С какво ви дразнят свекървите - тема 99

• 33 054
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Добре, признах се за победена. Не чета дословно, хванахте ме.

# 541
  • при късмета
Дословно не се чете, цитира се. Чете се с разбиране на елементарни думички. А подигравките, въпреки, че не си права, не издига свекървите в очите на хората, каквато явно беше целта ти. Тъкмо обратното

# 542
Ни най-малко не искам да издигна свекървите, много съм далеч от това, които ме познават тук, във форума, знаят точно обратното. Нормално човек не заема страна по критерий снаха-свекърва, а според идентификация с разбиранията на някоя от страните.

# 543
  • MI
Т.е. знаят че искаш да сринеш свекървите ли? Joy Съжалявам, не се сдържах, но това е обратното на да ги издигнеш. Аз да питам Пълна луна и Трещерица, ако знаете че децата ви имат подобен проблем, щяхте ли да искате скъпи подаръци? И подаръците за мъжете, ви да харесват на вас ли избирате?

# 544
Пълна луна, т.е. ти се идентифицира с човек, който поставя важността на финансите за екскурзия по-горе от тази на финансите за здраве?

# 545
  • при късмета
Пълна луна, т.е. ти се идентифицира с човек, който поставя важността на финансите за екскурзия по-горе от тази на финансите за здраве?

Всъщност с поставянето на финансите като основен мотив, постави желанията на свеки над всичко. Независимо от положението на младите, разходите им, проблемите им и всичко останало. Нищо не вАжи, като свеки иска да ходи на екскурзия и какъв по-удобен повод от юбилея на мъжа ѝ

# 546
  • София
Излиза, че снахата има право на мнение само ако има подпис със синковеца. Водя си записки.

# 547
Излиза, че снахата има право на мнение само ако има подпис със синковеца. Водя си записки.

Освен това основните разходи на сина трябва да са за мама иначе е муньо!

# 548
  • MI
Тц, явно и тогава няма право, оказа се че си е законна съпруга ама пак е лоша.

# 549
Т.е. знаят че искаш да сринеш свекървите ли? Joy Съжалявам, не се сдържах, но това е обратното на да ги издигнеш. Аз да питам Пълна луна и Трещерица, ако знаете че децата ви имат подобен проблем, щяхте ли да искате скъпи подаръци? И подаръците за мъжете, ви да харесват на вас ли избирате?

А дали свекървата знае за този проблем?

# 550
  • MI
Все за едното си дете ще знае, все пак 2 от 2 са в такова положение и знаят един за друг.

# 551

А ако не знае какво? Пак ли ще си поръча скъпа екскурзия за рождения ден на мъжа си?

# 552

И да не знае, пак си е нагло да изнудва така децата си за лиготии. Бих взела само за болест и то - ако сами ми предложат.

# 553
  • при късмета
Е как свекървата да не знае за проблема. Първо, че е при двете двойки, второ, че при авторката не е от скоро, както написа.
Дори да допуснем, че не знае (пак казвам, че няма начин да е така, допускам го чисто теоритично), дори проблема изобщо да го нямаше, за свекървата говори предостатъчно това, че иска от децата си да си разделят помежду си скъпа дестинация. И през ум дори не ѝ минава, че може и тя да се включи поне с една трета за собствената ѝ екскурзия, а иска те да я платят изцяло. Това само по себе си говори предостатъчно, без нищо друго да се взима предвид

# 554
Аз свекървата никъде не съм я коментирала, коментирах списващата в темата. Свекървата е луда за връзване, мисля, че е ясно, изобщо нямам и намерение да се занимавам. Единственото, което мога да кажа, че явно синковецът взима солидна сума, за да им мине през ума, че може да отдели 1000 лв. Пак от личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт