като Викито Бекъмова все сериозна го раздава.
Има си проблеми, жената.

# 376
  • София
И аз си помислих, тази пък Николета защо целува Благо? Орките идват Grinning
Помислих го същото, но за черната Златка. Simple Smile

# 377
малкия шопов съм го виждал на живо. гномчо е и ходи странно. сигурно са му засегнали некой мускул при епилация или хемороиди.

# 378
Понеже знам, че Марето ви е любимка

Това е реално нейно изказване, а над снимката имаше надпис „Ето от кой се вдъхновява Божинката” Grinning

# 379
малкия шопов съм го виждал на живо. гномчо е и ходи странно. сигурно са му засегнали некой мускул при епилация или хемороиди.
Хайде без глупости. Peace Може дискова херния да има. Не сме врачки да си пишем ей така.

# 380
  • Варна
Бях лятото на концерта на Любо, който преставяше новия му албум. Беше много нежно, емоционално, зареждащо преживяване. Затова този клип много ме учуди. Като сглобени секс сцени от еротичен трилър- липсваше някое шило за лед например.
Сравнението между него и Лорчето е безумна! И аз не харесвам творчеството на Графа, Корайма Илиева, но не отричам, че са част от съвременната българска музика. Колкото до Караджова- тя толкова си може- да кълчи кълки по плажни дискотеки менажирани от DJ Дамян. Любо на подобни места няма как да го видим.

# 381
Момичето от корицата на фейсбук страницата на Раян Еър Алекс Богданска ли е?
Скрит текст:

# 382
# 383
Красавица!❤

# 384
Златка и Благо ми се струва, че въртят някаква схема с тяхната връзка. Не ми изглеждат като двойка на снимките.

# 385
Златка и Благо ми се струва, че въртят някаква схема с тяхната връзка. Не ми изглеждат като двойка на снимките.

На същото мнение съм

# 386
А коя е Мона Гочев? Thinking

# 387
Ня'ква бременна мацка, която има 1200000 снимки с корема си.

PS Иначе била актриса, известна с роля в сериал. "Революция Z"

# 388
  • София-Младост
Богданска- малко ми прилича на Минка Кели
Скрит текст:

# 389
Записвам се със Сам Смит, който яде някакви пълзящи гнусотии при посещението си в Сеул:
https://www.instagram.com/p/Boqw7HPHGGU/?taken-by=samsmith

Общи условия

Активация на акаунт