Звездни компромати- 383 част

• 89 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Вилицата Тенчева, гуреливото лице и четката за зъби... Ех, съвсем скоро ще се насладим и на снимки от сутрешното изхождане. Joy

# 91
Слай бил настанен в Правителствена болница за изследвания

https://life.dir.bg/zvezdi/silvestar-staloun-e-bil-priet-v-bolnitsa-u-nas

# 92
  • в пералнята
Аз като лаик да попитам, коя е Янита Янчева?

# 93
  • Sofia
Една девойка от сървайвър, която си направи пълна промяна на лицето и тялото. Неузнаваема е.

# 94

А бе на Тенчева всяка мисъл дето й се пръкне в главата е аристократична. Кво знаете вие, вилицата е възвишена, изискана работа!

# 95
А чували ли сте я как говори на ИнГлиШ ? В едно промо видео за собственото и приложение се измъчих докато разбера какво фъфли/обяснява...

# 96
  • София
Джей Ло
https://www.instagram.com/p/BobKbXPB3Ry/?utm_source=ig_share_she … hid=1cd6rx6nbonqi

Кейт Мидълтън в близък кадър
https://www.instagram.com/p/Bob5omQFYmk/?utm_source=ig_share_she … shid=dcr032f42ezk

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 11:59 от kukumiavka

# 97
И аз съм родител и то на ученици, но не усещам родителството като супа, нито пък се отъждествявам с вилица. Но трябва да помисля върху това! Щом Ирина го казва, дали пък не е вярно?!
Странни мисли минават през главата на тази жена сутрин. Че и не остават скрити, а ги огласява всички да разберат.

# 98
Тя открай време се оплаква колко й тежи ученичеството на децата й.

# 99
Само за хвалбите й научавам, и то оттук. Отделно си спомням история за едно от децата й и елитното му училище.Не съм разбрала, че й тежи ученичеството на дечурлигата. Ама те май са доста. Колко всъщност?

# 100
Само за хвалбите й научавам, и то оттук. Отделно си спомням история за едно от децата й и елитното му училище.Не съм разбрала, че й тежи ученичеството на дечурлигата. Ама те май са доста. Колко всъщност?
3 утробни и 1 извънутробно.

# 101
И аз съм родител и то на ученици, но не усещам родителството като супа, нито пък се отъждествявам с вилица. Но трябва да помисля върху това! Щом Ирина го казва, дали пък не е вярно?!
Странни мисли минават през главата на тази жена сутрин. Че и не остават скрити, а ги огласява всички да разберат.

Ами пробвай по цял ден да поркаш просеко и ще те питаме пак в 6 и 20 дали няма да си вилица 👻

# 102
  • софия
Днешните рожденици

Dakota Johnson 29г
Caitriona Balfe 39г
Melissa Benoist 30г
Alicia Silverstone  42г
Christoph Waltz 62г
Rachael Leigh Cook  39г
Susan Sarandon 72г
Liev Schreiber 51г
Armand Assante 69г

# 103
  • Viena
Ха-ха направо комплект вилици.

# 104

Ами пробвай по цял ден да поркаш просеко и ще те питаме пак в 6 и 20 дали няма да си вилица 👻

Еееее, като почнете да се изразявате така - порка! Тя вкусва от това игриво, пенливо, златисто и галещо небцето и сетивата вездесъщо италианско вино.

Общи условия

Активация на акаунт