Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 31

• 69 742
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
От Facebook
43693 отива за заповед на 05.02.2019

# 541
Аз не си го измислям питала съм ги по телефона това са ми обяснили раздават определени дни през месеца,но не всеки ден.
Направи елементарна сметка на месец дават по 700 заповеди мах. средно по 400 ако раздават 20 работни дни както казваш колко ще дадът за 1 месец после погледни статистиката на zazu1.

zazu1 честито поръси темата с някой друг памперс!

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 22:49 от Ragga

# 542
43700 отива за заповед на 06.02. Помолих ги да отида на 05.02 защото ще съм в отпуска, че съм на преглед, но не можело... На 04.02 съм на изследвания и трябва да закъснея, на 05.02 съм на преглед и трябва да съм в отпуска защото клиниката ми е далече от работата, а и по птинцип винаги има закъснение пеи лекаря и на 06.02 пак трябва да закъснея за да си взема заповедта... Ами сложно е...А още не съм почнала процедурата... Ужас направо...

# 543
43700 отива за заповед на 06.02. Помолих ги да отида на 05.02 защото ще съм в отпуска, че съм на преглед, но не можело... На 04.02 съм на изследвания и трябва да закъснея, на 05.02 съм на преглед и трябва да съм в отпуска защото клиниката ми е далече от работата, а и по птинцип винаги има закъснение пеи лекаря и на 06.02 пак трябва да закъснея за да си взема заповедта... Ами сложно е...А още не съм почнала процедурата... Ужас направо...
Мъжът Ви също може да я вземе. Аз моя го впрегнах и прави всичко, което може той да свърши. Нито кръв ще дава, нито ще бърникат по него, нито ще си бие инжекции с хормони, така че в случая не ми е много жал.

# 544
Мъжът Ви също може да я вземе. Аз моя го впрегнах и прави всичко, което може той да свърши. Нито кръв ще дава, нито ще бърникат по него, нито ще си бие инжекции с хормони, така че в случая не ми е много жал.

То е ясно, че ще намерим начин, но просто ме хваща яд понякога защото никой не иска да ти влезе в положение.. Ще видя ако Цветков ме вика на преглед след няколко дни ще се обадя във фонда ако може да сменя датата за след няколкл дни защото пак ще взимам отпуска така или иначе най вероятно. При предишните ин витро процедури нямахме още детенце, но сега си имам и една малка госпожица, която също трябва да взимаме от градина и си ни е ангажимент все пак... Работя в Младост, живея в Люлин, клиниката е в Красна поляна и в общи линии си кръстосвам цяла София...

# 545
Ако имате кого да помолите да отиде може да заверите пълномощно. Има примерно пълномощно на първа страница. В началото на бул. Малинов (когато идвате от Цариградско) в първата пряка в дясно има нотариус, там става за 10мин и може само Вие да отидете.
Разбирам Ви, но не знам как да Ви помогна.

# 546
Момичета ще отида да си взема заповедта ще намеря начин, но не беше в това въпроса, а исках да обърна внимание на факта, че никой никъде не ни влиза в положение и повечето си нямат и идея през какво минаваме... Просто за повечето това е просто работа, но не знаят на нас какво ни коства... Мъжа ми ще закъснее малко за работа и ще я вземе, но въпроса беше, че ги помолих да си я взема просто един ден по рано (не седмица, месец, а само ден)... Ами ако не бях от София? Щяхме да се разкарваме два поредни дни примерно, защото и прегледа не можеш да смениш защото и за него си чакала 2 месеца примерно.... Трябва да станем по гъвкави, разбрани и човечни... На това исках да обърна внимание...

# 547
  • София
Доколкото знам можеш да я вземеш по-късно на следващ, по-следващ ден. Просто не може по-рано.

# 548
И аз така знам.
Аз пък съм впечатлена от отношението на служителките във ЦАР и по телефона и лично.Включително и от директорката...винаги търпеливо и с готовност са отговаряли на въпросите ми и са съдействали.

# 549
Здравейте от два дена звъня на телефона от който трябва да разбера какъв ми е номера, но никой не вдига. На вас те ли ви се обадиха или вие звъняхте, да продължавам ли да нахалствам и другата седмица или да чакам?

# 550
  • София
Здравейте. Входящ номер на подадените документи се дава от служителите в момента на подаването им. За получаване на заповед  след одобрение те ви се обаждат в кой ден да отидете.

# 551
Звънях в клиниката която ни подаде документите, те ми казаха да се обадя в ЦАР и от там да разбера какъв ми е входящия номер.

# 552
Звънях в клиниката която ни подаде документите, те ми казаха да се обадя в ЦАР и от там да разбера какъв ми е входящия номер.
Да, така е. Когато ги подаваш през клиниката, ти се обаждаш  в ЦАР, за да ти кажат входящия номер. Аз се обадих на номер 02/895 3146 и ми бяха вдигнали още от първия път. Според мен имай търпение, все ще ти вдигнат. Успех!

# 553
Да, така е. Когато ги подаваш през клиниката, ти се обаждаш  в ЦАР, за да ти кажат входящия номер. Аз се обадих на номер 02/895 3146 и ми бяха вдигнали още от първия път. Според мен имай търпение, все ще ти вдигнат. Успех!

Благодаря ви.

# 554

Благодаря ви.
Може да си провериш имейла, ако си оставила такъв. На мен там ми го изпратиха. Не са ми се обаждали!  Успех!!

Общи условия

Активация на акаунт