Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 172
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Изключително монотонен епизод, а трябваше да ме накара да се разчувствам и да съпреживея драмата на героя. 😒😴😴
Добре че поне Владо Карамазов е красив мъж.

# 496
Срам за Жекова - не е разбрала пикантерията първа Joy

# 497
Срам за Жекова - не е разбрала пикантерията първа Joy
Жената изпадна в потрес, все едно се е случило нещо невиждано. Спали са заедно, какво толкова? Joy

# 498
Айде плъзна новината, че Чокова и Банков са спали заедно. Нищо ново, ясно беше. Grinning

Не само са спали, ами имат ВРЪЗКА 🤣

На мен епизодът ми допадна. Макар и да можеше по-кратко да представят историята, не ме отегчи.
Първият епизод с ретроспекцията за Банков ми беше по-муден и досаден.

# 499
И на мен ми хареса епизода, въпреки на места нелепата история.

# 500
Айде плъзна новината, че Чокова и Банков са спали заедно. Нищо ново, ясно беше. Grinning
Не само са спали, ами имат ВРЪЗКА 🤣

Хахахах, а Банков и Чокова знаят ли? Joy

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 21:16 от yanitsa.s

# 501
Е, сега ще разберат Wink

# 502

Да, да, последни при това. Grinning

# 503
Жена му нарочно са я избрали такава за да я отпишем много бързо, че не е за него. А майката на починалото дете я гледах наскоро във филма XIIa (2017), беше направо отвратителна и имам чувството, че само за такива роли я ползват.
Трябваше да изяснят какво се е случило, но наистина можеше и да е доста по-кратко.

# 504
И аз такова чувство имам за актрисата. Където и да съм я гледала, все е зла и противна.

Дори тези дни Марта като беше качила снимка с нея, че ще участва, си викам тази ще е егати змея...

# 505
  • Ню Йорк
Човек в мъката си прави какво ли не, ама все пак не е ли добре да се разбере истината  newsm78

# 506
  • Пловдив
Сполетялото Христо наистина е нелепо, но мен повече ме възмути отношението на жена му спрямо него. Да му се не знае, беше й прекалено удобен, когато щяха да го повишат, а щом стана напечено тя просто му обърна гръб. Не я видях в нито един момент да го подкрепи, тъкмо напротив, веднага го осъди. Уж е дала клетва "в добро и лошо", а се отказа от него и връзката им при първата трудност. Отвратителна жена. Лошото е, че настройва и детето против баща му. Rolling Eyes

# 507
Сполетялото Христо наистина е нелепо, но мен повече ме възмути отношението на жена му спрямо него. Да му се не знае, беше й прекалено удобен, когато щяха да го повишат, а щом стана напечено тя просто му обърна гръб. Не я видях в нито един момент да го подкрепи, тъкмо напротив, веднага го осъди. Уж е дала клетва "в добро и лошо", а се отказа от него и връзката им при първата трудност. Отвратителна жена. Лошото е, че настройва и детето против баща му. Rolling Eyes

Просто си е меркантилна и егоистична жената. И мен това много ме възмути още при първата й поява в един от първите епизоди.

# 508
  • тук, на мястото си
Хубаво го изясниха случая само не ми стана ясно как може да не се разбере от кога е удара - дали отпреди  2 часа или отпреди 2 дни.
Актрисата, майката на починалото момче, играе в Столичаните, беше майка на Ралица (забравих името на героинята), депутатка.

# 509
Жена му нарочно са я избрали такава за да я отпишем много бързо, че не е за него.
Съгласна, за да е по-лесно събирането след това с Кая. А не гледайте го каква грижовна и любяща жена има, подкрепила го в такъв тежък момент, пък той я зарязва за друга. Ще изглежда Христо зле в подобен случай, а както е сега с тази егоистка няма такава опасност.

Общи условия

Активация на акаунт