Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 31

• 69 709
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
44073 поканена на 26.02.18 успех момичета 🎉

# 631
Нещо май започнаха на по-малко хора на ден да звънят в сравнение с миналата седмица или на мен така ми се струва? Успех на всички Simple Smile

# 632
Нещо май започнаха на по-малко хора на ден да звънят в сравнение с миналата седмица или на мен така ми се струва? Успех на всички Simple Smile
Ох.... и на мен така ми се струва Confused

# 633
Щом сме одобрени ще дойде реда на всички. Иаз нямам търпение да ми се обадят за да си планирам нещата. Но ще чакаме. Момичета минавали през това веднъж вече споменаха че от датат на подаване до датат на вземане са точно 3 месеца. ние сме на 17.12.18 такаче до 17.03.19 трябва да се случат нещата. еее неостана.

# 634
Здравейте момичета и ние чакаме подадихме документи януари и чакаме... Днес се притесних тъй като мъжа ми има някакво много упорито акне по главата ходи на лекар вече няколко месеца няма резултат.  Днес отново след поредния преглед му изписаха 2 антибиотика за сега за два месеца но докторката му казала че ако не се оправи може да се наложи лечение в дългосрочен план около 10 месеца!!  Аз съм в шок незнам какво да правим страх ме е ако скоро започнем процедурата дали няма да се отрази това на качеството на плувците? Какво да правим дайте съвети? Не става и да не ги пие защото то си е пак някаква инфекция която се развива в организма му и мисля че пак не е много ОК да не се лекува.  Незнам объркана съм вие какво мислите?

# 635
Здравейте дами, сайта на ЦАр е актуализиран. Има ли промени в статуси те?

# 636
Здравейте дами, сайта на ЦАр е актуализиран. Има ли промени в статуси те?
при мен не Confused

# 637
Привет момичета! Да попитам мога ли сама да отида да взема заповедта понеже мъжът ми е зает, трябва ли някакво пълномощно от него? С мъжки фактор кандидатствахме. Извинете, но просто не съм на ясно.

# 638
Привет момичета! Да попитам мога ли сама да отида да взема заповедта понеже мъжът ми е зает, трябва ли някакво пълномощно от него? С мъжки фактор кандидатствахме. Извинете, но просто не съм на ясно.
Можеш сама, не е нужно пълномощно.

# 639
Здравейте момичета, знаете ли дали започнаха да звънят от фонда за взимане на заповеди през м. Март?

# 640
Здравейте момичета и ние чакаме подадихме документи януари и чакаме... Днес се притесних тъй като мъжа ми има някакво много упорито акне по главата ходи на лекар вече няколко месеца няма резултат.  Днес отново след поредния преглед му изписаха 2 антибиотика за сега за два месеца но докторката му казала че ако не се оправи може да се наложи лечение в дългосрочен план около 10 месеца!!  Аз съм в шок незнам какво да правим страх ме е ако скоро започнем процедурата дали няма да се отрази това на качеството на плувците? Какво да правим дайте съвети? Не става и да не ги пие защото то си е пак някаква инфекция която се развива в организма му и мисля че пак не е много ОК да не се лекува.  Незнам объркана съм вие какво мислите?

Ако сте избрали лекар, при когото да правите процедурата, най-добре е да се консултирате с него. Възможно е да не се отрази негативно, но си зависи от медикаментите.

Междувременно, ето информация от страницата на ЦАР от днес:

Уважаеми пациенти, до 28 февруари 2019 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  44 125  включително!

# 641
Направило ми е впечетление че званат до четвъртък и викат до четвъртък.

# 642
А колко общо са раздадени през февруари знаете ли? До мен остават 430 номера след 44125 и се надявах да я взема средата на март, но явно ще е в края

# 643
 Първият номер за заповед през февруари (споделен тук) е 43 648 а последният 44 125. Това са 477 номера.  IkmEe дано да минеш през Март. И аз на това се надявам. До мен има още 461 номера. Успех!

# 644
  • София
Последен за февруари 44145 - от ФБ

Общи условия

Активация на акаунт