Търся електронна книга - тема 22

• 120 046
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Ако някой все още търси Жестока любов
https://dox.abv.bg/download?id=7b690ac7f0# - Линк за сваляне

# 376
Здравейте, някой да има 5 и 6 част на стъкленият трон на pdf формат, ако и имате пратете ми ги на имейл gerganastoinova9@gmail.com
Имаш поща

# 377
Търся книги на Сесилия Ахърн. Моля за линк или на tanivasvasileva@gmail.com  Благодаря!
Успях да ги изтегля (torrent-team).

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 13:20 от tani_w

# 378
Търся " Хората, които са винаги с мен" и " Да живееш нататък"
Нарине Абгарян

Аз също се присъeдинявам към тази молба.
Скрит текст:

Аз също, благодаря!

# 379
Здравейте, някой да има в електронен вариант "Манюня" на Нарине Абгарян? Предварително благодаря!

# 380
  • В две мънички очи...
Здравейте, Търся втора и трета част на Мафията на майките _ Кръстницата и Противоположностите се събличат.

Има ги в Mailbooks.

# 381
Някой да има "Все още аз" на Джоджо Мойс на формат различен от pdf?

# 382
  • Варна

https://pdf2doc.com/ тук можете да си смените формата или да Ви я пратя Simple Smile

# 383
аз също я търся Simple Smile

# 384

https://pdf2doc.com/ тук можете да си смените формата или да Ви я пратя Simple Smile

Благодаря, много ми помогна... Flowers Hibiscus

Да попитам на Киндъла как по стедата на книгата мога да отворя началото на книгата (където са изброени главите) или да се върна назад до определена страница например без да прелиствам като луда до там? Smile

# 385
  • Somewhere in Spacetime
Да попитам на Киндъла как по стедата на книгата мога да отворя началото на книгата (където са изброени главите) или да се върна назад до определена страница например без да прелиствам като луда до там? Smile
Мисля,че само в mobi формат може да се използва тази функция. Ако е конвертирана от pdf в mobi, със сигурност не става. Не знам как стои положението, ако е конвертирана от epub в mobi. Според трябва да е активна функцията и в този случай.
Иначе от Go To менюто може да избереш дали да ползваш съдържанието, да отидеш директно на определена страница, или местоположение в книгата.

# 386
Здравейте! Извинявам се ако вече има коментари отностно това, което търся, но с търсачката не можахме много да се разберем и да ми покаже точните резултати. Та въпроса ми е дали знаете дали има излязла електронната книга на Джоджо Мойс - Все още аз (3-тата част от поредицата) Благодаря Ви!
Здравей,  имам я дай ми  имейл адрес:smiles:

# 387
Здравейте, търся "Фатерланд" на Робърт Харис на български:blue_heart:

# 388
Понеже съм на Queen вълна да препоръчам една хубава биография на Фреди за собствениците на Kindle:
Freddie Mercury: The Definitive Biography: The Definitive Biogra … n) Kindle Edition
Купувана е от амазон, но е с DRM защита и не мога да я конвертирам, мога да я пратя в azw3 формат. 

Бих я прочела. С киндъл съм, но такъв формат не съм качвала на него и не знам дали ще върви. Ще ми я пратите ли?
Скрит текст:
Благодаря педварително!

# 389
  • Варна
Понеже съм на Queen вълна да препоръчам една хубава биография на Фреди за собствениците на Kindle:
Freddie Mercury: The Definitive Biography: The Definitive Biogra … n) Kindle Edition
Купувана е от амазон, но е с DRM защита и не мога да я конвертирам, мога да я пратя в azw3 формат. 

Бих я прочела. С киндъл съм, но такъв формат не съм качвала на него и не знам дали ще върви. Ще ми я пратите ли?
Скрит текст:
Благодаря педварително!

Съжалявам, пратих я на друг потребител, но не се получи. Защитата не позволява да се чете на устройство, което не е свързано с моя акаунт. Търсих софтуер за махане на такава защита, но този, който намерих изисква да си въведа серийния номер на четеца, а аз не съм склонна.
Мога да ви я пратя да се мъчите по някакъв начин да я махнете. Дори и да не успеете, цената на Kindle edition в момента e 2.99Е, а книгата наистина си заслужава. Има една биография на Фреди М. в Mailbooks на Лора Джаксон на бг, но тази от Лесли-Ан Джоунс е къде къде по-хубава.

.azw и .azw3 са точно формати за Kindle.

Общи условия

Активация на акаунт