Звездни компромати- 383 част

• 89 060
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Глория има ли мъж в живота си?
Последно имаше връзка с един сърбин.Сега ближе рани и се жалваше при Слави,че за пореден път е разочарована от любовта и от мъжете.Този и бил изневерил,на нея Примата!Последната и балада е лично преживяна и текста на парчето е писан от нея за същия този господин,големи драми!Компенсира нещастието в личния си живот с пътешествия. Райна е страхотна жена!

# 31
И Примите също плачат.

# 32
А, има нов господин до нея, забравете да плаче. Тези не остават без мъжко внимание. Да не е луда да си стои вкъщи да страда. Кой ще купува тоалетите и ще плаща процедурите.
Някоя беше казвала, че подръжката и струва над 10 хл. лв месечно. На Гло е повече.

Не е на Райнето от косата, от излъчването и държанието и е. Селянка е.

# 33
  • Бургас
Говори се,че има нов,но това не е доказано.По песните,които са лично преживени от нея не личи да има друг.Лятото често отскачаше до Гърция и веднага тръгнаха клюки,че е заради мъж.

# 34
А да, наши съфорумки я бяха виждали по Ираклица.

# 35
  • До морето
Божееее, аз не съм чувала песен на Глория сигурно от 5 години. Вие тука дисекция на личния й живот направихте само по текстовете й.
Ми значи си ги менка и тя, ама поне си трае и не се обяснява. Не е като Мичка всеки следващ да го обявява за "любовта на живота си".

# 36
Диляна Попова рекламира солите на Шуслер,само че за мазане.
Къде да си ги мажа за да има ефект? Grinning
Има страшно тяло обаче.

# 37
  • Бургас
Божееее, аз не съм чувала песен на Глория сигурно от 5 години. Вие тука дисекция на личния й живот направихте само по текстовете й.
Ми значи си ги менка и тя, ама поне си трае и не се обяснява. Не е като Мичка всеки следващ да го обявява за "любовта на живота си".
Да си ги менка мен не ме грее,ама после да не реве по медиите за поредното разочарование и  че винаги тя е излъганата!

# 38
  • Варна
Райнето верно все кахърно изглежда. Хубава е, има правилни черти, но наистина оставя вкус за селска гиздана, дори и на снимки. Тя всъщност какво прави сега, пее ли?

# 39
  • Бургас
Вади по  някоя песен и пътешества яко.Хубавица е,но за мен изкушението и най-сексапилната  жена от фолк певачките  си остава Камелия.Тялото и е жестоко,няма прими тука!А Камелия е с няколко години по-голяма от Глория и за мен изглежда перфе!

# 40
Опитах се да гледам интервюто на Емилия и Башур, но просто не можах, не ми трябва насилствено да се разстройвам. Не ме вълнува как се е държала тя, как изглежда той, само им желая сили. Подобно нещо не се забравя, а се продължава.
В такива ситуации - при смърт на млад човек, дете, бебе, не мога да приема, че това е всичко...край..това ти беше животът. Вярвам, че нещо по-добро ги очаква и трябва по-бързо да стигнат до него.
Иначе Мон Дьо ми е много странна птица, но интервютата му са добри. Гостите и темите не са така клиширани, не са обичайните заподозрени.

Глория едва ли е преживяла нещо по-различно от разните други певачки, имайки предвид в кои години беше активна, но някак си за широката публика успя да си създаде един по-класен и незасегнат от скандали образ.

По повод Райна, тъкмо срещнах една картинка, гласяща - Не сключиш ли брак до 27 години, после все ти е рано 😀 След определени години компромисите са все по-трудни за правене.

# 41
Видях рекламата на Диляна с Шуслеровите соли. Диляна Попова в лицето изглежда рязко състарена Sad

# 42
  • София
Райна много я харесвах като визия преди години. Беше различна от масовката във фолка, без силикон, с много хубаво тяло, красива и нежна в лице. Като държание никога не ми е допадала - инфантилна и лигава е. Но пък шапка й свалям, че се отърва от кретена Константин навреме.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 22:43 от malina_smile

# 43
Не съм сигурна кой от кого се отърва. Коцето не е стока, но тя май още не може го преглътне.

# 44
Все ми се струва, че Райна си има принципи за мъжете и за разлика от повечето фолкаджийки в бранша, се отличава с хигиена в личния си живот. Иначе характерът й е инфантилен и истеричен. Не мисля, че не е могла да преживее тъпото Коце -  толкова време е минало, пък и аз лично не вярвам в някакви бивши връзки, които цял живот не се преживяват. Минава, човек охладнява и то бързо.

Общи условия

Активация на акаунт