Звездни компромати- 383 част

• 89 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Срам, не знам кой е българския Брат Пита, но знам кой е турския, хаха
Снимка?

# 301
  • Варна
Гледахте ли новия клип на Любо- “Летим”? Участват Наум Шопов младши и гаждето му. Харесвам Любо, но прелюдията към секс в целия клип ми дойде в повече. Този хитлеристки перчем на Шопов много ме дразни. Не му ли мина модата вече?

# 302
  • Варна
Срам, не знам кой е българския Брат Пита, но знам кой е турския, хаха
Снимка?
Според турците е Къванч Татлъту Joy

# 303
Полегнала е Тодора... струва ми се, че носи халка?
Скрит текст:

# 304
Ваньо от години носи халка. Те нали на майтап се ожениха в Барселона? УЖ

# 305
  • Варна
А кой постоянно я снима и то все в "естествени" и "непринудени" пози? Съмнявам се да е Иванушка.

# 306
А кой постоянно я снима и то все в "естествени" и "непринудени" пози? Съмнявам се да е Иванушка.
Децата й сигурно.

# 307
Има отражение на Иван прилича. Sunglasses

# 308
# 309
  • Sofia
Има отражение на Иван прилича. Sunglasses
Той е,опасни детективи сте Stuck Out Tongue Winking Eye
Прилича ми на препила Head Band
На кадъра липсват няколко небрежно разпиляни по пода празни бутилки от просеко Champagne Champagne Champagne Innocent

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 15:50 от Doli

# 310
  • Rock & Roll feeling ...
https://www.youtube.com/watch?v=71dtjUxxKwI Ето го клипа на Любо за който се говори преди няколко коментара. Интересно ми беше да начуа за него,но можеше да се даде линк в съответния коменар.
Много ми харесва приятелката на Наум, за разлика от него - той хич не ми е тип. Тя е много готина мацка и според мен слага в малкия си джоб всички познати плеймейтки и столични бръмчалки.

# 311
Прилича на Баба Яга.

Иван снима стрина, а в заведението персоналът помага. Ако иска просеко, ще снима!

# 312
  • софия
https://www.youtube.com/watch?v=71dtjUxxKwI Ето го клипа на Любо за който се говори преди няколко коментара. Интересно ми беше да начуа за него,но можеше да се даде линк в съответния коменар.
Много ми харесва приятелката на Наум, за разлика от него - той хич не ми е тип. Тя е много готина мацка и според мен слага в малкия си джоб всички познати плеймейтки и столични бръмчалки.
Харесвам Любо, харесвам албума, мацката е страхотна, но песента е една от двете, които не ми допадат (сигурна съм, че е много музукантска, но просто не я харесвам), а клипът е твърде стандартен и вече правен за милион други песни.

# 313
Семейство Радеви кумуват на сватба

снимки в статията
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7089280

# 314
  • Варна
Горкият Иван, с какви глупости му се налага да се занимава. Жалка картинка.

Общи условия

Активация на акаунт