Звездни компромати- 383 част

• 89 302
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Джери е супер. Дори и по-дебел е секси и страхотен. Как се усмихва?!

# 76
Гаджето малко грозновата ми идва.
Сега е моментът Бара...някоя си, да дойде и да каже „ти нали си красива”.

# 77
  • Sofia
Все ми се струва, че Райна си има принципи за мъжете и за разлика от повечето фолкаджийки в бранша, се отличава с хигиена в личния си живот. Иначе характерът й е инфантилен и истеричен. Не мисля, че не е могла да преживее тъпото Коце -  толкова време е минало, пък и аз лично не вярвам в някакви бивши връзки, които цял живот не се преживяват. Минава, човек охладнява и то бързо.

Ама моля ви се, Райна,  имала хигиена на личния живот. Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 09:17 от Elizabeth Bell

# 78
Все ми се струва, че Райна си има принципи за мъжете и за разлика от повечето фолкаджийки в бранша, се отличава с хигиена в личния си живот. Иначе характерът й е инфантилен и истеричен. Не мисля, че не е могла да преживее тъпото Коце -  толкова време е минало, пък и аз лично не вярвам в някакви бивши връзки, които цял живот не се преживяват. Минава, човек охладнява и то бързо.

Ама моля ви се, Райна,  имала хигиена на личния живот. Grinning Grinning Grinning
Абе Райна може да има хигиена, но с тези неактуални очила на Прада, може да докара инфаркт на кучетата от крайните квартали.

# 79
  • Sofia

Абе Райна може да има хигиена, но с тези неактуални очила на Прада, може да докара инфаркт на кучетата от крайните квартали.

Никаква хигиена няма.   В родния и град е известна с точно обратното.

# 80
Спомнете си Райна в Брадъра и пак си помислете дали тя се е спасила от Коцето или той от нея Grinning

# 81
Спомнете си Райна в Брадъра и пак си помислете дали тя се е спасила от Коцето или той от нея Grinning
Познавам ги и двамата,той се отърва.
Не е китка и той,но тя как го мачкаше и унижаваше ,явно той и го връщаше с кръшкане

# 82
Един млад Емо Чолаков:
Скрит текст:

# 83
Ох, Емчо с неговите глупости. Досаден е като конска муха.

Коцето, изПили Райнето много ясно и с право. Пиле, пиле, пиле...хайде бягай. А той си е пълно дрогарче горкия.

# 84
Мелания в Африка. Не ми харесва роклята. Прави я дебела и безформена.

Скрит текст:

# 85
Гаджето малко грозновата ми идва.
Джери толкова време беше в България, не можа ли да си хване някоя нашенска мома?  Flutter Само куче.  Grinning
Ай, Емо е имал коса!  Crazy

# 86
И на мен Мелания за първи път не ми харесва.

# 87
Дъщерята на Гергана Паси - 21 годишната Екатерина Грънчарова. Оприличават я на Риана:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 88
Не харесвам вертикално райе. Винаги съм смятала, че лично мен ме прави дебела. Виждайки го върху Мелания разбирам, че съм права. Нищо че не съм с нейната фигура.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт