Кондиломи

• 820
  • 3
  •   1
Отговори
Момичета ,откриха ми кондиломи  ,имах само отзад. Гинеколжката ми ме намаза с нещо и после ми изписа глизиген да се пръскам сутрин и вечер ,махнаха се останаах мии само бели пъпчици отвъре и сърбеж и за тях ми изписа крем , явно съм ги получила от приятеля ми .  Въпроса ми е понеже той няма никакви оплаквания и не иска да се лекува ,и лекарката ми забрани всякакъв секс поне ддва месеца , можем ли поне с презарватив да правим вагинален секс .

# 1
Момичета ,откриха ми кондиломи  ,имах само отзад. Гинеколжката ми ме намаза с нещо и после ми изписа глизиген да се пръскам сутрин и вечер ,махнаха се останаах мии само бели пъпчици отвъре и сърбеж и за тях ми изписа крем , явно съм ги получила от приятеля ми .  Въпроса ми е понеже той няма никакви оплаквания и не иска да се лекува ,и лекарката ми забрани всякакъв секс поне ддва месеца , можем ли поне с презарватив да правим вагинален секс .
Кое от това което ти е предписала лекарката не разбираш ?
И как така не иска да се лекува ? По-добе да се прегледа, че току виж станал латино серила ...

# 2
И той трябва да се лекува. Те са заразни и дори с презерватив, пак може да се заразиш отново. А това, че може да няма външно нещо, не означава, че не се е заразил. Те много успешно се появяват при срив на имунитета заради болест и т.н.

# 3
Мерси много

Общи условия

Активация на акаунт