RYANAIR -13

• 59 374
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
А какво стана с полетите до Пиза ?
Някой има ли идея ?

Пиза е само сезонен
Тенкю ... сезонен ще рече ?

# 376

Няма такива цени за декември с Ryanair ...

# 377
Вече може и да няма.

# 378
  • София
Някой има ли идея ?

Пиза е само сезонен

Означава, че има полети от края на март/април и до октомври/ноември. През останалите месеци няма полети до там.

# 379
Някой има ли идея ?

Пиза е само сезонен

Означава, че има полети от края на март/април и до октомври/ноември. През останалите месеци няма полети до там.
Това е ясно. Въпросът е кога ще пуснат билетите в продажба....

# 380
Онзи ден си цъках просто и хоп - билети за Барселона за дати 7-9 февруари за 9.78 двупосочно Simple Smile Ние сме ангажирани на тези дати, но започнах да звъня на познати. И почнаха - аууу, жестока оферта, ама де да знам, айде ще говоря с моя (моята) и ще ти се обадя... Накрая се обадих на кумовете, които имат годишнина на 16 февруари, лапнаха ги на момента Sunglasses Дето се вика - купувай, пък после ако трябва да изгорят за тия пари, но ако не ги вземеш ще те е яд след това. След като ги купиха, получих две обаждания Simple Smile Проверих - вече в едната посока беше станало 25 евро. Явно са били само 2 на ниската цена. Вчера вече бяха 50 евро двупосочно. Днес не съм гледала.
Аз обикновено отварям търсачката за цени, задавам - от София, бюджет до 20 евро, двупосочен, продължителност - от 1 до 3 дни. Винаги има между 5 и 10 варианта под 10 евро двупосочно. Най-често са Атина, Рим, Милано, Брюксел, Айндховен и Берлин. Барселона ме застреля, затова хукнах да я предлагам на сумай народ.
Та - следете търсачката за цени. Така ходихме в Атина за 9 евро двупосочно, без да сме го планирали.
А коя е търсачката за цени? На сайта на Райънеър ли е? Thinking

# 381
Цитат
А коя е търсачката за цени? На сайта на Райънеър ли е? Thinking

https://www.ryanair.com/bg/bg/cheap-flights

# 382
Здравейте Simple Smile На някой случвало ли се е фамилиите по паспорт и бордна карта да са различно изписани, дали ще е проблем? В моя случай едното е MIHALEVA а на бордната карта е MIKHALEVA

# 383
  • Русе
Да попитам нещо. Паспортът на детето изтича 15 дни, след като възнамеряваме да летим. Има ли някакъв срок преди изтичането на паспорта, в който не може да се излиза извън страната?

# 384
Ако летите в ЕС няма проблем, трябва към момента на прибирането да е валиден паспортът.

# 385
Здравейте Simple Smile На някой случвало ли се е фамилиите по паспорт и бордна карта да са различно изписани, дали ще е проблем? В моя случай едното е MIHALEVA а на бордната карта е MIKHALEVA

Е, фамилията не се е изписала сама.
Пиши им в чата да я поправят.

# 386
За първи път правя резервация и изписвам на български имената така са ми ги превели моето и на децата.А в чата на англ.език ли трябва да пиша?Благодаря предварително!

# 387
За една буква по принцип не е проблем, все пак има и други данни които съвпадат.

# 388
няма проблем за една буква
ако настоявате, в чата поне е безплатно, а няма да слушаш музичка за 1 евро в минута

# 389
няма проблем за една буква

Аз съм жив пример как има ОГРОМЕН проблем за 1 буква. На личната карта съм Mariya, на бордната - Maria. На отиване - няма проблем. На връщане, като се закучи една патка на летището. Отказа да ме пусне и бягах от гише на гише, докато намеря кой да ми го оправи. Накрая едно момче ми написа документ за идентичност на имената и газ, защото щяха да затворят гейта без мен....
Съвет - тормозете ги в чата докато Ви променят грешката. Доста кофти тръпка е да попаднеш на идиот и да гледаш мъжа и кумовете от другата страна на проверката, а ти да бягаш като луд от гише на гише и всеки да ти казва "О, аз не работя нискобюджетни, идете на другото гише'

Общи условия

Активация на акаунт