Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 30 498
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ооо, Лорче за Владов ли се приготвяш?
Мазов е върха Simple Smile)))
Суингер щял да става.
Много смях днес.

# 691
  • Бургас
Мисля си, че болницата ще фалира и с това сериалът ще приключи!

# 692
Епизодът е много добър, не помня кога последно съм се смяла през епизода толкова много Joy

# 693
  • Разпиляна във въображението
Добър епизод с изключение на тъпата сцена между Кая и Ася.

# 694
  • София
Чокова реве, ама защо, нали човека ти каза какво иска.
Ох пак ми е много смешно.

Промото обаче никак не е розаво. Пак се почва с драмите.

# 695
Добър епизод с изключение на тъпата сцена между Кая и Ася.

Това спокойно можеха да го пропуснат. И без целувката можеше да разберем, че Кая е девствена.

# 696
  • София
Браво, след вчерашната мъка, днес беше много добра серия

# 697
Много ми хареса епизода, балансиран, имаше хумор. Такъв е сериалът, който искам да гледам.
очаквах Романова да изревнува Банков, но приятно ме изненада

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 21:09 от fchelata

# 698
Днес определено беше интересно . Явно това е  по идея на някой от добрите сценаристи  .
Почти всичко си беше на място и добре направено .
Най-приятната изненада естествено беше ,че май ще има ново бебе , а Марио още не знае Hug

# 699
  • Разпиляна във въображението
Радвам се за Зорница и Марио Simple Smile И раздвижиха Банков, най-сетне. Честно да ви кажа ме е яд, че сериалът почва чак сега. Толкова загубено време.

# 700
Страхотно беше днес, хумор на килограм. Joy
Е това е нещото, което искам да виждам. Нямам никакви забележки, дори целувката на Ася.

Ама ще ни излезе през носа този Готин Епизод.

# 701
  • Там,където се събуждам щастлива.
Още се смея на глас! Много свеж епизод! И всички играха прекрасно. Дори Цонев. Wink

# 702
  • София
хехе, Зорница ще става мама.  bowuu

Хареса ми похода срещу мелниците на професора. И браво на всички тези, които открито го подкрепиха, те са истинските идеалисти. Много добра игра на Пенев.

Чокова много проста излезе, не че съм си мислел нещо друго за нея. И дано да дават актрисата по-малко и най-вече да не си отваря устата, защото е рядко некадърна.

Захариев добре и го каза на Лора. Опитвам се много и се боря със себе си, но не мога и не мога нито да я разбера, нито да и съчуствам. Мазов не е стока, но тя сякаш живее в някакъв измислен свят и е вечно недоволна. Какво иска, цял живот Мазов на ръце да я носи и да бъде рицаря на белия кон? А какво стана с бебето, за което толкова много рева и се тръшка. Все едно не съществува. Отврат.

Банков го съсипаха направо. Или пиян или махмурлия и вечно отнесен. Но ми хареса престрелката с Христо. Надявам се двамата да станат добри приятели. Ще се направя на неразбрал за това, че иначе толкова стриктната Романова допуска махмурлии в операционна.

Ася веднага пък да се възползва. Вика си сега ми падна една свежа мръвчица. Тц, тц.  Sick
Направо горката Кая, ще си стане асексуална…  Laughing Трябваше обаче да даде онова кафе на Христо. И тя е едно дяволче.  Wink

Всички разбраха вече за Албена и Петър и то стана по един непринуден и забавен начин. Това бе добро хрумване.

Като цяло един много добър и свеж епизод в който се случиха и доста важни неща, а бе и забавен. Simple Smile

# 703
Пръснах се да се смея цял епизод. Animal Joy Cat Много ми хареса Animal Joy Cat
Чокова как си помисли, че ще помага на Вики да преодолее мъката Animal Joy Cat Абе всички бяха много комедийни днес Animal Joy Cat

# 704
На мен ми хареса епизодът, с изключение на Кая и Ася и финалната сцена с Чокова.

Кофти ми стана за нея, не изглежда глупава и наивна, посмяхме се с изявлвнието й към Вики, но реално сама се насади и ми стана тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт