Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 128
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Разпиляна във въображението
Това подмятане за кафето от Зорница ми е много тъпо и излишно. Като препикаване на територия от нейна страна ми изглежда.

Абсолютно. Показва знания към вкусовете на Банков. Кой знае дали няма затова да се дрънкат с Ина в кафенето.

# 616
Точно препикаване на територия. Но това е, защото е лудо влюбена в Марио и не знае какво да прави с чувствата си. 😁😜
И Банков само това чака, да започне да я огражда.

# 617
Ами не е като да не му познава вкусовете - все пак имаха връзка 4-5 месеца и живяха заедно.

# 618
Никой не оспорва това.
Ама кому е нужно да демонстрира подобна близост и познания?

# 619
Минала, пошегувала се, защо трябва да се търси на всяка реплика под вола теле?
Тия хора работят заедно, все пак, и ежедневно се налага да се засичат из коридори, кабинети и операционни. И във всяка една секунда трябва да бъдат строго официални да не би сакън някой да си помисли нещо.

# 620
Никой не казва, че следва да са строго официални и да общуват по протокол.

Ако Виктор беше отишъл при Марио да му обясни точно коя близалка харесва Зорница, пак ли щеше да е ок?

# 621
Че тя просто излизаше от произволен кабинет, не е търчала при Банков и Кая да им се обяснява? Сцената беше комична, нищо не означава.

Виолета също обаясни на Зорница какво кафе пие Банков и това беше ок.

# 622
  • Ню Йорк
Никой не оспорва това.
Ама кому е нужно да демонстрира подобна близост и познания?

Явно на сценаристите Wink

# 623
Допада ми това, че подхождат хумористично към ситуацията, в която са в момента, а не да се чувстват неловко, когато са един около друг.

Интересно ми е как ще се стигне до целувката на Асето.

# 624
Никой не казва, че следва да са строго официални и да общуват по протокол.

Ако Виктор беше отишъл при Марио да му обясни точно коя близалка харесва Зорница, пак ли щеше да е ок?
Ако Банков мине покрай Марио, докато той казва на Зорница, че не знае червена или зелена близалка харесва и Банков му каже "червена", бих казала същото - минал, пошегувал се, заминал. Ако на Марио му е толкова акъла, нека ревнува. Щото видяхме какво постигна като ревнуваше от самото присъствие на бившия.

За мен е много по-смислено да ги виждам да общуват без напрежение и с усмивка, а не всяка тяхна дума да я тълкуваме като...и аз не знам като какво.

# 625
Мисля, че неловкото чувство още не е съвсем изчезнало, просто го прикриват с шеги и непукизъм. Simple Smile

# 626

За мен е много по-смислено да ги виждам да общуват без напрежение и с усмивка, а не всяка тяхна дума да я тълкуваме като...и аз не знам като какво.
Аха, и ще се награбят?!? Joy

Перличке, това справяне със ситуацията повече ми допада - да го ударят на шега, докато напълно свикнат и ние зрителите също, де. Grinning

# 627
На мен също сцената ми изглежда комична.
Но въпреки това, не я намирам за особено на място и аз не бих се изцепила така към бившо гадже и девойче, което му чурулика.

На мен случката в рапорт залата ми беше по-смешна, ама някои там видяха Банков да й се нахвърля...

# 628
  • София
Еми Банков прегръща Зорница пред Марио, тя се закача с него пред Кая. И всичко е точно Simple Smile

# 629
  • София
На взаимоотношенията на Банков и Огнянова изобщо не обръщам внимание, ми те са колеги.
Трябва да стане нещо драстично, за да ме впечатли, но мисля, че все пак сценаристите на са толкова луди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт