Звездни компромати- 383 част

• 89 052
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
За мен тя се отърва от него, а Коцето и до днес я споменава в интервюта
и мисля, че той е този, който не е преживял нещата въпреки играта на щастливо семейство с Надя (нея пък я съжалявам, но това е друга тема и едва ли й пука за моето мнение Wink ). На Райна може да й е било болно в началото, но още във ВИП денс ми изглеждаше щастлива със Светлин. Между другото смятам, че те двамата (Райна и Светлин) бяха хубава двойка.

# 46
Сега изгледах скеча в шоуто на Слави, където имитират братята Халваджиян. Ами много злобно, особено това с имената. Не знам всъщност от къде е тръгнала тази вражда между Слави и Халваджиян, обаче Трифанов едно нещо никога няма да има, което те имат, а именно семейство. След време няма да има кой да го погребе Славчо.

# 47
  • в пералнята
И това пък ако не беше злобно....

# 48
Не, това е истината. Ако беше готин, щях да кажа, че е готин. Защо си мислиш, че никоя не се задържа до него и поне едно дете не му роди? Явно проблемът е в него. Просто е кофти и злобен човек. На всичкото отгоре е и нелицеприятен. Ако не му бяха парите и златотърсачките нямаше да го погледнат.

# 49
  • Viena
Гадничко звучи.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 08:38 от janaa777

# 50
  • срещу двата комина :)))
Блейк Лайвли

# 51
# 52
  • Rock & Roll feeling ...
Защо си мислиш, че никоя не се задържа до него и поне едно дете не му роди?
Има версия,че има заболяване предавано генетично и заради това не иска да има деца. Не знам дали е истина,но ако е,не бих го винила,че не иска да създаде нещо,което има процент вероятност да се разболее и то.

Може ли линк към скеча и на коя мин. точно започва ?

# 53
Скеча беше качен в предната тема.

# 54
Не, това е истината. Ако беше готин, щях да кажа, че е готин. Защо си мислиш, че никоя не се задържа до него и поне едно дете не му роди? Явно проблемът е в него. Просто е кофти и злобен човек. На всичкото отгоре е и нелицеприятен. Ако не му бяха парите и златотърсачките нямаше да го погледнат.
Е, важно е, че ти си добра и некофти. И най-важното-сигурно ще се бият кой да те погребе.

# 55

Има версия,че има заболяване предавано генетично и заради това не иска да има деца. Не знам дали е истина,но ако е,не бих го винила,че не иска да създаде нещо,което има процент вероятност да се разболее и то.

Дори и да е вярно, макар че силно се съмнявам, с неговите пари няма как да няма начини. По-скоро си мисля, че няма деца, защото сам знае какъв човек е и, че всяка с която е бил, е била с него заради парите му.
Иначе можеш да влезеш в сайта на предаването му и в секцията на скечовете го има, за да не се налага да гледаш цялото предаване.

# 56
Е, важно е, че ти си добра и некофти. И най-важното-сигурно ще се бият кой да те погребе.

Доста тъпо включване. Все едно всичко неположително, което ти казваш за някое медийно лице, аз да кажа "добре че ти не си". Никой не задължавам с мнението си, още по-малко да ме репликирате.

# 57
  • Rock & Roll feeling ...
...с неговите пари няма как да няма начини.
smile3544

Ето го само скеча, ако и друг се интересува.
Скечът е тъп. Видно е,че му е кеф да се гаври без капка колегиалност.

# 58
в "Новинарник" пак захапаха Халваджианови.
Слави няма да се спре Grinning

# 59

Дори и да е вярно, макар че силно се съмнявам, с неговите пари няма как да няма начини. По-скоро си мисля, че няма деца, защото сам знае какъв човек е и, че всяка с която е бил, е била с него заради парите му.

А може би просто не желае да има деца? Защото варианти има, стига човек да иска.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт