RYANAIR -13

• 59 365
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
  • на тавана в кошницата
До 24 часа след резервацията имаш право на малки поправки безплатно. Разгледай хубаво. Аз бях така само че фамилията ми завършваше на С а не на А. Петров’с. Ако е изтекло на чата.

# 391
  • Русе
Да попитам нещо, ще ходя на семинар и трябва да нося един плакат, един лист кадастрон, ще го навия на руло, ще съм само с ръчен багаж, мога да го държа в ръцете си, но ше има ли проблем, отделно ще имам и дамска чанта.

# 392
Здравейте, следя полетите София - Рим за догодина юли месец и сега цената е 26€. Също така и Венеция Тревизо - София с цена 45€. Ако може да ми помогнете дали тези цени може да паднат още или да резервирам.
Благодаря предварително!
Някой ще помогне ли?

# 393
Как да помогнем?
Аз не очаквам да паднат цените за юли - все пак отпускарско време, хората пътуват.
Аз бих ги купила, ако датите са ми удобни.
Нали не очакваш до Рим да пътуваш по-евтино отколкото до напр. Китен?

# 394
Абсолютно ми е непонятно,как самолетните компании си покриват разходите с цените на такова количество евтини билети? Дори и да продават по някой скъп тук там ....
И хора запознати със самолети,гориво и т.н съм питала , вдигат рамене в недоумение и не могат да ми отговорят!
Райън са още по евтини и имат по близо 2400 полета дневно в цял свят.
На загуба ли работят?
Простете за лиричното отклонение, просто се чудя....  

# 395
Димитров,
На предните страници се обясни за цените на билетите, ако някой канселира или пуснат някаква промоция, може и да са по-ниски, но колкото повече приближават датите, толкова по-висока става цената и шанса да хванете нещо намалено - става много минимален.
Аз да питам, че не съм пътувала до сега само с ръчен, гримове от сорта спирала,очна линия течност ли се водят?
До сега все набутвам в платения и не съм се замисляла..

# 396
Абсолютно ми е непонятно,как самолетните компании си покриват разходите с цените на такова количество евтини билети? Дори и да продават по някой скъп тук там ....
И хора запознати със самолети,гориво и т.н съм питала , вдигат рамене в недоумение и не могат да ми отговорят!
На загуба ли работят?

Te цените варират. На всеки купил билети по 25 евро се пада такъв, платил 250
Освен това, билетите са малка част от приходите. По-голямата част идват от багаж, приорити, избор на места, храна и други такива.

# 397
  • I want it all and I want it now.
Няма проблеми за спирала. Аз си я държа в джоба и при проверката я слагам до тел.

# 398
И ние без проблем спирала, паста за зъби и всякакви такива. Дори не ги вадих, макар да бяха в плик

# 399
  • Пловдив
И ние без проблем спирала, паста за зъби и всякакви такива. Дори не ги вадих, макар да бяха в плик
С раници ли пътувахте?

# 400
Аз съм пътувала със сак-ръчен багаж в кабината и в него са ми били всички гримове,плюс пинсетата и то в козметичен несесер,който не е прозрачен!

# 401
  • София (Възраждане)
На загуба ли работят?

Te цените варират. На всеки купил билети по 25 евро се пада такъв, платил 250
Освен това, билетите са малка част от приходите. По-голямата част идват от багаж, приорити, избор на места, храна и други такива.

...ниски такси за престой на летищата, не повече от 20-30 минути...ниски заплати на персонала, който затова стачкува час по час. Направили са си сметка самолетовладелците, да не ги мислим...

# 402
Естествено,че са си направили сметката,кой ще работи на загуба?А и доста пътници са купили билети,а по една или друга причина не са летели,включително и аз!

# 403
Да попитам нещо, ще ходя на семинар и трябва да нося един плакат, един лист кадастрон, ще го навия на руло, ще съм само с ръчен багаж, мога да го държа в ръцете си, но ше има ли проблем, отделно ще имам и дамска чанта.
Във Валенсия Wizz направиха проблем на една жена точно за навит на руло лист картон, казаха че е втори багаж не знам как биха реагирали от Раян, но условията са им сходни.

# 404
Летяхме с приорити и 2 чанти ръчен багаж- дамски чанти и куфари с новите размери, които си бяха с нас. Имаше и хора с раници.

Общи условия

Активация на акаунт