Звездни компромати- 383 част

• 89 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София
Уау, тази тема много злобарски започнала.
Райна за мен е много красива жена. Ако има нещо "селско" или "демоде", то това не са аксесоарите й или дори прическата й, а по-скоро неумението или нежеланието да се снима фешън, т.е. не ползва специфичните и втръсналите ми до болка чупки и стойки, които показват нещо, което няма нищо общо с действителността.
Но, мисля, че и тя е прибегнала до филъри в устните, няма лошо.

# 62
Емануела се е върнала при Динев. Години съдебни дела и оплюване по цялото му семейство и сега ще слушаме за “любовта” им при Венетка.
https://www.instagram.com/p/BoEShUjA3zA/?utm_source=ig_share_she … shid=obnblpeq7ji4

# 63
# 64
  • София
Емануела се е върнала при Динев. Години съдебни дела и оплюване по цялото му семейство и сега ще слушаме за “любовта” им при Венетка.
https://www.instagram.com/p/BoEShUjA3zA/?utm_source=ig_share_she … shid=obnblpeq7ji4

Ееее,тцтц..Нямат ли достойнство и двамата! Емануела ми е много анти,супер невъзпитано и просто същество.Навсякъде оплюваше Динев и Сие. И сега...сигурно заради малкия..

# 65
  • Варна
Да разведря темата, като забия в неочаквана посока Sunglasses
Яд ме е на себе си, че нямам смелостта да се облека "лудо" в напръв поглед несъчетаеми десени и цветове като на Алисия Викандер. Много ме кефи аутфита й.

# 66
Бях я позабравила Райна.Не прави дежурните фотосесии - с 12 кг грим.

# 67
Много хубава снимка на актрисите. Heart Eyes

Емануела ми е супер анти.

# 68
Говори се,че има нов,но това не е доказано.По песните,които са лично преживени от нея не личи да има друг.Лятото често отскачаше до Гърция и веднага тръгнаха клюки,че е заради мъж.
Тя има къща там, за това често е в Гърция

# 69
  • София
Записвам се чак на 5 страница със снимки от рождения ден на Норт Уест, става на 5 г.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 70
  • Пловдив
Мерси за темата!

Дария Симеонова и Луиза
Скрит текст:

# 71
  • София
Джери Бътлър с гаджето си Морган

Скрит текст: