RYANAIR -13

• 59 361
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Летяхме с приорити и 2 чанти ръчен багаж- дамски чанти и куфари с новите размери, които си бяха с нас. Имаше и хора с раници.

В сайта не намирам нищо за нови размери на куфари.
Бихте ли пояснили, че сега ще завалят 3 -4 страници въпроси - ама какви са, ама може ли с 2 см. нагоре и подобни.
Иначе и ММ пътува според изискванията след 01.11.
Съседите му по ред са били с раници, но с платено приорити. Не са имали проблеми.

# 406
Куфарите ни са ръчен багаж с размери 55см-40см-20см
По правилата от 1 ноември. Не виждам нужда от въпроси

# 407
  • София
Големия ръчен багаж е с тези размери, от много време.
От -1.11 има изменение в размера на малкия ръчен багаж/чанта/.

# 408
Да попитам нещо, ще ходя на семинар и трябва да нося един плакат, един лист кадастрон, ще го навия на руло, ще съм само с ръчен багаж, мога да го държа в ръцете си, но ше има ли проблем, отделно ще имам и дамска чанта.

ако решат да спазват правилата стриктно няма да мине, но кой ги знае какво ще стане

# 409
моля за помощ !Имам купен билет през август -преди новата багажна политика-за януари и сега искам да добавя ПРИОРИТИ , преди регистрирането,но  не намирам къде да го направя в сайта? Пише,че става през MY TRIPS  и управлявам,но няма опция за добавяне на приорити или 10 кг багаж ,а само за хотели,коли и т н Не мога да се справя и ще ме накарат да платя на летището багаж-

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 21:10 от mama janeta

# 410
  • На брега на реката
В такъв случай приорититата са разпродадени. Те не са неограничена бройка и след разпродаването им, е логично да не ги виждаш като опции за добавяне.
Пиши им в чата да ти помогнат с добавянето на платен малък багаж. За това поне не би трябвало да има ограничение от към бройките.

# 411
  • София
моля за помощ !Имам купен билет през август -преди новата багажна политика-за януари

Нали имаше нещо за билети, купени до определена дата за след 01.11 - май ги пускаха автоматично с багажа. Би трябвало да имаш мейл за това или питай в чата.

# 412
Здравейте момичета,
В последните два часа се оптивам да се сдобия с линк за нова парола към и-мейл-а си. Имам направени две резервации на 30.09.2018 г., като едната вече я чекирах на отиване, но втората която е за майка с две деца не успявам да се логна днес като себе си. Изпратих 7-8 пъти искане за забравена парола, но до момента не съм получила нищо на и-мейл-а. Писах на чата посочен от Вас. След 5-6 липси според тях на интернет се свързах, като ми препоръчаха през Мy booking да избера Manage booking, а после Update contact details. На въпроса след като не мога да се логна като себе си, как да достъпна моите резервации чата се разпадна. Изчетох много внимателно темата и се чувствам в безизходица. Имате ли някакви идеи?

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 14:54 от valya_and

# 413
Да изчакаш и да пробваш пак по-късно или утре. Имах същия проблем с Уиз. Пет пъти исках смяна на парола и нищо не се получаваше. След няколко часа получих пет мейла с линкове за смяна на паролата. Може да са натоварени или да има бъг в системата в момента.

# 414
Благодаря, ще пробвам пак.
Разстроена съм. Четвърти час не мога да се справя. Намерих сайта и на български.
Пробвах и двата режима, вкл. забравена парола отново. Пробвах с двата номера на резервация и имейл.
В режим на свързване поне показва, че се верифицира известно време, след което няма никакво съобщение.
На и-мейла нямам нищо до момента. Поне по номера на резервацията и и-мейл да беше по-различно, но не.
Не знам на къде...

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 16:41 от valya_and

# 415
Сагата приключи внезапно и резултатно за мен, но нелогично и без обяснение.
Обадих се на големия си син студент в Глазгоу и с моя имейл в abv-то, с моята парола се логна, допълни с куфари и плати с моята карта  всичко. Изпрати ми билетите в пдф формат. This is the end.

P.S. Успоредно с него през цялото време му разказвах какво правя и не, и не...и до момента нямам линк за смяна на паролата и не мога да се логна...Simple Smile

# 416
  • Пловдив
моля за помощ !Имам купен билет през август -преди новата багажна политика-за януари и сега искам да добавя ПРИОРИТИ , преди регистрирането,но  не намирам къде да го направя в сайта? Пише,че става през MY TRIPS  и управлявам,но няма опция за добавяне на приорити или 10 кг багаж ,а само за хотели,коли и т н Не мога да се справя и ще ме накарат да платя на летището багаж-

Заради багажа ли искаш приорити? Ако е заради него, би трябвало да са ти добавили 10кг. безплатен чекиран багаж. Към моите купени билети през юли за м.Март 2019 добавиха автоматично, като ме уведомиха с мейл. Провери какво ти излиза на профила.

# 417
Търсех полет от София до Берлин за м.април 2019г. Показва ми, че има полети, избирам дати, но ми дава 0 евро и не мога да продължа. Погледнах други дестинации за същия период, няма подобен проблем. На какво може да се дължи това?

# 418
  • Пловдив
Аз да питам кога си дърпат парите по платени билети?Като се чекираш ли?

# 419
  • На брега на реката
Веднага щом направя плащането получавам смс ит банката ми за заплатената сума, движението е отразено и в сметката ми.

Общи условия

Активация на акаунт