VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 175
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 960
Относно козметиката на Кулагин ,ето това ползва:

Скрит текст:

Относно Лора ,вчера е имала ангажимент навън/някаква кръчма/ и не е била в къщата.

# 3 961
На мен ми е чудно как Мира намира за нормално да бъдат взимани и крити нещата на Кулагин, при положение, че тя опищя всички медии, когато стана жертва на обир. Толкова са фалшиви с Ваня, такива позьорки са...

# 3 962
  • густо майна Филибето
Той като е мръсен и миризлив отвътре, каквато и козметика да намаже на гнусното си лице, само за снимка става.
Почитателките му да ме светнат, тия лъскави дрешки също ли са последна мода, защото аз досега само в цирк съм ги виждала.

# 3 963
Кулагин как така не е зачесал тези, които излизат от къщата заради ангажиментите си?
Нали е провъзгласен за коректив на виповете?
Страхливец!!!

# 3 964
Защото им е по договор. Каквото им е договорено, е редно да се спазва- за другите и за него.

# 3 965
btw чудех се Калугин след поредните си злобни изяви все още ли има фенки туканка. Обиди Лора по отвратителен начин - за мен е недопустино да обиждаш хора заради лош късмет с генетиката. То поне неговата да беше перфектна, а той въпреки скъпата си козметика пак прилича на карикатура. Папи само с тестерчета изглежда далеч по-добре от тоя клоун. Божанка гледа лошо ама ме кефи как се гаври с гейчето. Ричи говори отвратително - нищо не му разбирам. Не само щото не може да казва Р и Л и мякането, но самата дикция - отврат - такива като ги чуя и спирам комуникация - това е изтезание за слуха ми.
Папи на фона на останалите ме кефи, не знам що го недолюбвате.

# 3 966
Снощи Ваня изтрещя, защото си мисля че вече всички в къщата знаят за Ричард и Рози. Ако пък Стефан им е споделил какво точно му каза маданския глупак, няма начин Ваня да не превърти. Не я оправдавам, но я разбирам.
Не знам защо комплексарчето Кулагин се смята за еталон за дрехи, козметика и т.н. Всеки ще вземе дрехи и козметика, колкото прецени, че иска да разнася. За мен дори Папи е постъпил много по разумно с тестерите и шампоанчетата, щото така влиза с по малко багаж, а излиза с още по малко. Пък Кулчо да си разнася куфарите из стаите и да се хвали.
А пък това да се обясняват за лъжите, клеветите и интригите на Кулагин, ще е много глупаво. Отдавна мъдреците са казали - убий глупака с мълчание. А колко от зрителите ще се вържат на глупостите му, си остава за тяхна сметка.

# 3 967

На никакъв фон не може да ме кефи този.

# 3 968

На никакъв фон не може да ме кефи този.

Абсолютно набеден за млад и креативен интелектуалец. Яхнал вълната с една песничка и няколко бездарни стихчета. Но на фона на всеобщата глупост, в царството на слепите и едноокия е цар.

# 3 969
Направо не мога да проумея как се възприема като подвиг и повод за възхищение това, да изнудваш някого заради храна?! Та и възмущение, че взели от неговата храна. Щото му се полагала. Ами то по договор се полага и той да участва в мисиите, ама се оказва, че това не е толкова важно.

# 3 970
  • густо майна Филибето
Доколкото разбрах Папи е автор на няколко реклами. Дори се обсъждаше дали Карузо не е негова идея.

# 3 971
Морген, Пандишпанчета!
Ще замоля тролчетата да спазват правилата на форума и да не публикуват последователни коментари, че тукашния ББ не си е забравил правилника Wink

Вчерашното предаване беше май най-силното за сезона.
Божана преди ВБ я харесвах, ама тя много гнила ябълка била. Как може една жена 50-60 кила да се напие на мотика тъй, че двама здрави мъже да не могат да я задържат да си стигне до леглото? И ми е много интересно след всички лекции на Пртко за женски космИ, които чухме, какво му е мнението за това че се наложи да чисти повръщаното на Божана? Ужас...
Кулагин и в тази ситуация показа че преди всичко има изключително точна преценка за собствените си възможности... Дори за нещо толкова тъпо като колко алкохол може да изпие...
Ваня нещо съвсем обърка сценариите. Тази жена изобщо не е в час, горката. А в случая Мекичко и Кулагин наистина не я бяха провокирали. Най-смешното обаче беше, че през цялото време докато крещеше не изпускаше ябълката Joy Аз ако наистина съм толкова ядосана да крещя като каруцарка ще метна и ябълка и столове наоколо и всичко Wink
После в "живото", ама големи мъже с големи топки били тези Наско и Папи, бре, забравили да му върнат несесера и като насрани мишоци ги е страх да отидат в очите да му кажат и да му го дадат Joy Смешковци жалки. Наско беше жалък още по време на мисията като го нареждаше Кулагин че ги проваля, вместо като мъж (ако изобщо беше такъв, разбира се) да му каже "аз ти взех нещата и ще ти ги върна ако не ни издъниш". В тази ситуация Пртко реагира изненадващо адекватно...

# 3 972
  • Ню Йорк
И защо са длъжни да опровергават и да се оправдават на Кульо.Той ли е мерилото за хигиенни навици на съквартирантите?!Аз никога не бих му слязла на нивото да му се обяснявам как и с какво се къпя,какво обличам и т.н.Той е склонен да преувеличава( да не кажа лъже) за всичко и в обидите си и когато говори за "величието" си,аз не му вярвам и  на стотна от това което дърдори постоянно.

Няма как да приема за чистоплътен човек ходещ постоянно с двусантиметров пласт грим по лицето  ooooh! Само по себе си това боядисване е гнусно. Друго е човек да е гримиран по повод и да се разгримира след това, ама и в леглото да си намазан с дебелата баданарка е мега нечистоплътно. Да не говорим пък за евтините му дрешки, които и в ромската махала ще им се сторят безвкусни и прекалено кичозни.
Та няма как да се опитваш да си мерило за стил и хигиена като ти самият си толкова далече от това.

# 3 973
  • София
Пртко има от време на време проблясъци,  че това е игра и трябва да се играе. Да му се ненадява човек, но факт.

# 3 974
btw чудех се Калугин след поредните си злобни изяви все още ли има фенки туканка.
Има, да. Проблем?

Обиди Лора по отвратителен начин - за мен е недопустино да обиждаш хора заради лош късмет с генетиката.
Навря, Лора където и е мястото. Всичко което и каза беше истина.
Папи само с тестерчета изглежда далеч по-добре от тоя клоун.
Според твоя вкус, може би.
 Божанка гледа лошо ама ме кефи как се гаври с гейчето.
Кое те кефи, мъртво пияна жена ли?
Писах във цитата.

Общи условия

Активация на акаунт