Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 31

• 69 734
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Точно така. За да те одобрят, АМХ трябва да е над 1. Пусни пак изследването може и в друга лаборатория.

# 586
  • София
Здтавейте. Едно от изискванията за камдидастване е AMH да е над 1. Условията можете да ги прочетете на сайта на ЦАР.

# 587
Здравейте! Аз съм с една маточна тръба,другата ми я премахнаха с лапароскопия,поради сраствания. Правихме инсеминация на 18.01 и при изследването на материала се оказа че сме с 0% преживяемост на сперматозоидите за 24ч. Диагнозата е тератозооспермия. Вчера след кръвен тест резултатът е отрицателен ЧХГ 2.30. Въпросът ми е дали можем да кандидатстваме по фонда с тези фактори? Докторката каза, че най-добре е да направим ИКСИ

# 588
Здравейте Simple Smile
Номер 43 965 ме извикаха за 20.02 за получаване на заповед.
Успех момичета! Дано тази година сбъднем мечтата си 😊

# 589
Здравейте,момичета!Какво трябва да значи това?

# 590
Означава, че имате подадено заявление. Следват "разглежда се от комисия" и "одобрен" (или нещо такова).

# 591
Значи, че предстои да се разгледа от комисия, след това ще ти пише, че си одобрена и накрая чакаш обаждане за дата на взимане.

# 592
Някой дали може да коментира моя проблем,три поста по-нагоре ?

# 593
Някой дали може да коментира моя проблем,три поста по-нагоре ?
Според мен можете да кандидатствате с мъжки фактор, но сте дала малко информация. В сайта на фонда може да видите изискванията за всеки показател от спермограмата и да видите дали вашите са достатъчно ниски за да ви одобрят.

# 594
Означава, че имате подадено заявление. Следват "разглежда се от комисия" и "одобрен" (или нещо такова).
Това означава ли,че със сигурност ще ме одобрят

# 595
Не, но ако отговаряте на изискванията няма защо да не ви одобрят.

# 596
Не, но ако отговаряте на изискванията няма защо да не ви одобрят.
Това ми е вторатамолба,имам един неуспешен опит икси правен по фонда,но знам ли....

# 597
Щом са ви одобрил веднъж сега нямат причина да не ви одобрят, ако няма промяна.

# 598
Имам 2 въпроса:
1.Ако искаш да смениш клиниката след вече  взета заповед с ФСХ, искат ли и АМХ?
2. Ако си одобрен с АМХ по настоящите правила и искаш да смениш клиниката, искат ли ново АМХ?
Има ли значение дали е получена заповедта или престои връчване, както и оказва ли влияние на това времето между изследването на хормоните?
Благодаря!

# 599
Искаам да попитам ако стимулацията ти е с по високи дози и надхвъри парите по фонда,какво следва?има ли право клиниката да ти иска пари за инжекциите или са длъжни да се вместят в отпуснатите пари от фонда?

Общи условия

Активация на акаунт