VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 251
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 690
Леле какво хахо е Ванчето.
Хич не е на център.
Има ли някъде инфо за жената на сина ѝ, че ми е интересно какво момиче се е обзавело с такава свекърва?

Едва ли е много щастлива. А и сина и още навсякъде с мама си ходи. То добре, че пак се е оженил с такава майка, като нея.

# 3 691
  • София
Леле какво хахо е Ванчето.
Хич не е на център.
Има ли някъде инфо за жената на сина ѝ, че ми е интересно какво момиче се е обзавело с такава свекърва?
Joy
Да, ужас просто... милата... Joy

# 3 692
Извинявам се за сравнението, но точно на бесен глиган приличаше тая Костова. Егати и побърканото същество на тема величие и ядене. Не случайно са я изхвърлили, като мръсна котка отвсякъде. А имаше и наглостта да плюе по мъртвия Гого, защото няма как да я опровергае. Мръсна свиня.

# 3 693
Какъв ще да е Ричи в случая нищо не направи. Просто си седна на масата и Ваня избухна от нищото. Наистина й трябва психиатър.

# 3 694
Ех как ми се иск да вкарат пацо.. Защо хем се излагат с други неща хем не искат да  му падат на нивото   да го сложат на място. Той е идеален за подигравки и с външността и с държанието си. Гала днеска се изтърва като обсъждаха кой щял да излезе, каза " Ричард мисля, че е излезе, аз така Знам. "

# 3 695
Ричко и той не си поплюва с яденето, но поне не реве, че има диабет буква низнамси коя. Иначе и вафли не обича горкия, пък му се налага да си ги хапва.

# 3 696
Ама тя защо така се вбеси на Ричи Рич? Какво й каза той?

# 3 697
  • София
Ауууу.... Какво става?! Много съм притеснена за Ванчето

# 3 698
  • София
В качеството си на какви точно Кулагин и Ричи коментират професионализма на Ваня? Нея, за разлика от тях, всички я познахме коя е като влезе.

Оф, като започнат да ми се пеняват нЕкви Ричовци в ефир и ми иде "да го счупя тоз тИливизор!"

# 3 699
Ето ги сина и снахата на Ваня, заедно с дъщеричката им. Много са хубави и тримата

# 3 700
Кой, извинете ме, беше Ричард?!
Човека в къщата, който яде колкото нея. Laughing Laughing Laughing Laughing

Ааа, той твърди, че тя яде повече от него. Joy

# 3 701
Прикрита грубиянка, селяндурка и мърла е Ваня Костова. От най-гадния тип - пред хората божа кравичка, а като се хлопне вратата - властна комплексарка и насилница.

# 3 702
Ваня контролира живота на сина си откакто се е родил. Мисля че им купи апартамент над или под нейния, за да са наблизо.

# 3 703
  • Бургас
А, Пацо... Най-добре е Емо Каменов да вкарат!
Е, тогава ще ядат,, дедовия,,!

# 3 704
  • Испания
Никой нищо не ѝ дължи на Костова. Тя е убедена, че трябва да я уважават.

Защо и откъде-накъде? Защото чете Библията? Защото има прекрасен глас?

Нищо подобно. Тя е много зъл човек и се радвам, че сега го видяха повече хора. Когато преди години съм го казвала, никой не ми вярваше.

Общи условия

Активация на акаунт