Септемврийски бебета 2018 - Тема 1

• 39 220
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, имали ли сте червено гърло докато кърмите? Какво може да се взима?

В кърмаческата тема казаха - прополки

# 91
Мамчера здравейте.Искам да попитам тези които са раждали секцио с пълна упойка каква е тази тръба и боли ли като я слагат.От октомврийските мами съм и много ме е страх,за това ако е била някоя така моля нека ми каже...🙄
Тръбата, която ти слагат е в гърлото и се слага след като те упоят. Просто неприятното е, че като се събудиш ще ти дращи на гърлото и ще ти се иска да се изкашляш, но те съвесвам да не го прави, защото ще те заболи операцията

# 92
  • Варна, Шумен
И аз да се разпиша в новата тема, та   моята госпожица е вече на 1месец и 6 дни. Вчера бяхме на консултация и вече е  цели 4.500кг., а се роди 3.300 , което е чудесно наддаване. Изцяло е на кърма. За сега няма колики , хапва и спинка е и бодува, но е доста спокойна и кротка пу- пу за сега е супер. Сравнение с каката ......
доста по - леко ми е този път.

# 93
  • Варна, Шумен
Момичета, имали ли сте червено гърло докато кърмите? Какво може да се взима?

Аз бях с зачервено гърло и смуках "прополки" за два дни и ми помогнаха, също и " ефизол" може. Пробвайте с мед, лимон , чайчета от лайка.

# 94
Момичета, какви са сополите на цвят на вашите бебета. Нашите са жълто зеленикави и попринцип си мислех че всичко е ок докато една приятелка ми казва че зеленото било признак на инфекция и сега доста се приъесних. Какви трябва да бъдат на цвят сополите

# 95
Момичета, какви са сополите на цвят на вашите бебета. Нашите са жълто зеленикави и попринцип си мислех че всичко е ок докато една приятелка ми казва че зеленото било признак на инфекция и сега доста се приъесних. Какви трябва да бъдат на цвят сополите
Идея си нямам моята няма нищо в нослето сега преди имаше засъхнало мляко.

# 96
Аз вчера изкарах един доста голям и гъст беше жълто зелен на цвят,но ЛЛ я няма.

# 97
Аз вчера изкарах един доста голям и гъст беше жълто зелен на цвят,но ЛЛ я няма да я попитам.

# 98
леко жълтеят и напоследък ми се струва, че са се увеличили затова и вчера ходихме да му вземат секрет. Резултата още не е излязъл.

# 99
На вашите бебчета текат ли им нослетата или само при издърпване с аспиратора излиза нещо?

# 100
Здравейте мами!

Ние сме на 21 дни и освен кошмарните колики се оказахме и с рефлукс Disappointed
Изцяло на АМ сме, и заради повръщането ни изписаха и фризовом по 30мл. преди другото мляко.
Много сме лакоми - много бързо се храни. Старая се да му правя почивки, но пищи и все ми се струва гладен!

Има ли други бебенца само на АМ? По колко мл давате и на колко време?
В петък или понеделник ще ходим на контролен преглед.

Да споделя и личната си болка, освен че ми спря кърмата, докато бях бременна една стрия не ми излезе, а сега около пъпа са напъплили дребни розови черти. Мажа с био ойл. Кажете вие какво ползвате. А слагате ли колани? (Извинявам се за офф топика)

# 101
На вашите бебчета текат ли им нослетата или само при издърпване с аспиратора излиза нещо?

На моето не му тече нослето и с аспиратора не излиза нищо, но постоянно хърка и има засъхнали сополчета, които както написах по-горе са леко жълтеникави.

fuzzy_d, аз роман съм написала за лечението на стрии в бг мамма преди 10 год. Wink Мажи ги редовно, ексфулирай кожата и може да се позаличат.

# 102
  • Varna, Bulgaria
fuzzy, не се тревожи за рефлукса. Ще го израсте. Няколко бебчета на мои приятелки бяха така и на АМ и с времето отшумя.
За стриите от предишната бременост имах една едвам забележима на корема и не се бях мазала с нищо. А сега се мазах от време на време с маслото на Cocosolis и имам 3-4 нови на корема и доста в горните части на бедрата. Сега пак се мажа от време на време. Гледам, че доста хвалят Jorjea, та мисля да пробвам по нататък.
Корички в нослето има и моя симпатяга. Днес ми пристигна и ел. аспиратор. Но мисля да пробвам утре с таткото. А за цвета и аз знам, че ако е зелено има нещо не както трябва.

# 103
  • гр. Варна
Момичета, вече почвам да се притеснявам моя мъник постоянно се напъва и ръмжи, това от коликите ли е?

# 104
Момичета, вече почвам да се притеснявам моя мъник постоянно се напъва и ръмжи, това от коликите ли е?
И при нас е така.

Общи условия

Активация на акаунт