Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 118
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нали уточнихме, че експертизата, която Цонев е правил е била анонимна, той няма представя нито от името на лекаря, който е проверявал, нито как изглежда.
Няма как да си спомни за Христо, защото никога не е знаел нищо за него.

# 91
Имам чувство, че Банков и Кая може да се опрашат, хайде може да са подпийнали, защото иначе трезви няма да стане Joy

# 92
Мина кратко промо Кая и Банков май на покрива пият вино, той й казва Най-добре е да седиш на повърхността, иначе ще се удавиш.

# 93
Мина краткото промо - Кая надига бутилката, Банков ѝ каза - понякога е по-добре да стоиш на повърхността. Инапе рискуваш да потънеш

Мирише ми на утешителен секс

# 94
  • тук, на мястото си
Цонев не познава Христо, но дали не знае името, по-точно фамилията Карагьозов.
Тази серия ми хареса, имаше движение, малко приличаше на бягане на място, но пак е движение.

# 95
Мина краткото промо - Кая надига бутилката, Банков ѝ каза - понякога е по-добре да стоиш на повърхността. Инапе рискуваш да потънеш

Значи има шанс да позная Joy

# 96
Иначе тази история с Христо ми е абсурдна.

Първо, виждаме какво се случва, когато стане скандал с лекарска грешка. Цялата държава гръмва. Още повече става въпрос за смърт на дете.
Не са споменали, но приемам, че Христо е работил в София и случаят е от софийска болница. Наблюденията са ми, че между лекарите винаги има приятели, роднини, състуденти, познати на приятели, т.е. би било логично все някой от нашите герои да е чул за случая и да се коментира кой е набедения лекар.

Освен това Цонев поемайки случая, макар и да е анонимен не е трудно да разбере за кого става дума. Анонимност в тези среди не съществува, винаги има наши и ваши. Едва ли се случва ежедневно да се правят такива експертизи за различни случаи, за да кажем, че случая е един от многото.
Плюс това в медиите имаше подробна статия с името и снимката на Христо.
Дори като дадоха тази вечер Банков с таблета, мислех, че чете тази статия.

Единственото що годе приемливо обяснение, е че Цонев е бил погълнат от състоянието на Ева и затова не се е поинтересувал кой е лекаря.
Иначе за мен е абсурдно да се запази анонимност и никой да не е чувал за осъдения лекар, все пак в тия среди клюките бързо се разпространяват.

Може би щеше да е по-правдопобно Христо да бъде с фалшива самоличност и променена външност.

# 97
То няма нищо за познаване. Няма как да оставят Банков да бездейства и по традиция трябва да има замесена жена. Кая му е благодарна, а и за да не я издаде с какво се занимава с малко алкохол нещата стават повече от предвидими. Не ми харесва тази посока, но изглежда големи сътресения трябва да се случат за да видим гняв в Христо.

# 98
Значи има шанс да позная Joy

Кая е страшна мацка, няма да се учудя. Grinning Банков може да е бил пиян, но няма как да не е забелязал колко е секси момичето. Обаче как мигаше на парцали. Joy

# 99
Пак видях сцената със снимката  на Ева, няма такъв фотошоп просто Joy

# 100
  • тук, на мястото си
Банков и Христо ще застанат един срещу друг заради Кая. Не ми се искаше да става така. Сигурно цялата болница ще се раздели на два лагера.

# 101
Изсмях се с глас, когато видях снимката на семейството на Банков. Миналия сезон я даваха все отдалеч, за да не си личи, че момиченцето е друго. Ами да я дават и сега по отдалече, че да не личи фотошопнатата глава на Пападопулу Animal Joy Cat

# 102
Очевидно Цонев ще се опита да стопли отношенията си с Банков, като му изрази благодарността си заради скенера, но явно последният не е готов да зарови томахавката. Цонев само заради един скенер ли ще омекне така?  Интересно.

# 103
Ето я снимката, която Банков държеше. Нито жената прилича на Ани Пападополу, нито детето на дъщеричката.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт