Звездни компромати- 383 част

• 89 255
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм родител и то на ученици, но не усещам родителството като супа, нито пък се отъждествявам с вилица. Но трябва да помисля върху това! Щом Ирина го казва, дали пък не е вярно?!
Странни мисли минават през главата на тази жена сутрин. Че и не остават скрити, а ги огласява всички да разберат.

Ами пробвай по цял ден да поркаш просеко и ще те питаме пак в 6 и 20 дали няма да си вилица 👻
Извинявам се, не мога да открия скрития текст през телефона.

# 106
Ехх, ма как неаристократично се изразих! 😐

# 107
Значи като видя Просеко, все за Вилица Ирица се сещам. Трябва милиони да и налеят за реклама и вярно на вилица да я направят от пиячка.

# 108
Толкова ѝ се иска на Ирина да е винена чаша, а битовизма я е превърнал във вилица. Разбирам защо е нещастна  Crazy

# 109
  • София
Някоя беше казвала, че подръжката и струва над 10 хл. лв месечно. На Гло е повече.
Flushed
аз си знам, че съм Василиса Прекрасна и не разбирам тегобите на другите, ама
какъв природен вампир трябва да си за да трябват 10к за поддръжка месечно?

някои са вилици в училищния период, а аз тогава сутрин съм с камшик направо Angry  и то без ежедневното просеко, смятай;)

# 110
Поддръжката най-вероятно не се изразява само в процедури. То са дрешки, обувки, чанти, парфюми, гримове, салони за красота и прочие, та може и повече да излезе сметката накрая 😂

# 111
Може ли някой да направи анализ на мислата с вилицата?

# 112
Поддръжката най-вероятно не се изразява само в процедури. То са дрешки, обувки, чанти, парфюми, гримове, салони за красота и прочие, та може и повече да излезе сметката накрая 😂
Точно така. Peace

# 113
  • София
Точно така. Peace

То дали остава време накрая да се порадваш на живота? Open Mouth

# 114
Може ли някой да направи анализ на мислата с вилицата?

МислАта е, че няма как да ядеш супа с вилица.

# 115
  • София
аз пък реших, че са поскъпнали читателските карти за Националната библиотека  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 116
Ох, ще ме уморите от смях с Ирица Вилица!
Ама сега да питам / щото съм от онези с анцузите /: как докарват 10 хиляди месечна издръжка? Да не издържат и родата с тия пари? Какво толкова си правят и колко чанти и дрешоляк си купуват на месец, че толкова много пари да им трябват?
Аз, простосмъртната, довечеря ще натъртя на ММ с каква спестовна жена се е сдобил. Да си знае!

# 117
Какво се случва с устните й ?! ...иначе любовта е голяма Grinning
https://www.instagram.com/p/BogjoLAlQE-/?taken-by=zlatka_raykova

# 118
Заприличала е на Ванчето Ч. в устата.

# 119
Устните й са очертани с молив извън контура с цел да изглеждат по-плътни.

Общи условия

Активация на акаунт