С какво ви дразнят свекървите - тема 99

• 33 068
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Егати наглата свекърва тая последната, като ѝ се ходи, да вади пари и да пътува. Аз от моята свекърва не мога да се оплача грам, тя е номер едно, но майка ми- там е съвсем друга бира. Има ли тема "С какво ви дразнят майките?" Grinning

# 496
  • MI
Умалително се използва за нещо, което много ти харесва обикновено - детенце, цветенце, котенце. Та като видя някой за парички да ми говори и е ясна работата... Wink И щом жената казва, че 1000 лв са им много, значи е така. Може и 300 да са им много в този момент, като им трябват пари за лекари. Всеки да си гледа негови в бюджет, не е толкова трудно.

# 497
Моите деца ми дават, ама още не се появила снаха да им обясни, че не трябва.
Чудесно е, че имат възможност да ти дават. Но ако бяха финансово затруднени или имаха репродуктивни или други проблеми, сигурна съм, че ти първа би отказала парите им и би ги посъветвала да ги вложат за своите належащи нужди.

# 498
Да са живи и ЗДРАВИ да дадват още дълго.
Ние си имаме по-важни разходи от нечии екскурзии.
Заедно си изкарваме парите и заедно решаваме как да ги харчим.
Ако някой е решил да прави такива скъпи подаръци, негова воля си е Peace
Решихме, че ще вземем и за него нов часовник, защото има нужда от това.
Да си мислят останалите от семейството, каквото искат, изобщо не ми пука, ние заедно сме си взели това решение.

Пълна луна, след 10 години гаджосване, вече сложихме заветния подпис, така че и в представите на ССФ сме семейство. Може да дишаш спокойно, хилядарките са общи  Laughing

Благодаря на всички за мненията, вече съм фаза дзен  Mr. Green  Hug

# 499
  • Най-красивата страна
Аз мисля,че след като двамата братя ще правят подарък на баща си ,то могат двамата да решат на каква екскурзия да го изпратят и за каква сума.
Свекървата да не се обажда щом няма да даде пари.

# 500
... Решихме, че ще вземем и за него нов часовник, защото има нужда от това...
А той иска ли Simple Smile
Не за друго, но нали много се вълнуваше, че екскурзията (дестинацията, по-точно) не било неговото желание... Та затова питам Thinking

# 501
Значи са сте стигнали до решение.
Сега се подгответе за юбилея на свекървата, че тя може да има по-грандиозни планове за своя РД.

# 502
Иска часовник, да  Peace
Бяха му подарили един за Коледа, ама не му е удобен, защото не вижда добре циферблата.
Ако отново се отвори дума за почивката, ще им кажем, че ние сме решили вече какво да му подарим и това е.

# 503
Аз мисля,че след като двамата братя ще правят подарък на баща си ,то могат двамата да решат на каква екскурзия да го изпратят и за каква сума.
Свекървата да не се обажда щом няма да даде пари.

Или по-скоро двете снахи. Поне едната.

# 504
Трещи, любопитно ми е защо мислиш, че аз самосиндикално съм ги решила тия неща?
Какво те навежда на тая мисъл?

# 505
  • MI
Значи да разбирам, че за някой е нормално да изпратят човека на екскурзия на място, което не му харесва и на цена, която не могат да си позволят, за да зарадват жена му на неговия РД? Thinking Виж, да му се подари нещо, което е казвал че му трябва не е ОК. Expressionless

# 506

Много време минава в излишни обяснения, докато някой вземе и помисли като мен.

# 507
Ще, ще, има колкото искаш, както виждаш.

# 508
Къде се е чуло и видяло крава от теле да суче! 1000 лв са абсурдно висока стойност за подарък  според мен. Свекървите подскочиха, но да извадиш такава сума от бюджета да ги пръскаш за екскурзии на , който и да било е абсурд! А мненията, че видиш ли синовете да си решават са направо смешни. Вашити мъже така ли харчат, без да ви питат?

# 509
  • Варна
Аз искам да попитам защо не й вкарате на свека офертата да поделите разходите на три - давате поравно тя и двамата сина. Може тогава друга песен да запее.

Общи условия

Активация на акаунт